Montignac : ce am mancat azi (82)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
azi am decis sa manac dar fructe de dimineata capsuni, la amiaz mere si capsuni di l acina, sa vedem, ca vine sotul acasa, poate niste capsuni si ceva branzica.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sanatate multa la bolnaviori si bolnavioare!!! tare dificila este perioada asta cu viroze, gripe si alte minuni infectioase. acusor, mai bine evitati nasucul pe afara cateva zile, ca acum organismul este slabit si sa nu "culeaga" altceva...eu am facut rubeola asta vara...am crezut ca am avut cand am fost mica, dar uite ca am avut surpriza de proportii! credeam ca am alergie la ceva si cand colo...eram "bomba cu microbi"...

azi m-am cantarit si aveam 59.8 kg...
meniul de azi:
dimineata: 2 kiwi, 3 mandarine , cafea slaba, 3 felii graham cu gem
pranz: varza cu sunca de pui, 1 branza fagaras
seara: supa, 1 iaurt

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare

Aseara am papat tare aiurea: doua inghitituri de friptura de pui de la copil, o felie de mozzarella printre picaturi si dupa aia (dupa ce a adormit cupilul adica) inca un pic de friptura de pui cu jumatate de castravete cu sare.

Azi la micul dejun o cafea cu zaharina, doua felii de wasa cu zacusca de vinete si un patratel de ciocolata fara zahar. Am simtit nevoia de dulce ca am dormit iepureste azi noapte, a mai facut vizigotu o tura de febra pe la 3. Nu prea rau (nici nu s-ar fi trezit de nu trebuia sa ii dau eu medicamentu) dar tot am stat treaza pe langa el pana i-a scazut.
La pranz probabil ca voi manca niste ciorba (fara legume prin ea) iar deseara poate poate ajung sa imi fac si eu salata aia de mozzarella cu rosii.

Va pup si poate diseara am curaj sa ma si cantaresc desi simt ca oboseala asta trage greu la cantar

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna seara!Chiar daca voi nu ma vreti, eu va vreau!
Azi a fost prima zi intreaga de monti dupa un lung sir de luni care au trecut in timp ce eu imi faceam de cap cu alimente interzise.A venit timpul sa-mi bag mintile in cap desi azi mi-a fost cam greu sa nu ma abata si zic eu ca am rezistat eroic.
Meniul meu de azi a constat in:
ora 10,30: un mar
ora 14: un iaurt degresat
ora 18: o mica conseva de ton, o jumate de ardei cu doua felii de branza topita
ora 19: o bucatica mica de ciocolata75% cacao
Nu stiu cum am sa ma reobisnuiesc sa beau apa, azi am baut doar 1 l
Vreau si eu in tabel.Am 1,55m,54kg si tinta e 45kg.
O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Bine ai venit, Luana!
Parerea mea, e ca mananci prea putin. Asa ai toate sansele sa scapi la interzise. Vointa mea e greu incercata cand imi este f. foame. Daca tu nu ai probleme d-astea, f. bine atunci. Tine-o tot asa.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Buna ,
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): - cafea fara cofeina cu lapte 0%
P (ora14): - doua chifle facute de mine (faina integrala+tarate),
S (ora18): -branza 0% cu rosii
Olim,ma inebunesti cu capsunile...of nu vine primavara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Neata, fete dragi. Meniul meu de ieri:
d: cafea si mai tarziu paine integrala
p: carnat prajit si un ochi si salata verde
s: salata, apoi peste cu legume si desert branza.
Dragelor, va mai intreb o data: semintele de dovleac prajite sunt ok la faza1???
o zi frumoaaasa va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Salutare!

Fetele, eu tin pe apucate regimul pentru ca sunt cam bolnava, o viroza destul de nasoala care ma chinuie. Evident ca am slabit, ca organismul e anemiat si sincer nici nu-mi arde sa mananc.

Aveti grija de voi, in special daca mergeti cu transport in comun, ca se pare ca eu asa m-am potcovit cu boala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Dragelor, va mai intreb o data: semintele de dovleac prajite sunt ok la faza1???

NU

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Am intrat doar sa va spun ca m-am captusit cu o pneumonie si tin regimul pe apucate. Incerc sa tin cat mai corect, dar trebuie sa mananc si multe grasimi din cate am inteles. Cica sunt bune pentru plamani. Oricum, ma simt foarte slabita, dar sper sa-mi treca in cateva zile sa ma apuc din nou de Monty strict.

Va

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput