Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mie pediatra lui David mi-a zis acelasi lucru: sa incep o sticluta noua la fiecare luna. Nu mi-a dat explicatii, nici eu n-am cerut. Acum am alta pediatra la copii care n-a mai zis nimic referitor la Vigantol si eu iar am uitat sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Dori, fii-miu sta pe burta mult, minute in sir, ca se rostogoleste singur de la 2 luni jumate,iar uneori il pun eu pe burtica si-i place taaaaaaare. In schimb recunosc ca n-am facut decat o data exercitiul asta de a-l ridica in fundulet tras de manute, dar de azi incepem antrenamentul.

Fetelor, va uitati pe B1? Vad ca Iri sta in hainele de pe strada in saloanele ptr mame si copii. E normal asa? In cazul meu, cand am iesit cu bebe din spital, m-am dus pana jos imbracata in hainele de spital si abia acolo i l-am inmanat pe bebe mamei si m-am schimbat in haine normale.

A propos de Iri si de Columbeni in general...citeam la mamicile de ian-feb ca odata ce Iri a asistat la nastere s-a creat un precedent si de-acum poate cere orice mamica de la Elias sa fie acompaniata de sot in sala de nasteri. Ma tem totusi ca doar banii si publicitatea au facut ca Iri sa fie martor la nasterea fetitei lui. La fel a fost si in cazul Romanitei, sotul ei a fost in sala de operatie si i-a taiat cordonul ombilical copilului. Pai e corect asa? Sunt sigura ca mai sunt tatici care-ar fi vrut sa-si vada copilul din prima clipa de viata dar din varii motive n-au putut. Pai ce, numai astia faimosi pot?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Dori, eu nu-i schimb sticluta. Ii dau din aceeasi pana se termina.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MAMILILI, deci e vina ta nu a lui bebe, mey, mey, exercitii, treceti la aerobic, amamndoi. bebe frumos si sanatos.

Cat priveste chestia cu asistatul in sala de nasteri la Elias, stiu sigur ca se poate de mult ca tatii sa asiste, e un drept pentru care a luptat Tutunaru, si l-a preluat si Vladureanu, desi au fost conflicte mari pe tema asta, de altfel e cam incinsa atmosfera intre astia 2 acolo. Nu ca as tine cu Tutunaru, pentru ca mie mi-a dat un raspuns o data, chiar nedemn de un dr. ca el, dar aici l-am admirat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Bai frate ce i-au pupat.... astia de la Elias,ti-e si scarba ditamai,sefu de sectie.Ce fac banii din oameni!
Vad ca o sa faca nastere sub-aqvatica la Elias cu ajutorul lui Iri,cred ca o sa plateasca dansul ptr ca dansa vrea sa nasca pana la sf anului dar de data asta in apa.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Baaaaaaai ce ma enerveaza Columbenii astia...merg acasa cu asa un alai...garzi de corp, salvare, ziaristi. (Stiu ca s-a inventat telecomanda si pot sa schimb programul...dar nu pot sa ma abtin sa nu ma uit si sa ma tot mir).

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Io nu inteleg de ce sa nu lase,la CFR 2 pe Ste l-au lasat,dar adevarul e ca am vb din timp.Te ajuta enorm sa-l ai acolo,cel putin mie mi-a fost de mare ajutor si sunt sigura ca mi-ar fi fost mult mai greu fara ajutorul lui (a stat si in timpul travaliului)
Ignatica mercic mult ptr raspuns.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Aaaaaaaaa Dori n-am stiut ca pot asista taticii. Chiar, a nascut vreo mamica de bucurii in prezenta tatalui?

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Ai dreptate MamiLili de mai mare scarba.Nu-s invidioasa si nici rautacioasa dar parca-i prea de tot
Eu nu inteleg cum tot zice Moni ca nu o doare nimic,ca eu faceam pe mine de durere de la epi,ea zice ca o doare doar cand alapteaza.n-o fi taiat-o,copilu totusi a fost destul de marisor,m-a gandesc totusi ca n-o fi avut nevoie

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

MamiLili Io,io si mi-a fost cam bine sa-l am alaturi,ca altfel cred ccca crapam pe acolo.

Si eu dau Vigantolul doar 20 zile,mie mi-a spus dr ca dupa asi pierde din proprietati.

Intr-un final a adormit si fiul meu,era treaz de la ora 16 si nu vva imaginati ca dormise prea mult inainte,doar vreo jumatate de ora.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput