Bucurii de sept - oct 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 28
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by inni
Lili si unde am nascut eu iti dadea voi cu hainele de pe strada, ti se dadea un halat, dar era de fenta, nu proteja nimic.
Dar si in afara, in strainatate adica, se lasa cu hainele de pe strada. Am vz in filme...sau asa e doar in filme ?
La Iasi n-au voie vizitatorii in spital (ehhh mai scapa unii...stiti voi cum $$$), iar la internare te imbraca de jos in camasile lor. Mi s-a parut destul de strict accesul - ceea ce m-a bucurat, dar cu toate astea misuna in voie microbeii prin salile de operatie. Stiti bine cat au avut de tras Eloise si Gety.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Cata_adr spune:
RUGAMINTE MARE (rog raspundeti daca stiti)
este normal ca in conditiile in care ieri am facut vaccinul, azi bebe sa aiba febra 37.9???? I-am luat temp. in funduletz.
El este vioi, papa..nu are niciun semn dubios. Doar ca mi s-a parut incins si am zis sa-i iau temp. Nu a mai avut 37.9 pana acum sau nu am stiu eu.
Sephora spune:
Dar stau si m-a gandesc cum naiba si-a putut permite sa vb in halul ala.Ce nesimtire frate!
Oricum n-are nici un fel de importanta comentariul de kakao pe care l-a facut,a fost o rautate vazandu-l pe Raducu ce dulce e si e in avantaj.
Io mami de Matteo
gripo spune:
CATA_ADR, pana la 38 de grade nu se considera temperatura, poate pur si simplu s-a agitat mai rau, tu, totusi, vegheaza-l.
MAMILILI

cata14 spune:
Cata, pot face temperatura dupa vaccin. Da-i panadol ptr copii si supravegheaza-l.
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
MamiLili spune:
Cata, ingrijoratoare e o temp de 38 sau mai mult in fundulet. Pune-i un supozitor Efferalgan sau jumatate supozitor Paracetamol si vezi daca-i scade temperatura. (daca i-ai luat temp imediat dupa ce a facut baita e firesc sa fie mai mare)*************************************
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Sephora spune:
Cata e normal,trebuie sa-i dai putin Panadol (2,5 ml) ai sa vezi ca o sa-i treaca,e o reactie la vaccin si oricum nu e socotita temperatura ptr ca in fundulet la bebei se scad 4 unitati,deci el ar avea 37,5,iar la bebelusi e admisibil.
Io mami de Matteo
gripo spune:
SEPHORA, m-ai facut sa rad, trece timpul, si tu in loc sa te calmezi te ambalezi
. Adevarul este ca fiecare dintre noi ar fi facut la fel. Stau si ma intreb daca a reactionat asa in fata unui copil dezvoltat normal, dar daca vede cate un micut bolnavior, oare ce rautati o gandi? pentru ca din nefericire sunt si asemenea cazuri, si ei, micutzii n-au chiar nicio vina.
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by Cata_adr
RUGAMINTE MARE (rog raspundeti daca stiti)
este normal ca in conditiile in care ieri am facut vaccinul, azi bebe sa aiba febra 37.9???? I-am luat temp. in funduletz.
El este vioi, papa..nu are niciun semn dubios. Doar ca mi s-a parut incins si am zis sa-i iau temp. Nu a mai avut 37.9 pana acum sau nu am stiu eu.
Cata - o mamica fericitaRobert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">Aici ma puteti vedea
Povestea mea
----------------
You really can change the world if you care enough!
cata, i-ai dat panadol? reactiile pot aparea si a doua zi. eu zic sa-i dai ceva panadol (3ml), sau paracetamol, sau novocalmin....noua ne-a zis sa-i dam doo zile preventiv dimineata si seara. oricum 37.9 nu-i febra, dar sa nu creasca. da-i panadol sau ce ai...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
simoky spune:
quote:
Originally posted by gripo
INNI, da, si culmea e ca pana sa puna si aia capac la toate, nici nu ma gandisem sa raportez la moderatori, dar cand am vazut ca a deranjat-o postarea mea, pentru ca eram off-topic pur si simplu direct la butonul cu raporteaza la moderator m-am dus.
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
Asa-I trebuie…cata nesim…pacat!
Se pare ca inca mai exista astfel de oameni rautaciosi!!!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Robert Alexandru: