Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
ralu imi pare rau de tine , sa ai grija cu maseaua
tlaura sa stii ca nu esti singura fara vointa, mai cunoastem si pe alta
larra lintea este super monti , se poate manca cu grasimi , carne
cristinutza imi pare rau ca ne-ai parasit, parerea mea personala este ca .....din cauza faptului ca te hraneai doar cu legume si fructe si iaurt, era normal sa pui niste kg pe tine, sa reactioneze organismul la alt mod de alimentatie, tu mancai hiper caloric ... si acuma ii dadeai tot felul de alimente de care el era privat si care oricum contineau mai multe calorii. .... cred ca in timp se obisnuia organismul si se stabiliza ... dar alegerea ta este
chiftelele eu le fac la cuptor ... am scris capitolul trecut ce combin, dar fac f multe combinatii, niciodata nu pot sa spun ca mi-au iesit mai prost , toate sunt bune, pun ce am la indemana.
mina vad ca slabesti , felictari, incet dar sigur , vorba ta
acum va las , sa continuam munca, tot aglomerata sunt
ANDANII
Mara76 spune:
Buna dimineata!
Sper sa va placa piftelele dupa reteta mea, ca eu mananc goale vreo 2-3 calde.
Eu aseara am avut o abatere... dupa cina, care a constat in carnati si brocoli fiert, am bagat 2 pahare de Merlot... Dar zau ca mi-era pofta!
Azi pap asa:
MD: 3 feliute paine de secara (productie proprie!) si gem dietetic, plus cafea
P: piept pui la gratar, branzica, castravete
Cina: crenvursti pui, castravete
Gustare: iaurt dietetic, portocala
Va pup!
andanii spune:
ursulia trimis mail cu cartea monti , lecturare cat mai placuta
atata vorbiti de chiftele ca deja salivez aici, cred ca in curand o sa imi fac
pentru azi mi-am facut pireu de brocolli, super a iesit , am gustat aseara o picatura ... la pranz o sa mananc cu carnita de pui grill
am fiert brocolli cu ceapa f bine, apoi l-am facut cu mixerul pireu, am pus putina sare si putin unt ... as un gust bun areeeee, abia astept sa pap la pranz.
ANDANII
andanii spune:
quote:
Originally posted by Larra
Latrishia am voie lactate dar doar degresate ceea ce inseamna ca doar la micul dejun pot manca tinand cont de regulile Monti . La pranz in general mancam salate care nu-mi plac daca nu pun branza :( Sunt intr-o mare pana de idei
Stie cineva ce spune monti despre linte? Eu n-am mancat niciodata dar mi-am cumparat si eu azi din curiozitate si n-am gasit retete decat pt supa de linte. Asta unde se incadreaza?
Larra
eu nu inteleg aici o chestie, ce ai cu branza, cine a spus ca nu e voie ... e voie branza telemea de care crei, chiar si feta si cascaval e voie .... ma rog nu cantitati industriale dar e voie
ANDANII
ariel_7000 spune:
buna fetele! azi dimineata aveam 60.4 kg si muuuulta apa iarasi...cred ca bag un ceai verde ca stiu ca este diuretic si nu cred ca se supara pancreasul meu prea tare, iar daca da...ii trece:)
aseara nu am mai mancat nimic, ca am fost la dintzolog si ....mama ce a fost pe capul meu!!! si acum am obrazul umflat...
azi mananc asa: dimineata: 3 mere + cafea slaba + 4 rondele haiduc + gem fructoza
pranz: 2 felii jambon curcan, branzica almette, 2 ardei copti
seara:....ce apuc :), daca imi va arde de mancare...
alina si alexandra
andanii spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
tot eu....cum prepar si eu mazarea aia la conserva? pls...
alina si alexandra
mazarea la conserva are ig ul mai mare 45, deci se poate prepara fara carne si grasimi , nu am folosit din conserva ... eu cumpar proaspata congelata , sau mazare uscata
ANDANII
inuta12 spune:
Buna fetelor..
va citesc de ceva vreme...pentru documentare..nu am avut curaj sa scriu pana acum...
in principiu am inteles regulile:
1. Brinza slaba o pot combina cu legume.
2. Brinza grasa o pot combina si pe ea cu legume...legumele (fibre) le pot combina oricum.
3. De ex : la o masa- gratar(sau friptura cu sos) cu salata(verde, rosii, ardei, ceapa...etc) si brinza telemea.
4. Lipidele nu le pot combina cu brinza degresata...
5. Cind maninc brinza degresata o mananc numai cu chestii fara grasimi. Inclusiv cu legume (dar nu salata cu ulei).
Cam astea sunt nu?
in rest vointa...pe asta oricat am citit de la voi, banuiesc ca nu o aflu (gasesc de vanzare) pe nicaieri...trebuie sa cercetez mai abitir in mine...si tot gandindu-ma asa, ma hotari eu ca de luni sa ma alatur voua...Sper sa ma primiti si pe mine..
Sa ma prezint :
28 de ani, 66 kg, 1.69
telul meu...
tot la 28 de ani....sper sa nu astept vreo 10 ca sa mi-l ating....56 kg, si cu inaltimea ma resemnez...
De luni o sa-mi fac simtita prezenta..si va rog mult daca se poate sa ma treceti si pe mine in tabelas v-as fi recunoascatoare.
Va doresc multa vointa si tot ce v-ati pus in gand sa vi se indeplineasca.
andanii spune:
innuta bine ai venit , scrie meniul zilnic aici, sau ma rog fa-ti simtita prezenta , impreuna cu noi vei reusi cu siguranta
ANDANII
inuta12 spune:
Fatima...trebuie sa-ti spun ca te cunosc personal..
e posibil ca tu sa nu -ti aduci aminte..ai fost de atatea ori la tutunaru..incat ai vorbit cu o gramada de aspirante care asteptau la rand...
intr-o asemenea zi..eram si eu acolo cu o prietena de-a mea (doream noi sa facem pipi..si cautam cu disperare o toileta ...poate asa iti aduci aminte) si te-am admirat foarte tare..erai in 7 luni...am vorbit , erai cu sotul ..amandoi minunati...esti tare frumoasa..iar bebelul e superb. sa fie sanatoasa, norocoasa..si sa aiba parte de tot binele din lume...