bucurii de sept-oct 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

GRACIE cred ca asa stiu sa reactioneze unii barbati, ca nuca-n perete;si-al meu m-a enervat ft. tare in ultimul timp,eram suparata din cauza lui tot timpul si era sa-mi pierd lapticul din cauza asta.Asa ca m-am hotarat sa-l ignor si sa-mi vad de bebel.Azi a trebuit sa mergem pana la adm. fin. si era asa de grabit (avea programare la masaj si piscina ) incat cand ne-a adus acasa, a scos caruciorul si a disparut.Dupa ce am pus puiul in carut mi-am dat seama ca a plecat cu tot cu geanta mea care continea cheile ,tel,banii si ca m-a lasat ca pe fraiera cu copilul in strada.Noroc ca era o vecina acasa si l-a sunat sa se intoarca, altfel nu stiu ce faceam cu copilul afara de la 11 pana la 17-18 cand trebuia el sa se intoarca.Si cand a ajuns tot la mine s-a uitat urat ca l-am intors din drum.Cred ca-si scot parleala pe lunile noastre de sarcina cand eram noi tafnoase ( cel putin eu cam am fost ).Asta e ...spre sa le treaca figurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mama, cred ca-l mancam cu fulgi cu tot! si-i faceam eu si masaj!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nu-i mai lasati pe soti sa stea deoparte...implicati-i in ingrijirea copilului cat mai mult si atunci veti vedea ca-si vor mai schimba din atitudine. Parerea mea. Eu asa am procedat si nu am nici o problema cu el din punctul asta de vedere.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

LEXI important e ca e Maria sanatoasa si vesela,kg au ele timp sa se acumuleze.Si eu am fost panicata ca piticu' in 18 zile in loc sa ia in greutate a scazut 200g,dar acum m-am calmat.Au si eu perioade in care acumuleaza bine si perioade de stagnari.Mai mult am fost necajita ca stiam din ce cauza a scazut Andrei...mi se imputinase de tot lapticul,dar spre bucuria mea acum vad ca am din nou sanii plinuti,nu chiar ca inainte,dar cat sa se sature el tot e.

Mergi la inceput

INNI al meu a fost ft. implicat in primele 2 luni (el ii facea de toate:schimbat,baita,ragait,taiat unghiute),dar apoi s-a prins ca nu mai e cazul sa ma menajeze ca mi s-a vindecat bine operatia si de atunci trai nene pe capul lui:piscina,sala,masaj, petreceri,bowling(sau cum s-o scrie),cluburi.D'abia il mai prind la baita;s-a speriat si el putin cand a vazut ca sunt pe cale sa raman fara lapte si si-a mai ajustat putin plecarile, dar acum ca mi-a revenit vad ca a reinceput si el distractia.

Mergi la inceput

Pai cand e el acasa si bb doarme...fa-ti rost de o iesire pe langa casa...si stai pana te suna ca s-a trezit copilul....Te invatz la prostii...dar in felul asta il mai "fortezi putin" sa stea acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Cri si daca barbatu asta a tau se distreaza...tu cum te mai relaxezi...?
Si eu am probleme cu al meu...tot scandalu poneste ca sta la birou pana la 12-1 cand vine acasa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

M-a sunat Ste ca a fost cutremur,eu n-am simtit nimic,Voi?

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Nici eu n-am simtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

bai, mie mi s-a parut ca am simtit ceva dar am crezut ca-s eu ametita!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput