Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
gripo spune:
RALU, , pey ia sa ne punem si noi, putin mai multisor, ca suntem mai mari, ca cine stie ce pierdem???
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MamiLili spune:
Azi am fost la dr ptr evaluarea si masuratorile de 3 luni...si ne-a zis una calda, alta rece. Cald: copilu' a crescut bine, a luat 800g si are 61,5 cm. Rece: in schimb cand e tras de manute sa se ridice-n fundulet nu-si tine capul, si-l lasa pe spate. Cald: cand l-a pus in picioare a vazut dr ca bebe face miscari cam ca ptr 4 luni de viata, nu 3. Rece: trebuie sa luam iar calciu si saptamana viitoare ii face o vit D injectabia. Rece: capusorul e tot moale si nu trebuie sa-l pun pe partea stanga fiindca se poate turti si deforma.
Andra, parca tu intrebai de vit D din Cipcal...am intrebat-o pe dr si-a zis ca-i o doza mica, deci se poate da si Vigantol in acelasi timp.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
quote:
Originally posted by gripo
LILINA, am vazut ca ti-a dat MAMILILI link-ul, eu zic sa nu mai scrii si tu nimik, deocamdata astept raspunsul de la moderator, oricum, multumesc din tot sufletul pentru sustinere.
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
nu scriu nimik, stai linistita
inca nu m-am prins ce a vrut sa zica...sunt prea obosita si mi-a fost rau toata ziua
astept sa vad daca o "amendeaza" moderatorul
apoi sar si eu la beregata
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
cum s-a nascut bebe
![](batetoba.gif)
![](bonjovi.gif)
![](oac.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiSol/CamiSol.jpg)
CamiSol spune:
Fetelor am si eu o dilema ... voi lasati bebeii sa se uite la tv??? Pe mine m-a disperat Luca, cum aprind Tv-ul , e cu ochii pe el. In orice pozitie ar sta isi intoarce capul spre tv. Face si podul numai sa vada el ...
_
Cami de Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
Marius zice ca se drogheaza ca prea fatza satisfacuta are dup ace-I dam doza….
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
![](copilas.gif)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Fetelor am si eu o dilema... voi lasati bebeii sa se uite la tv??? Pe mine m-a disperat Luca, cum aprind Tv-ul , e cu ochii pe el. In orice pozitie ar sta isi intoarce capul spre tv. Face si podul numai sa vada el ...
_
Camide Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
incerc pe cat posibil sa nu-l las
dau drumul la TV pt.muzica, dar il pun in leagan cu spatele
doar sa asculte
azi, la 4 luni, am reusit sa-l conving sa pape cu lingurita
mar copt cu cereale
desi mai mult am papat eu
va las, ca sunt terminata....iar m-a luat durerea de cap
nu stiu ce sa mai fac
sper sa fie de oboseala si nu de raceala
aveti grija de voi si de bebei
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
cum s-a nascut bebe
![](batetoba.gif)
![](bonjovi.gif)
![](oac.gif)
inni spune:
Dorina bravo. Foarte urat din partea respectivei. N-am citit sa vad ce a scris, dar te sustin intrutotul. Raducu e un baietel care nu merita asemenea comparatii urate si nici tu ca mama nu meriti sa citesti asa ceva de puiul tau. Sa-i fie rusine !
Alessia..cam mult 5-6 ore..macar l-ai dus undeva unde e mai rece ? Trebuia sa-l pui langa o doza din-aia pt lazi frigorifice...sau dadeai o fuga pana la mine sa iei o doza si dupa aia o aduceai inapoi...De ce n-ai grait la timp ?
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Vauva spune:
Gripo ma alatur si eu fetelor pentru sustinere. Foarte urat din partea ei!
Cami fix la fel face si fii-mea cu TV-ul! Eu cred ca ai dreptate cu Radu Cosarca!
Eu n-am avut azi timp sa mai intru pe forum si acum sunt pe fuga!
Va pup!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
gripo spune:
Multumesc frumos INNI.
MAMILILI, hmmm, ce combinatii! poate nu-l tii tu prea mult pe burtica? ma gandesc si eu, ca sa-si intareasca muschii gatului, si masaj cat mai mult la spate si la gat, eu ii fac de cate ori il iau in brate, plus seara la baie.
Si, pentru ca am ocazia acum, pun si eu intrebarea: voi schimbati vigantolul la 3 saptamani? ca eu il schimb, stiu ca nu scrie pe prospect asa, dar am auzit si chiar am intalnit in maternitate o multime de cazuri, asa ca prefer sa suflu si-n iaurt. Daca s-a mai discutat o data, si n-oi fi fost eu atenta, scuze.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by gripo
Si, pentru ca am ocazia acum, pun si eu intrebarea: voi schimbati vigantolul la 3 saptamani? ca eu il schimb, stiu ca nu scrie pe prospect asa, dar am auzit si chiar am intalnit in maternitate o multime de cazuri, asa ca prefer sa suflu si-n iaurt. Daca s-a mai discutat o data, si n-oi fi fost eu atenta, scuze.
io nu-l schimb. am citit o multime pe acest sub si nu cred ca e cazul. e un sub aici pe forum f bine documentat si argumentat impotriva acestui zvon...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)