Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LILINA, am vazut ca ti-a dat MAMILILI link-ul, eu zic sa nu mai scrii si tu nimik, deocamdata astept raspunsul de la moderator, oricum, multumesc din tot sufletul pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

La multi ani bucuriilor de 23 si pentru Bucuria mea Roxana care-mi umple viata si sufletul cu fiecare zi tot mai mult!

Gripo foarte bine ca te-ai sesizat; "glumele" proaste de genul asta nu au nici o scuza!

Pufy, tu la cat timp dupa prima cezariana ai ramas insarcinata? ce riscuri au fost, daca au fost?

ma duc ca buburuza mea s-a invatat sa zbiere si cred ca-i place ca trage niste reprize de zbierat de mi-e frica sa nu raguseasca.
pupici

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dori sa-ti treaca supararea!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by gripo
[RALU, avea avertismentul deja cand am facut eu sesizarea, nu e de la mine, si la a doua intrebare .

DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU

poze

atunci nu ma mai mira nimic....nu mai e nimic de zis. am vazut ca avea avertisment pt limbaj neadecvat. deci, nu-i o intamplare....

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Floricel la 1 an si 2 luni ale lui Alesio(deci de la nastere) am ramas insarcinata(se poate si mai repede si sa fie ok). Nu au fost nici un fel de probleme...Te bate cumva gandul?
Voi ce mai faceti?

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Gripo si eu as fi reactionat la fel. Stai linistita, Raducu!

_

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiSol
Gripo si eu as fi reactionat la fel. Stai linistita, Raducu!

_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Cred ca oricare dintre noi ar fi reactionat la fel!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Mai fetelor, am uitat sa va zic: fii-mea se prapadeste de ras cand ii pun ser in nasuc. Io ii pun cu seringa de 2 ml, asa m-a invatat dr. si dup ace-I pun se inneaca un pic si o bufneste un ras….in hohote. Marius zice ca se drogheaza ca prea fatza satisfacuta are dup ace-I dam doza….

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Fetelor eu am ajuns la concluzia ca Metaforel este Radu Cosarca. Nu sunt sigura, dar despre el parca s-a vorbit mai des la carcotasi, si nici nu prea mai apare pe tv, pe cand Mandruta inca mai prezinta stirile pe antena.

_

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza
Mai fetelor, am uitat sa va zic: fii-mea se prapadeste de ras cand ii pun ser in nasuc. Io ii pun cu seringa de 2 ml, asa m-a invatat dr. si dup ace-I pun se inneaca un pic si o bufneste un ras….in hohote. Marius zice ca se drogheaza ca prea fatza satisfacuta are dup ace-I dam doza….

Eu

Mergi la inceput