bucurii de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
gracie spune:
cri19 se pare ca suntem colege de suferinta zilele astea
inni, ma enervezi!!! am plans ca o vita, in hohote, ca m-am apucat sa citesc povestea nasterii bebelusei AMI si m-a lovit rau. ori sunt io sensibila de la cearta de aseara, ori tu ai scris fff frumos acolo...ori amandoua! mama, da esti frumoasa rau...iar bebe cu asa parinti, nu mai e cazul sa spun...felicitari pt una bucata sotz ascultator! da-mi si mie reteta
Adriana mica spune:
Hello,
Iar suntem in greva foamei! Of, nu mai pot daca o luam din nou de la capat.
Noi am luat foarte bine in greutate in primele 3 luni (aveam 6,500kg), iar acum (la 3 luni+3 saptamani) avem doar 6,700kg! Dupa ce am ajustat concentratia laptelui, parca isi mai revenise (papam intre 700-800ml pe zi), dar de cand am introdus suculetul de mar+morcov+portocala (fara pulpa!) intre mese (cam 30ml pe zi), pare ca nu ii mai place laptele (nici ceaiul!). Spun asta pt ca se vede ca ii este foame (rade si chiuie de bucurie cand ii pun bavetica), dar cand da de primele picaturi, se stramba din rasputeri. Pana ieri, facea figuri doar la masa de dimineata, dar spre seara recupera cat de cat. Acum avem 2 mese sub 80ml fiecare! A mai observat vreuna dintre voi ca lui bebe nu ii mai place pur si simplu lapticul (adica aceeasi formula pe care o bea din prima zi de viata)?
Pediatra nu raspunde, dar ma gandeam ca poate nu este prea devreme sa trecem la Humana2, sau poate sa ii pun niste cereale in lapte?! Of, sper sa nu aiba vreo afectiune care sa ii dea o stare de disconfort si sa il faca sa refuze lapticul!
Apropo de implicarea partenerului de viata in cresterea celui mic, sotul meu adora sa faca asta. Din pacate are un program foarte incarcat la job , dar alearga in fiecare seara (cu cateva exceptii) spre casa pt baita, iar sambata si duminica incearca sa recupereze cat poate. Iar de cate ori am oportunitatea sa mai ies si eu in oras, sau la vreo petrecere la firma (cum a fost de Craciun), insista sa ma duc si sa ma mai relaxez si eu un pic.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
mexxa spune:
Vreau si eu reteta pentru domesticit una bucata sotz...
Eu nu am simtit nici un cutremur..[alcool]
Sephora spune:
Al meu nu stie cum sa vina acasa mai repede sa stea cu el,de cand ajunge cam 18 pana la 20 la baie el sta apoi face de mancare cat timp eu il aranjez pe bebe si-i dau titi,daca adoarme bebe mancam impreuna daca nu il tine el sa mananc eu si apoi mananca el,si asta dupa 12 ore de nemancare si servici.
Cred ca as inebuni sa nu am nici macar cele doua ore,chiar daca calc,spal,fac curat sau dus.
Mereu zice ca nu stiu cum rezist cu el atatea ore ptr ca el oboseste mai rau in alea doua decat in alea 10 de la servici/
Io mai de Matti
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
simoky spune:
quote:
Originally posted by Sephora
M-a sunat Ste ca a fost cutremur,eu n-am simtit nimic,Voi?
Eu chiar eram la calculator, citeam ce-ati mai scris si s-a miscat deodata tot biroul…m-am speriat…eu ca eu dar si cainele a sarit din pat!!!
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Hello,
A mai observat vreuna dintre voi ca lui bebe nu ii mai place pur si simplu lapticul (adica aceeasi formula pe care o bea din prima zi de viata)?
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
[b]Zilele trcute am postat si eu ceva asemanator...Sebi refuza laptele..manca maxim 300ml pe toata ziua...insa acum la fiecare masa ii pun o masura de cereale si manaca..mult mai cu pofta si mai bine.
gracie spune:
quote:Adriana, mie mi-a explicat pediatra ca suculetele si piureurile astea de bebei au un continut caloric fff mic in raport cu laptikul si din momentul in care am inceput diversificarea bb nu va mai lua in greutate la fel de bine ca pana atunci. d-aia pe mine m-a rugat insistent sa astept pana la 6 luni. parol!
Originally posted by Adriana mica
Hello,
Iar suntem in greva foamei! Of, nu mai pot daca o luam din nou de la capat.
Noi am luat foarte bine in greutate in primele 3 luni (aveam 6,500kg), iar acum (la 3 luni+3 saptamani) avem doar 6,700kg! Dupa ce am ajustat concentratia laptelui, parca isi mai revenise (luanintre 700-800ml pe zi), dar de cand am inrtodus suculetul de mar+morcov+portocala (fara pulpa!) intre mese (cam 30ml pe zi), pare ca nu ii mai place laptele (nici ceaiul!). Spun asta pt ca se vede ca ii este foame (rade si chiuie de bucurie cand ii pun bavetica), dar cand da de primele picaturi, se stramba din rasputeri. Pana ieri, facea figuri doar la masa de dimineata, dar spre seara recupera cat de cat. Acum avem 2 mese sub 80ml fiecare! A mai observat vreuna dintre voi ca lui bebe nu ii mai place pur si simplu lapticul (adica aceeasi formula pe care o bea din prima zi de viata)?
Pediatra nu raspunde, dar ma gandeam ca poate nu este prea devreme sa trecem la Humana2, sau poate sa ii pun niste cereale in lapte?! Of, sper sa nu aiba vreo afectiune care sa ii dea o stare de disconfort si sa il faca sa refuze lapticul!
inni spune:
Eeee...ti s-a parut..din cauza starii de tensiune pe care ai avut-o. Dar ..daca tot mi-ai zis...recunosc ca eu scriu taaaare frumos . La scoala, la compunere, aveam numai 10. .
Cat despre frumusete...e trecatoare. Adica deja a trecut. . Acum arat ca o imensa batoza de 72 kile si am si gusa.
Dare....mey...tu vb de frumusete. Pai m-ai intrecut de 1000 de ori. Tu si cu Alessia.
Ai vazut-o pe Alessia ?
Sunteti bune rau...amandoua (ca sa vorbesc ca barbatii)
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Sephora spune:
Al meu caine doarme ca porcu,n-a simtit nimic.
cri19 spune:
N-am simtit nici un cutremur;mai bine ca ma sperie tare rau...
Al meu barbat de cand am nascut o singura data a stat singur cu bebe o ora juma' cand am avut o intalnire cu fetele din gasca si nu i-am dat de ales, dar atat.Eu stau tot timpul cu Andrei;ce-i drept il mai pacalesc din cand in cand sa stea cu el ca sa dorm,pt ca am zile cand nu mai pot sa-mi tin ochii deschisi.Piticul meu nu sta fara cineva langa el decat max 5 min dupa care se pune pe plans.Asa ca toate treburile mi le fac dupa ce adoarme el seara.