Bucurii de sept - oct 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Multumesc fetelor, m-am linistit. Am apucat sa-i pun jumatate de supozitor de Novocalmin. O sa-l supraveghez.

Si DA, i-am luat temp. dupa baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

La mine a venit o gramada de lume,dadeai un 20-50 mii si-ti dadea un amarat de halat si intrai de n-aveai treaba,in schimb cand a venit mama (venise saraca din Grecia sa-si vada nepotul)a fost o tura asa scarboasa ca n-au lasat-o,i l-a adus o asistenta la usa (nici pe mine nu m-au lasat sa-l duc,cu toate ca bebe a stat numai cu mine)

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Nu dar m-a scot din sarite astea care numai puiul lor e cel mai cel,o fi asa nu zic,ca si al meu e cel mai cel (chiar daca n-o fi)dar nu vad cum asi poate permite asa ceva,eu daca eram in locul tau ai trimeteam un ditamai PM-ul si-i ziceam vreo doua,ca io nu-s dusa de multe ori la biserica.A avut noroc ca a dat de tine,mare Doamna.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ce PM...???!!!!!!!!!!!!!
Direct pe forum as fi postat.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

DORI n-are rost sa te necajesti;tu stii ca ai un copil reusit din toate punctele de vedere,nu trebuie sa-ti confirme tot forumul treaba asta (aici m-am referit la "afurisitele de tauroaice",ca mi-a placut exprimarea lui INNI).Oricum eu cred ca acel comentariu face parte din seria discutiilor pe care le-am avut azi la tel.
Am fost la Z sa ne faca pozica,dar nu e cum credeam eu ( adica te duci si ti-o face pur si simplu),tre' sa faci cumparaturi de 2 mil de la ei.Noroc ca am avut bani la noi,ca altfel nu mai reuseam sa-l mai urnesc inca o data pe Adi pana acolo.
Maine o sa ma duc cu Andrei pt. prima oara la mormantul parintilor mei sa le prezint puiutul;sunt tare trista ca nici unul din ei nu a trait suficient cat sa-si cunoasca nepotelul,dar imi place sa cred ca de sus de undeva il vad si vegheaza asupra lui.Asa ca maine n-o sa fiu in Buc.

Mergi la inceput

Pai ce i-as fi spus nu era de spus pe forum,ca m-a faceam de ras de m-a stia toata lumea pe aici.

Cine naiba m-a pus sa-i zic lui Ste de bomboanele astea ca numai la ele m-a gandesc si nu-i decat ora 23 si eu cica vreau sa dau 10 kg jos.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cri, cam scumpa poza de la Z, dar frumoasa. Drum bun maine si nu te mai intrista, sunt convinsa ca parintii tai vegheaza sa aveti o viata frumoasa...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by cri19

Maine o sa ma duc cu Andrei pt. prima oara la mormantul parintilor mei sa le prezint puiutul;sunt tare trista ca nici unul din ei nu a trait suficient cat sa-si cunoasca nepotelul,dar imi place sa cred ca de sus de undeva il vad si vegheaza asupra lui.Asa ca maine n-o sa fiu in Buc.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

album Andrei-Roberto
ajutati-l pe bebe ANDREI

pentru parintii tai....si pentru mama mea....si pentru toti bunicii care nu au apucat sa-si vada nepoteii...

Eu

Mergi la inceput

Cri ce frumoasa poza,n-am stiut,la care Z?
Dumnezeu sa-i odihneasca pe parinti tai,nici tatal lui Ste n-a apucat sa-si vada nepotul,dar asta-i viata....In schimb din partea mea are si strabunici (ambi)

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ooof, sunt si eu cu sufletul alaturi de voi.
Am si eu un regret..bunica mea.
Si ma intristez in fiecare zi cand ma gandesc ca mama imbatraneste, imbatraneste, imbatraneste. De fapt..toti...dar...e mama.
Imi amintesc cand eram mica..cred ca aveam pana in 7 ani dormeam cu ea (cu mama) si la un mom dat am deschis ochii si m-am uitat la ea. Asa cum statea, culcata pe o parte, avea obrazul ingramadit in perna si facea niste cute. In acel moment am realizat semnificatia cuvantului "batranete". Am realizat pe deplin ce inseamna. Am inceput sa plang si i-am spus ca eu nu vreau sa imbatraneasca niciodata.
M-a marcat faza asta.
Cred ca am sa o tin minte toata viata.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput