bucurii de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
avem si noi filmulet cu morcovel! special pt inni!
www.dropshots.com/day.php?userid=226511&cdate=20070114&ctime=094244" target="_blank">iata-l
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Ralu, am vazut filmuletul avand-o pe Emma in brate. Niciodata nu s-a aratat atat de interesata de ceva ca de film.Privirea ei spunea ceva de genul "Da` cu ce-ai gresit copila de iti dau ai tai sa mananci asa ceva?"Alexia ta e o dragalasa!
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
mexxa spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
www.dropshots.com/day.php?userid=226511&cdate=20061214&ctime=005205" target="_blank">asa ne distram cand schimbam scutecul cu tati!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
vai cat am ras..ma dor falcile...
Tot asa face si sotu meu scump cand vine vorba de schimbat bebelinu...
inni spune:
Haolica....cat a mancat fi-mea azi.
Un castron plin cu mar, morcov si cereale. Am gresit cantitatile si mi-a iesit cam mult..dar ma gandeam.."nu-i nimic...imi ramane si mie dupa aia . Ash...ioc...a mancat de au mai ramas 2 lingurite, asa cat sa gust si eu sa vad cum e. Mie nu mi-au ajuns nici pe o masea
Si s-a manjiiiiiit. Si-a pus in par, si-a bagat in ochi, pe ureche...asta pt. ca ducea mana la gura (cat timp luam eu cu lingurita din castron) si intr-o fractiune de secunda isi manjea tot capul...oof.
Gracie..minunate momente ai petrecut.
Raluca..cat de draguta e Alexia. Mi-a placut asa de mult de ea !!! Si a mancat ca o domnisorica educata spre deosebire de a mea care s-a balacit.
Io n-am vz filmul de pe TVR2...
Marina...io m-as baga la discutie ..dar nu stiu despre ce e vorba..decat ca un copil facea istericale ca ma-sa nu-i dadea san. Asa e ? Hai povesteste-mi si mie, te rog,..ca sunt curioasa. Io am stat azi la taclale cu mama vreo 2 ore..de-aia nu am avut timp de tv.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
inni spune:
Sau o rog pe MamiLili sau Ralucutza..daca nu vrea Marina sa vorbeasca cu mine.
mexxa spune:
Inni cam ce cantitate era in castronul care la mancat Amalia...?
De curiozitate ca sa imi fac o idee...
gracie spune:
Inni, ceea ce ma enerveaza cel mai tare e ca tot animalutzul de tati e in figuri, in loc sa fiu eu...ca io stau cu bebe 24 din 24 si io ii suport crizele
Rugati-va, va rog, pt cumnata mea, sa nu piarda bebele, ca io abia il astept. e baietel si o sa aiba si Cipic cu cine merge la disco peste ceva timp!
Ralu, sunteti o familie superba! veselia e cuvantul de ordine la voi! pup bebelina ascultatoare si frumusica!
inni spune:
'Ai mai Gracie...chiar in asa hal v-ati certat ? Nu pot sa cred.
Sephora spune:
Mama si noi azi am mancat o gramada,un mar copt,jumatate morcov,1 cm banana,jumatate portocala stoarsa,si 2 linguri cereale orez in total jumatate de castronel,mancat tot mai putin o lingurita pr care am savurat-o eu.
Si nu mai zic ca a dormit 3 ore,2 afara si 1 in casa.
Haiosi rau mai sunteti mai Ralu!
Am pus pozici noi.Alea promise mai devrema
Io mami de Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
inni spune:
M-am razgandit...nu-mi mai povestiti nici un filmulet de pe TVR2, ca mi-a pierit chefu'