Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Yupiiiiiiii, am facut exercitiul de a ne ridica in fundulet si si-a tinut capusorul.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Se pare ca la Bucuresti e alta politica...si pot asista taticii. La Iasi nu se poate.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Io nu mai am chef de nimic. Maine iar intram in sala si ma streseaza tare.
MamiLili, astea cu Cald, Rece, etc.. poate sa o verifice dr. acasa, sau la cabinet? Ca la mine vine joi dupa amiaza, l-am chemat acasa. Face 3 luni si jumate exact.
Gripo, bravo ca ai ripostat. Trebuia sa-si tina pliscul, nu sa scrie bazaconii pe forum.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Azi nu stiu ce am avut nu am prea facut lapte (adika ca de obicei sa am sani tari)am baut ceiutu,am luat pastilutele,galactogilul,nu inteleg misterul.Cred ca m-a inebunit piticul de creeri,cu toate ca nu a plans prea mult in orele care a fost treaz.Mistere....

Mie mi-e cam dor de Itzy,Floricika,Mimi,ce-o fi cu ele.

Vad ca-s cam singura pe aici.O sa m-a duc si eu la nana.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Se pare ca la Bucuresti e alta politica...si pot asista taticii. La Iasi nu se poate.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

MamiLili, or fi avand spatii special amenajate.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Si eu as vrea sa revina Notquiteso, Microbu, mai era Eli26, parca si multe care erau tare harnice cand eu eram mai lenesa la scris. Nici acum nu scriu mare lucru....

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eu plec la culcare, nu stiu cum o sa fac cu Maria sa o pacalesc si sa nu-i dau masa de la ora 6,oo. Plec de acasa. Glumesc. Cum am facut data trecuta, o sa fac si data asta. Daca o baga iar la microscop, ii face anestezie si n-are voie sa pape.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, daca te cheama Iri Columbeanu cred ca te lasa sa stai si in fundu' gol in saloane. Hai ca-s rautacioasa, dar n-am chef de nimic. Sper sa revin la normal.
Va pup, sa aveti o seara linistita!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Floricel la 1 an si 2 luni ale lui Alesio(deci de la nastere) am ramas insarcinata(se poate si mai repede si sa fie ok). Nu au fost nici un fel de probleme...Te bate cumva gandul?
Voi ce mai faceti?

Eu

Oooo, nu, nu ma bate gandul s-o fac intentionat, insa cum nu mi-a venit inca CM si cum nu iau pilule si cum mai "uitam" de prezervativ si cum...si cum...ma gandeam ca daca s-ar intampla... cat de mare tragedie ar fi; nu ca s-ar intampla, dar totusi daca....
Deci era un fel de intrebare retorica mai mult, cred...

Noi suntem bine, azi facem 4 luni, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul si nu-mi vine sa cred ca poti iubi pe cineva tot mai mult cu fiecare zi; descopar in fiecare zi ce minunat este sa fi mamica si ma bucur nespus ca pot trai bucuria asta. Zic asta pentru ca am in jurul meu cateva cazuri de "aspirante" la statutul de mamica ccc care se chinuie de ani buni si inca n-au reusit nimic; nici nu-mi vreau sa-mi imaginez ce-i in sufletul lor.

Sa va mai spun despre noi cate ceva: am avut cateva zile in care a facut greva foamei, nu stiu de ce dar si-a revenit; s-a invatat sa scuipe singura si cand isi aminteste face Brrrr si se scuipa toata si ma scuipa si pe mine daca ma apropii mai tare de ea; ea rade in hohote de cand a implinit trei luni dar mai nou chiuie; e un fel de zbierat-chiuit si cand isi aminteste ca stie sa faca asta se apuca si zbiara cate 10 minute daca o las in pace; in rest e cumintica ccc ca de obicei, doarme mult, cate 5-6-7 ore pe zi in trei reprize iar noaptea doarme 10-11 ore dar mananca prin somn la 3-4-5-6 ore, depinde cum are chef. Joi mergem la vaccinul de 4 luni si sper sa nu fie cu plansete si suparari. Inca n-am reusit sa-i fac gauri in urechi desi am vorbit cu cateva asistente si am fost la dispensarul din cartier unde am primit un raspuns de genul: "Noi nu chinuim copilul doamna!" de parca eu, ca o mama denaturata ce sunt, caut in disperare pe cineva care sa fie de acord sa-mi chinuie copilul!

Cam atat despre noi, deocamdata; Eu va citesc in continuare desi dupa ce am dat 10 milioane sa-mi repar/refac calculiciul, dupa cateva zile am ramas iar fara net din cauza de "crapat antivirusul de pe el";acum insa este in regula cel putin pana data viitoare cand nu va mai fi

Pupici de la noi si noapte buna la mamici si bebici

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nici eu nu schimb Vigantolul desi pediatra asa mi-a zis. Insa aici...io ma pricep mai bine decat ea

Sephora..nici pe mine nu m-a durut de la epidurala absolut nimic.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput