Montignac : ce am mancat azi (82)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Lorelei,nu mai pune lapte condensat in cafea ,pune lapte 0%
Si in prima faza (nu stiu cat vrei sa slabesti)mananca pastele fara grasimi (crevetele era prajit) macar vreo 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
Eu de dimineata ma mancat doua felii de paine prajita cu putin unt, ca era prea seaca, si am baut un suc de porocale facut acasa.
La amaiaz, cred ca ceva pui si la cina capsuni
va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Alina, scuze, dar nu mi-am notat atunci cand ai postat. Te-am trecut. Data de incepere, nu stiu daca am trecut-o bine. Spor la slabit!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! eu stiu ca fisticul este ok, iar din experienta mea proprie, am vazut ca nu-mi dauneaza...mai am cateva probleme cand este prea sarat si incep sa retin apa din cauza asta. stiu ca citisem pe siteul lui m.m. mai demult, ca intreba cineva si raspunsul era ca este admis...
raportul meu de azi 60 kg, ceateva sute de grame mai mult ca zilele trecute, dar cred ca mi se trage de la abaterea cu cartofii prajiti...asta e! e un risc pe care mi l-am asumat.
meniul meu de azi:
dimineata: 3 felii paine fibropan cu gem cu fructoza
pranz: 1 branza fagaras si 1 branzica de casa
seara: supa de legume si 1-2 fructe mai tarziu.

alina si alexandra

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb ce stiti de nuca de cocos razuita? putem pune la prajituri?

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by acusor

Alina, scuze, dar nu mi-am notat atunci cand ai postat. Te-am trecut. Data de incepere, nu stiu daca am trecut-o bine. Spor la slabit!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mersi, e perfect.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Nuca de cocos nu are IG mare parca 60.
La prajiturile lipidice poti pune nuci,migdale,fructe permise,gem,creme pe baza de oua ,frisca lichida .
La cele glucidice se pot pune fructe permise,gem,smochine si caise uscate.

Mergi la inceput

merci, cristinuta, am gasit cocosul in tabelul cu ig...are 45, deci este acceptabil.

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

fetelor- sunteti dulci, multzumesc de ajutor.
gata, aku m-am lamurit definitiv: painea doar neagra si doar la micul dejun, pastele integrale cu peste doar. ce povesteam mai sus era valabil in general si dupa cum am citit in carte, pentru faza a 2-a. se pot pune cateva picaturi de ulei de masline in salata, spune montignac. Pacaaat :(
ce mi s-a parut curios: dupa masa e voie la faza 1 un pahar de vin (nu conteaza alb sau roshu) sau unul de bere (egal ce, dar numai pana-ntr-un 1dl)
Aku: fisticu': e permis, are indicele 35, dar- alta-i beleaua: grasime: 56%. si io am luat o data o masa numa' cu fistic si abia dupa aia am citit pe pachet.
meniul meu de azi:
- micul dejun: cafea cu lapte (nu ma pooot dezobisnui, fir-ar sa fie) si o felie de paine integrala (facuta de noi in casa)
- pranz: o salata verde si o pulpa de pui prajita cu legume permise (fasole verde si broccoli). la urma am baut un ceai negru slab.
- diseara: mai am un carnatz pe care o sa-l prajesc si salata verde.

Mergi la inceput

Ariel,n-am retinut bine ,hai ca te las sa folosesti nuca de cocos dar numai de sarbatori ,are totusi 45 .....uite in curand ai ocazia peste doua luni jumate vin Pastile....pana atunci uite ce -ti ofersi sa nu te superi de gluma nistesi doi

Mergi la inceput