bucurii de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
cri19 spune:
GRACIE cred ca asa stiu sa reactioneze unii barbati, ca nuca-n perete;si-al meu m-a enervat ft. tare in ultimul timp,eram suparata din cauza lui tot timpul si era sa-mi pierd lapticul din cauza asta.Asa ca m-am hotarat sa-l ignor si sa-mi vad de bebel.Azi a trebuit sa mergem pana la adm. fin. si era asa de grabit (avea programare la masaj si piscina ) incat cand ne-a adus acasa, a scos caruciorul si a disparut.Dupa ce am pus puiul in carut mi-am dat seama ca a plecat cu tot cu geanta mea care continea cheile ,tel,banii si ca m-a lasat ca pe fraiera cu copilul in strada.Noroc ca era o vecina acasa si l-a sunat sa se intoarca, altfel nu stiu ce faceam cu copilul afara de la 11 pana la 17-18 cand trebuia el sa se intoarca.Si cand a ajuns tot la mine s-a uitat urat ca l-am intors din drum.Cred ca-si scot parleala pe lunile noastre de sarcina cand eram noi tafnoase ( cel putin eu cam am fost ).Asta e ...spre sa le treaca figurile.
_Ralu_ spune:
mama, cred ca-l mancam cu fulgi cu tot! si-i faceam eu si masaj!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
inni spune:
Nu-i mai lasati pe soti sa stea deoparte...implicati-i in ingrijirea copilului cat mai mult si atunci veti vedea ca-si vor mai schimba din atitudine. Parerea mea. Eu asa am procedat si nu am nici o problema cu el din punctul asta de vedere.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
cri19 spune:
LEXI important e ca e Maria sanatoasa si vesela,kg au ele timp sa se acumuleze.Si eu am fost panicata ca piticu' in 18 zile in loc sa ia in greutate a scazut 200g,dar acum m-am calmat.Au si eu perioade in care acumuleaza bine si perioade de stagnari.Mai mult am fost necajita ca stiam din ce cauza a scazut Andrei...mi se imputinase de tot lapticul,dar spre bucuria mea acum vad ca am din nou sanii plinuti,nu chiar ca inainte,dar cat sa se sature el tot e.
cri19 spune:
INNI al meu a fost ft. implicat in primele 2 luni (el ii facea de toate:schimbat,baita,ragait,taiat unghiute),dar apoi s-a prins ca nu mai e cazul sa ma menajeze ca mi s-a vindecat bine operatia si de atunci trai nene pe capul lui:piscina,sala,masaj, petreceri,bowling(sau cum s-o scrie),cluburi.D'abia il mai prind la baita;s-a speriat si el putin cand a vazut ca sunt pe cale sa raman fara lapte si si-a mai ajustat putin plecarile, dar acum ca mi-a revenit vad ca a reinceput si el distractia.
inni spune:
Pai cand e el acasa si bb doarme...fa-ti rost de o iesire pe langa casa...si stai pana te suna ca s-a trezit copilul....Te invatz la prostii...dar in felul asta il mai "fortezi putin" sa stea acasa.
mexxa spune:
Cri si daca barbatu asta a tau se distreaza...tu cum te mai relaxezi...?
Si eu am probleme cu al meu...tot scandalu poneste ca sta la birou pana la 12-1 cand vine acasa.....
Sephora spune:
M-a sunat Ste ca a fost cutremur,eu n-am simtit nimic,Voi?
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
inni spune:
Nici eu n-am simtit.
_Ralu_ spune:
bai, mie mi s-a parut ca am simtit ceva dar am crezut ca-s eu ametita!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...