Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 23
gripo spune:
LILINA, am vazut ca ti-a dat MAMILILI link-ul, eu zic sa nu mai scrii si tu nimik, deocamdata astept raspunsul de la moderator, oricum, multumesc din tot sufletul pentru sustinere.
floricel79 spune:
La multi ani bucuriilor de 23 si pentru Bucuria mea Roxana care-mi umple viata si sufletul cu fiecare zi tot mai mult!
Gripo foarte bine ca te-ai sesizat; "glumele" proaste de genul asta nu au nici o scuza!
Pufy, tu la cat timp dupa prima cezariana ai ramas insarcinata? ce riscuri au fost, daca au fost?
ma duc ca buburuza mea s-a invatat sa zbiere si cred ca-i place ca trage niste reprize de zbierat de mi-e frica sa nu raguseasca.
pupici
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria 
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by gripo
[RALU, avea avertismentul deja cand am facut eu sesizarea, nu e de la mine, si la a doua intrebare.
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
atunci nu ma mai mira nimic....nu mai e nimic de zis. am vazut ca avea avertisment pt limbaj neadecvat. deci, nu-i o intamplare....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
pufymic spune:
Floricel la 1 an si 2 luni ale lui Alesio(deci de la nastere) am ramas insarcinata(se poate si mai repede si sa fie ok). Nu au fost nici un fel de probleme...Te bate cumva gandul?![]()
Voi ce mai faceti?
Eu
CamiSol spune:
Gripo si eu as fi reactionat la fel. Stai linistita,
Raducu!
_
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc... 
pufymic spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Gripo si eu as fi reactionat la fel. Stai linistita,Raducu!
_
Camide Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Cred ca oricare dintre noi ar fi reactionat la fel!

Eu
_Ralu_ spune:
Mai fetelor, am uitat sa va zic: fii-mea se prapadeste de ras cand ii pun ser in nasuc. Io ii pun cu seringa de 2 ml, asa m-a invatat dr. si dup ace-I pun se inneaca un pic si o bufneste un ras….in hohote. Marius zice ca se drogheaza ca prea fatza satisfacuta are dup ace-I dam doza….
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
CamiSol spune:
Fetelor eu am ajuns la concluzia ca Metaforel este Radu Cosarca. Nu sunt sigura, dar despre el parca s-a vorbit mai des la carcotasi, si nici nu prea mai apare pe tv, pe cand Mandruta inca mai prezinta stirile pe antena.
_
Cami
de Luca-Ionut
(25.09.2006)
Uite cum cresc... 
pufymic spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
Mai fetelor, am uitat sa va zic: fii-mea se prapadeste de ras cand ii pun ser in nasuc. Io ii pun cu seringa de 2 ml, asa m-a invatat dr. si dup ace-I pun se inneaca un pic si o bufneste un ras….in hohote. Marius zice ca se drogheaza ca prea fatza satisfacuta are dup ace-I dam doza….

Eu

.