Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, da, evaluarea ti-o poate face si acasa.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dori, urat ce-a facut mamica ccc cu pricina...
Mexxa, ma bucur ca ati gasit local de nunta, citisem subiectul tau cu nuntile vinerea si imi doream sa te aud ca s-a rezolvat problema si ati gasit si local. Presupun ca evenimentul o sa fie sambata, nu m-am uitat in calendar...
Gety, bafta maine! Imi doresc sa nu va mai aud ca iar luati drumul spitalului...

Eu folosesc o sticla de vigantol pana se termina, nu va mai spun ca am zile in care uit de el...

Am uitat ce-am mai citit.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Floricel, cand vad ce scrii ma apuca plansul. Cum poate sa doarma atata copilul tau ca eu o iau razna mai mult pe zi ce trece. Noaptea ca noaptea, ca doarme 5-6 ore legate si apoi inca 4 cu trezire din 2 in 2 ore, dar ziua ne chinuim cu cate 15-30 de minute in casa, noroc ca afara doarme 2-3 ore. Numai acum am venit de afara la 8 si doarme de cand am plecat de la 7 si nu se mai trezeste. Sa il trezesc? As vreasa ii fac baita, sa ii dau sa pape si sa ma culc si eu ca nu mai pot de oboseala.
Mai dati-mi si mie fetelor idei cum sa ii fac un program de somn si cum sa il fac sa doarma in casa ca am incercat zeci de variante, dar fara rezultat. Plange atat de mult ca a inceput sa raguseasca azi la un moment dat. L-am lasat si eu sa vad cat plange, daca oboseste si adoarme, dar de unde, am obosit eu si am cedat.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Lili si unde am nascut eu iti dadea voi cu hainele de pe strada, ti se dadea un halat, dar era de fenta, nu proteja nimic.
Dar si in afara, in strainatate adica, se lasa cu hainele de pe strada. Am vz in filme. ..sau asa e doar in filme ?

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

Mai fetelor, am uitat sa va zic: fii-mea se prapadeste de ras cand ii pun ser in nasuc. Io ii pun cu seringa de 2 ml, asa m-a invatat dr. si dup ace-I pun se inneaca un pic si o bufneste un ras….in hohote. Marius zice ca se drogheaza ca prea fatza satisfacuta are dup ace-I dam doza….

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Si David face la fel…nu rade cu hohote dar ne trage cate-un zambet de toata frumusetea!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Dorina..dar vad ca si ailalta a fost rautacioasa (am citit acum)...ce se baga ea unde nu-i fierbe oala ? Mey ce tauroaice afurisite.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Revin si eu prin zona. Se pare ca iar am inceput cursele nebunesti. Am inceput munca si e asa de nasoool!!
Nu prea mi-a mers internetul vreo 2 saptamani iar acum sunt un pic in priza cu noua actiune "servici".
Va doresc o sa ptamana buna si sper sa ma mai pun la curent cu ce se intampla si sa particip la discutii cate de curand.

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Inni nu m-a refeream la nastere ci la taietura de dupa (epiziotomie,cred ca-i zice),ca aia doare sau au tinut-o numai cu analgezice.Si pe urma am spus ca probabil n-or fi taiat-o o fi fost ea larguta

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, da, si culmea e ca pana sa puna si aia capac la toate, nici nu ma gandisem sa raportez la moderatori, dar cand am vazut ca a deranjat-o postarea mea, pentru ca eram off-topic pur si simplu direct la butonul cu raporteaza la moderator m-am dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Bine i-ai facut!

Io mami de Matteo

Mergi la inceput