bucurii de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Inni, de ce te ...in gusturile omului? unde ai tu 72 kg? ca nu se vede deloc. daca sunt distribuite pe 1.80 m inaltime, atunci nu se pune!

bineinteles ca am vazut-o pe Alessia, sunt fan...a nu se interpreta, mie inca imi plac aceste animalutze, numite barbati! cat despre mine, saru'mana dar exegerezi, crede-ma ca stiu io ce spun. o sa fac o poza cu vergeturile capatate de la sarcina cu cipic, zici ca am ciorapi cu model

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Io sunt impreuna cu sotu' din '94 (casat din 2001) Deci din tinerete am inceput educatia . Si iote ca acu' la batranete mi-a prins bine. . O reteta anume..nu stiu sa spun, decat ca am invatat reciproc ca treburile in casa se fac numai impreuna....si nu unu face si altu se distreaza.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mexxa, tineam bine minte ca si tu ai avut o problema asemanatoare. Vorbesc si eu cu pediatra, sa vad ce zice de ideea asta.Pana acum nu s-a pus problema sa introducem cereale, intrucat Dudu lua bine in greuatate, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp.

Gracie, poate ai dreptate, dar noi nu am inlocuit nici o masa de lapte, ci doar am adaugat o cantitate mica de suc intre mese (cam 30ml pe zi, sa zicem in loc de ceai). De asta mi se pare cam brusca scaderea ritmului de crestere in cazul nostru (de la mai mult de 1kg pe luna, la 200gr in 3 saptamani?!)

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by mexxa
Zilele trcute am postat si eu ceva asemanator...Sebi refuza laptele..manca maxim 300ml pe toata ziua...insa acum la fiecare masa ii pun o masura de cereale si manaca..mult mai cu pofta si mai bine.

mexxa, nu e mult rau cate o masura de cereale la fiecare masa? io stiu ca la varsta asta mai ales, una maxim doo mese de cereale sunt suficiente. depinde acum si care sunt instructiunile de pe cutia ta de cereale, cat are masura....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare bucurii!

bebicilor nascuti intr-o zi de 17(cu un special pentru mormolocul nostru mic)

Ralu m-am distrat de gongolina ta ce mutra face cand papa!E adorabila!
Acum ma duc sa vad si filmuletul cu schimbatul

Noi am umblat azi de nebuni dupa materiale pentru casuta noastra...adik neon, aplice, chiuveta baie....chestii din astea...
Sunt obosita...ca ne-am dus cu piticii dupa noi(normal) si am avut probleme cu Alesio ca se tot lega de supraveghetorii din magazine: "nenea, nenea, hai sha veji covoarele...."...si turuia non-stop....radea lumea de el ce povestitor e...L-a si luat pe unul sa-l duca sa vada covoarele cum vrea el sa ne cumparam la casuta noastra...si l-a zapacit de cap

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by Sephora

Al meu caine doarme ca porcu,n-a simtit nimic.

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

sephora, u made my day, ca sa zic asa! m-ai scos din starea de rahat in care zaceam. m-a bufnit rasul instantaneu can am vazut mesajul tau!
pup fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica

Mexxa, tineam bine minte ca si tu ai avut o problema asemanatoare. Vorbesc si eu cu pediatra, sa vad ce zice de ideea asta.Pana acum nu s-a pus problema sa introducem cereale, intrucat Dudu lua bine in greuatate, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp.

[Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Eu lui Sebi ii pun numai atat cat sa ii schimbe gustul laptelui...la mine stiam ca e din cauza laptelui ca isi facea si greata la un momendat cand simtea gustul...dat acum e innebunit dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Magnitudine 4,2 in Vrancea a zis acum la stiri

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutari,

Dupa secole in care nu am mai scris nimic, adica de pe vremea cand am nascut, revin si eu printre voi, daca ma primiti.

Scrieti de numa nu', abia apuc sa citesc, dar sa speram ca de acum inainte voi fi mai activa.

Sa va spun cate ceva despe noi ...
Bogdi este un mare smecher, dar este un copil cuminte. Papa inca doar de la mine, de dormit doarme ok noaptea, se trezeste de 2 ori, iar ziua cand si cand. Daca e afara doarme instantaneu.
La 4 luni a avut 65 de cm si 6,4 kg.
Probleme mari nu am avut. Ne-a deranjat tare mult faptul ca vomita groaznic toata ziua, dar de cand nu-i mai dau debridat si-a revenit. De asemenea noaptea nu dormea klumea, era tare agitat, il chiuniua ceva, asta pana cand pediatra mi-a recomandat sa-i ridic salteaua la patut si sa-i dau noaptea ceai. Atunci s-a rezolvat si problema asta.

Mai intru, da acum s-a trezit si ma duc sa-i dau papa.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

quote:
Originally posted by mexxa
Zilele trcute am postat si eu ceva asemanator...Sebi refuza laptele..manca maxim 300ml pe toata ziua...insa acum la fiecare masa ii pun o masura de cereale si manaca..mult mai cu pofta si mai bine.

mexxa, nu e mult rau cate o masura de cereale la fiecare masa? io stiu ca la varsta asta mai ales, una maxim doo mese de cereale sunt suficiente. depinde acum si care sunt instructiunile de pe cutia ta de cereale, cat are masura....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

pt 4 luni ..pe cutie scrie ca se pune la o masa 4 lunguri mari...eu ii pun o masura din aia de la lapte....deci nu cred ca este mult...

Mergi la inceput