Montignac : ce am mancat azi (82)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Lorelei si mie-mi place vinul si am vazut si eu ce scrie in carte.Nu mi-e pofta cand vad dulciuri dar un pahar de vin as bea .
Dar din spirit de solidaritate cu Ariel pana la Pasti pauza de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cristinuta, am vazut chestia aia aburinda de pe farfurie si imaginatia mea a luat-o razna...sa fie pizza? daca ma uit mai atenta cred ca este un carnat cu cartofi prajiti??? daca e asa, aleg cartofii si-ti dau tie carnatul :))) d.p.d.v. monti tu esti cea castigata....carnatul este super ok, iar cartofii mei sunt rai...rushinica mie!!! macar pot sa visez!

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut slabelor !

... ca eu-s grasa si lipsita de vointa. Am fost in we in provincie la un prieten care are o crama. Vai mie! Si papa bun si vin bun...nu va mai povestesc ca ma injurati ca va fac pofta. De cantarit de cand m-am intors nu am avut curajul. Nu e vorba ca nici vreme nu am avut. Ieri la birou pana peste cap. Aseara a facut copilu febra, dupa ce a adormit el am desfacut bagaje, pus la spalat, facut ordine. etc. Azi noapte am dormit putin (copilu a dormit ok). Azi am stat cu el acasa...

Meniul de azi:
MD: o cafea cu zaharina
P: O pulpa de gasca fiarta (din ciorba copilului)
pentru deseara cred ca imi fac o salata de rosii cu mozzarella si busuioc ca-s lihnita...
Intre timp am mai baut vro doua ceaiuri de diverse, neindulcite, fireste.

Nu am urmarit f atent discutiile: in faza 1 e ok un pahar de vin dupa masa? (uneori e cel mai bun medicament pentru tensiune mica). In plus, saptamana asta ma asteapta o cina de afaceri.

Va pup si spor la slabituri!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Salut tuturor!
Vreau sa ma apuc din nou de Monti dar imi lipseste doar un pic de ambitie.Anul trecut am tinut acest regim 4 luni, din ianuarie pana in aprilie si am slabit 17kg, aveam 60 si ajunsesem la 43.Bineinteles ca in timpul anului m-am mai ingrasat, pentru ca nu am avut vointa sa raman la faza 2 .Acum, ora 19,43 am 55 kg si m-am decis ca nu ma mai simt bine si trebuie sa mai slabesc.Vreau sa ajung la 45 de kg. Mai stiu ca fara acest grup de suport imi va fi mai greu.
Va multumesc pentru intelegere si ma alatur voua in "cursa cu obstacole"!

De dimineata am baut o cafea cu zahar si la ora 18,30 o salata de ton.Sper sa am un meniu mai echilibrat maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna fetelor,

I'm back!......nu am mai reusit sa intru din 17ian, si uite ca apar pe listuta ca o mare puturoasa!!!!

Raportez 64kg (de la 68 in 9ian cand m-am apucat)....si sunt multumita....chiar daca Monti al meu e ceva mai ciudat...adica nu mananc deloc glucide, si stiu ca e rau, dar vedeti voi, am citit nu's unde ca faina de secara mi-e interzisa la grupa mea sanguina (BIII), si din grau nu am avut timp sa caut....

In rest, imi pare rau ca nu apuc sa intru sa va povestesc ce mananc zilnic, am avut ceva probleme...(http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88333&whichpage=9) dar...considerati-ma de-a voastra....

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Multumim Lorelei ca ne-ai spus si noua. Este exact cu am spus. Combinatiile respective sunt pentru faza a doua si este indicata painea doar la micul dejun!!!

Meniul meu de azi:

Dimineata am avut abatere majora: dupa 2 felii de paine wasa cu gem cu fructoza, am mai macat o felie de paine alba cu branza cu usturoi ssi o bara de cereale fitness. Am fost tare obosita dupanopate trecuta: fetele mele sunt amadoua bolnave!

Pranz: salatamozzarela*
Seara:fructe

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

neata buna
meniul meu de azi:
d: perle de branza, salam sinaia
g: 1 mar
p: pui cu brocolii
s: 1 mar

ma simt mai bine in pielea mea acum, desi pe cantar nu am indraznit sa mai sui, tinand cont de abaterile majore pe care le-am facut in we..o sa ma cantaresc luni..
oricum mi-am propus sa ma tin de treaba, pentru ca nu se mai poate asa. am un sifonier imens plin cu haine pe care nu le mai pot purta.
e pura nesimtire din partea mea .

sanatate multa bolnavioarelor..si felicitari celor care doboara cantarul cu vestile bune..
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by ralu
Am fost tare obosita dupanopate trecuta: fetele mele sunt amadoua bolnave!

Ralu, multa sanatate printeselor
Meniul de aseara: am fost la un apero si am mancat cateva felii de salamior si branza, iar acasa mi-am facut niste dovlecei prajiti.
Fetelor, mai am o intrebare: semintele de bostan prajite (in cuptor, fara ulei, doar cu sare), sunt conform fazei 1? ca tare-mi place asha, la tv seara sa mai crontzanesc ceva.
Pup la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ralu, multa sanatate fetelor!

Corina75, sanatate si lui Andrei. Sa dea Dumnezeu sa nu mai apara nimic. Prin ce ati mai trecut si voi!

Va spusesem sapt. trecuta ca si al meu are febra. A facut rubeola. Azi incercam si noi sa scoatem nasul putin afara, dar cu virozele astea nici nu indraznesc. O sa ne plimbam putin prin fata blocului, ca n-am mai iesit de o saptamana jumate afara.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Buna ,
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): -doua mere dupa jum#259;tate ora cafea fara cofeina cu lapte 0%
si doua chifle facute de mine (faina integrala+tarate), branza 0%
P (ora13): -friptura de porc la tava
S (ora18): - o felie cascaval si ABATERE un pahar de vin
De asta cu vinul nu sunt vinovata ,l-am baut sa trag o concluzie pentru Lorelei si Mina ca tot intrebau de vin....

Ralu,ce-i cu fetele tale?
Corina75,sanatate lui Andrei si refacere usoara !
Ariel,mai bine sa mananc eu cartofii ca eu si asa nu slabesc macar sa-ti dau o sansa tie ..

Mergi la inceput