bucurii de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am 1.66 Acum arat ca un dop cu tzatze.
Dintre pozele alea de pe site...doar una sau doua sunt cu greutatea mea de acum...restul sunt de cand eram silfida. Da' nu-i nimic, ca de Pasti tot voi arata ca in vremurile bune.
Si am si eu la vergetuuuuuri, nu-mi mai aminti.
Resemneaza-te ca cu ele apuci pensia.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Noi suntem impreuna din '98,dif e cred ca eu aveam 21,iar el 26 asa ca m-a cam modelat el pe mine dupa stilul lui independent de viata;nu ma deranjeaza ca se distreaza ( ca e treaba controlata,o face doar cu prietenii nostrii de ani de zile ),dar zau ca am impresia cateodata ca uita sa mai dea si pe acasa.Las' ca vine vara si o sa iesim si noi peste tot cu el;acum nu putem ca toate intalnirile sunt in spatii inchise si nu vreau sa-l tin pe Andrei in fum de tigara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

N-am simtit nici un cutremur, se vede treaba ca mi-am pierdut de tot simturile (si chiar si bunul simt) de cand am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by amarantina

N-am simtit nici un cutremur, se vede treaba ca mi-am pierdut de tot simturile (si chiar si bunul simt) de cand am nascut.

si eu la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mexxa, vezi ca de obicei cand zic linguri se refera la linguri rase. ceea ce ins f putin. am aj la concl ca o lg rasa e mai putin decat o masurica de lapte. eu am facut masuratori, am calculat cu regula de trei simpla si am ajuns la concl ca daca pe cutia mea de cereale zice la 160ml lapte 7-8 lg rase, ins de fapt 5.8 masuri de lapte.

nu stiu daca am fost coerenta!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Eu sunt impreuna cu el de mai multi ani decat vreau sa-mi amintesc. F multi. La noi trebile sunt bine impartite, pe zile. De ex. el are 2 zile pe saptamana cand vine acasa la pranz ca sa scoata cupilu. Dar are si 2 zile in care are liber sa vina la ce ora vrea, de regula vine dupa 2 noaptea.

Mergi la inceput

Ralu nu cred ca ai dreptate. Cantitatea de cereale ar fi de 45gr/zi, iar o masura de lapte are 4gr, deci 11 masuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

INNI m-ai facut curioasa sa vad "un dop cu tate";n-am gasit nimic de genul asta, dar ti-am regasit mandretea de fata...e atat de dulce in pozele cu prosopul pe capsor ;daca Andrei e pe gustul vostru ne inscriem si noi la o intalnire mai la primavara.Insa esti cam zgarcita cu pozele lui AMI; le mai vazusem pe cele din paginuta ei.Vreau altele NOOOOOIIIIIIII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

hai sa vezi cum am facut. mai refac aici calculele o data ca poate am gresit.

zice asa: doua mese a cate 160ml lapte+7-8 lg rase de cereale(25gr)
o masura are 4.3gr. deci 25/4.3=5.8 masuri la o masa.

deci, cum ziceam si aici:"160ml lapte 7-8 lg rase, ins de fapt 5.8 masuri de lapte."

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Aaa, pai Mexxa zicea ca ii pune o masura la fiecare masa de lapte, nu? Sau am citit eu in diagolana?
Da, acum m-am lamurit cum ai calculat tu, dar eu ma refeream la cerealele care au lapte incorporat, deci ne intelegem ca orbu cu surdu.

Un lucru tot am retinut: te machiezi perfect la oki! Asta sa nu zici ca m-am tampit de tot.

Mergi la inceput