Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 5
Corina75 spune:
Multumesc de raspunsuri...imi dau seama ca nu e bine sa elimin glucidele, dar eu am grupa BIII si stiu ca glucidele in general imi fac rau, in sensul ca ma storc de energie....
Unde gasesc reteta de paine? ca din comert cred ca numai integrala nu e......
Si cartea 2 a lui Monti?
Dimineata aveam 65 kg, deci imi prieste tare!
Corina si Andrei (24.11.2004)
Larra spune:
Buna fetelor si bun venit pentru fetele noi care vad ca sunt in numar mare.
M-am reapucat si eu de Monty , acusor n-am raportat nimic pentru ca am un pic peste greutatea din tabel dar pana luni cred ca ajung la greutatea declarata , sper!
Problema la mine fetelor este ca mi-am facut analize si stau foarte prost cu colesterolul ala rau , e dublu fata de normal asa ca trebuie sa ma las de fumat , sa slabesc , sa tin un regim strict si incerc sa le fac pe toate dar nu prea stiu ce sa mamanc ca lactate nu , carne rosie nu ....mai dati-mi si voi idei de meniuri ca-n ritmul asta nu ma vad serioasa mult timp.
va pup si spor la slabit!
ariel_7000 spune:
fatima, am gasit pe net orez brun. uite link-ul:
http://terapeut.ro/commerce/alimente-naturale-c-23.html?page=2&sort=2a
alina si alexandra
latrishia spune:
Ariel iaurtul este 0.1% si fructele sunt congelate. Le amestec si mai pun o lingurita doua de fructoza sa fie dulce.Mie mi se pare ok, stiu ca faceau fetele anu trecut, de aici am luat reteta.
Fatima incearca la plafar, dar mie sincer mi se pare ca e penal la gust, n as mai da a doua oara banii pe el.
Mara multumesc de reteta, eu nu puneam oua si nici condimente (decat sare si piper)
Corina daca imi dai un pm ti o trimit eu
Azi am papat asa:
D crema din branza si iaurt 0.1% pe 3 felii de wasa
P spanac cu 2 oua prajite
Diseara fac gratar ca am musafiri deci asta o sa pap, eventual cu salata mexicana si fructe daca mi se mai face foame
Pupi
http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna
latrishia spune:
Larra bine ai revenit. Nici lactate degresate nu ai voie? Am inteles ca ai probleme cu colesterolul dar calciu de unde il iei?Macar putin si tot trebuie sa mananci. In rest fructe legume si carne slaba de pui, adica piept. Cam asta e baza si la mine.
Te pup si spor la slabit!!!
http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna
adriana_mihnea spune:
Incercati sa bagati chiftelele la cuptor si sa vedeti ce-o sa iasa!! Si asa sunt si dietetice!
Latrishia, vezi sa fii atenta ce contine salata mexicana: morcov sau alte legume nepermise care fierte vor avea un IG mai mare.
Corina, am pus eu mai sus reteta de paine integrala...Sau in subiectul trecut, nu mai stiu...
Meniul de azi:
D: macrou afumat, simplu
P: 2 mere si 1 iaurt la serviciu
S: 2 ciocanele si ciuperci calite
Nu mai mananc dupa 6 seara si in general masa principala este cand vin de la munca, adica in jur de 4.
Va pup!
N-am mai dat jos decat vreo 1/2 kg, dar se apropie rushii si ma balonez deja...
Edit:
"Sa-ti spun cum fac eu: fac aluatul (500 gr faina integrala de grau + 1 cub drojdie + 250 ml apa + putina sare) si-l las la crescut. Formez apoi covrigi sau baghete micutze si le pun intr-o tava de cuptor presarata din plin cu faina, tot integrala. Mai las putin la crescut si bag la cuptor, la temperatura minima pana se coc. Spre sfarsit dau focul mai tare ca sa se rumeneasca.
Mie-mi plac mai crocante.
Am facut si in forma de muffins, fara a unge tava sau a presara faina."
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
ralu spune:
Buna fetele!!
Wow ce ati mai scris!!!
Ieri nu am mai intrat pe aici pe seara ca m-a durut o masea ingrozitor. Din cauza ei si meniul a fost tare subtire:
Meniul de ieri:
Dimineata: 2 felii de paine wasa+iaurt 0%+ cafea+lapte 0% (cred ca de luni schimb cafeaua cofeinizata cu cea decaf)
Pranz: ma durea maseaua -un iaurt0%, 2 lingurite de dulceata cu fructoza si un pic mai tarziu o mandarina pe are am inghitit-o mai mult nemestecata
Seara pe la ora 23 cand m-a mai lasat durerea dupa un pumn de calmante, pentru ca ma scurgeam pe jos de foame, am mancat pe ce am pus mana, adica o cutie de porumb fiert (STIU-SUPER ABATERE)-dar imi era tare rau si decat sa mananc ciocolata sau paine alba am preferat porumbul!
Meniul de azi
Dimineata: la fel ca ieri
Pranz: omleta din 3 oua cu cascaval si cateva cubulete de jambon+salata de rosii cu ardei verde+praz+ulei de rapita si sare
Seara-cred a o supa de legume (divlecel, ardei, telina, ceapa si rosii)+piept de pui facut in cuptor alaturi de ciuperci (cred)si cu putin usturoi
Va pup si mai revin!
P.S. Andanii pe unde esti?
Larra spune:
Latrishia am voie lactate dar doar degresate ceea ce inseamna ca doar la micul dejun pot manca tinand cont de regulile Monti . La pranz in general mancam salate care nu-mi plac daca nu pun branza :( Sunt intr-o mare pana de idei
Stie cineva ce spune monti despre linte? Eu n-am mancat niciodata dar mi-am cumparat si eu azi din curiozitate si n-am gasit retete decat pt supa de linte. Asta unde se incadreaza?
mina spune:
salut
ieri, va ziceam ca e belea ca sunt plecata in delegatie si nu stiu cum ma tin de regim...
DIMI la 5 inainte sa plec am papat jumate de cana de cafea
Pe tren mi-am luat un sandvich facut cu wasa, rosie si cascaval. Stiu, nu e tocmai ok dar stiu din experienta (glicemie oscilanta) ca ma apuca pe la 11 un tremurici de foame de nu-s buna de nimic si nu puteam tine prezentari de consultanta in conditiile astea.
La PRANZ vai mie ! am fost la masa la parinti unei colege...mancare de post dar nu prea monti..m-am limitat la zacusca, masline, cascaval, si supa de pui clara. Si o cafea supliment.
SEARA dupa ce am ajuns acasa la baieti am papat pui la cuptor cu legume si usturoi.
Azi tot cam asa, dimineata wasa cu cafea, la pranz gratar de pui cu salata de varza, seara carnati de casa cu salata si ABATERE un pahar de vin dar am sarbatorit pe cineva drag si nu am putut scapa.
M-am cantarit adineauri si raportez 69,4. Tot e ceva...o fi asta ritmul meu, de 600 g pe saptamana? Macar de ar fi incet dar sigur....
Larra, eu am gatit lintea ca pe o mancare de mazare. Candva. Cat e de Monti nu mai stiu....Ca vorbeau de analize, si eu trebuie sa mi le refac. Le-am facut anul trecut si era o infectie prin organism. Anul trecut a fost foarte greu pentru mine, cu o gripa dusa din sept pana in nov, stress si oboseala cat cuprinde si tot asa...cred ca de aia m-am si ingrasat. Acum parca parca ma simt mai bine si trebuie sa imi fac curaj cu analizele astea...
Ralu, imi pare rau de maseaua ta. Te tratezi da?
Adriana, cum poti manca, mama draga, macrou ala afumat simplu? Mie mi se face greata rau.... Fetelor, eu, desi imi plac in mod deosebit ciupercile, ma resimt la ficat daca pap doua zile la rand. Se mai intampla cuiva asta?
Corina, cum e cu glucidele cu grupa B? si eu am aceeasi grupa si, intr-adevar, uneori simt o pofta nebuna de dulce dar dupa aia imi dau seama ca de fapt mi-a dat o energie artificiala si mai mult rau mi-a facut.
Am sa incerc si eu chiftele dupa reteta asta, Mara. Desi sunt destul de pasionata de gatit, chiftelele mi=au iesit intotdeauna nasol...poate de data asta merge...am niste carne tocata de gasca+vita prin congelator.
Eeee, va pup si ma duc la culcare ca maine am o zi grea. Desi alea 600 g nu sunt multe parca parca imi dau curaj. Tot inainte, ca sa zic asa....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
tlaura spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri si lamuriri!
Nu am mai intrat, pentru ca am calcat de-a dreptul pe laturi zilele astea; nu stiu cand voi reusi sa tin intr-adevar dieta, pentru ca ma dau peste cap asa: o zi tin si 3 nu!
Nu stiu unde e vointa mea!
Sa vedem azi!
Pupici la toate!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze