Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 23
crisstinuta spune:
Lorelei,ai dreptate ,eu am intrebat pe site-ul oficial MM daca painea se poate combina cu uleiul de masline si mi s-a raspuns ca da merge cu ulei de masline,peste si untura de rata (ha!ha!)La fel pastele integrale si orezul.
Noi suntem stresate si de teama ca nu vom slabi nu mancam asa.Plus ca inca ne ghidam dupa principiile primei carti.
Nici eu n-am avut curajul deoarece eu si asa m-am ingrasat de cand tin MM strict faza I ,nici nu ma gandesc sa nu respect principiile disocierii.
Daca totusi te tenteaza iti propun sa faci in casa painea si sa pui cat mai multe tarate in ea pentru ca fibrele mai diminueaza IG-ul.
A....si painea doar dimineata.Asta-i clar.
inuta12 spune:
felicitari celor care au slabit..
meniul meu de azi:
d: perle de branza cu smantana
p: lapte batut milli, mozarella, 2 oua fierte tari, salam Sinaia
s: fructe
CatXO spune:
Buna fetelor!
Intru rapid doar pentru raport. Sunt racita moarta, dar ma tin cu dintii de dieta, tinand cont ca sambata si duminica am mancat numai interzisuri.
Asadar azi aveam la cantar 61.400 kg, deci cu 900 g mai putin decat saptamana trecuta. Deci e ok.
Meniul de azi:
D:un iaurt mic 0% cu cereale integrale
P:un castronel de ciorba cu perisoare. (cu orez )
C:o salata cu oua, praz si salata verde.
Felicitari celor care au slabit si multe succese in continuare!
Va
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
crisstinuta spune:
Buna ,
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): -doua mere dupa jum#259;tate ora cafea fara cofeina cu lapte 0%
si doua chifle facute de mine (faina integrala+tarate), branza 0%
P (ora13): -salata de fasole uscata cu ulei de masline si ceapa
S (ora18): -salata de fasole verde cu mujdei ,un iaurt natur mare
viorica avram spune:
si eu am manct ieri monty. adica:
dim 0 cafea cu lapte degresat dar inainte de asta un mar
apoi nimic ca imi era greata din cauza ca duminica si sambata am calcat pe neoane
p.o bucatica mica de branza si 2 feliute de sunca de casa
c. am mancat salata de cruditati cu maioneza:morcov crud, radacina de patrunjel si telina toaye crude, am pus si nuci (am gresit?)
salata verde, rosii , castraveti, ceapa verde si ceapa rosie, masline, putine ((2) si o feliuta mica de mozarella si un pic de pulpa de pui grill.cate o lingura din fiecare dar cel mai lut salata verde.
sper ca nu e prea mult.
azi am baut doar cafea si am papat un mar ca mi-e greata nu stiu de ce ca nu sunt. am 3 zile de cand mi -a trecut CM-ul
am renuntat la paine sapt aceasta sa vad daca ma duc mai bine in jos la cm.
la pranz trebuie sa-i gatesc copilului si voi face pulpe dezosate cu iaurt si brocoli
ma duc la sala si cred ca voi manca un mar sau o portocala mai tarziu ca gustare
iar la cina o slata verde cu mozarella si rosii , ulei de masline si busuioc.
incerc sa imi invat si fetita si sotul sa manance sanatos. am inceput deja sa am rezultate.
maine sau poimanine imi cumpar naut sa-mi fac.
la mai putine kg.
Viorica
poze
CatXO spune:
Buna dimineata fetele!
Am intrat pentru o intrebare scurta: are ceva daca mananc dimineata cascaval cu branza fagaras (?!?). Sunt racita si as manca intr-una, mai ales ceva consistent. Am zis ca pastrez principiile, dar mananc un pic mai mult.
In 3 saptamani de cand tin regimul, desi am slabit doar 3 kg ma simt mult mai bine si cm in talie au scazut simtitor. Deja imi vin pantalonii de dinainte de sarcina, atunci cand aveam 55 kg. Sunt un pic elastici, dar totusi....
Va
Oana , Alexia si Daria
Poze frumoase cu noi
Varsta Alexiei
Varsta Dariei
lorelei_19 spune:
Fetelor dragi, aku m-am lamurit cred. Banuiesc ca aceasta combinatie- paine neagra cu ulei de masline si peste e permisa doar in faza a 2-a. am sa mai cercetez si va dau raspunsul definitiv. Va multzumesc mult de tot de raspunsuri
Meniul de ieri:
D: o felie de paine neagra, cafea cu lapte condensat (la cafea nu pot renunta)
G: un mar, 2 mandarine
P: carnat prajit cu salata verde si rosii si o bucata de branza ca desert
Seara: paste integrale cu sos de rosii si creveti (pe care i-am prajit in ulei de masline cu usturoi).
Este meniul de seara in ordine? ca acum ma indoiesc de toate.
va pupicesc si va doresc multa putere si succes la slabire
tlaura spune:
Va spun si meniul meu de ieri, poate ma corecteaza cineva daca nu e bine:
D: cafea cu fructoza+ o bucatica de branza cu o rosie
P: la pranz am mancat niste fistic (aici s-ar putea sa o fi dat in bara, deoarece nu cunosc indicele glicemic al lor) si am baut o cafea (am fost intro vizita)
S: salata verde cu masline si o conserva de ton + o supa crema din legume permise
Si 3 buc din cioco toblerone
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
raresionut spune:
Acusor, nu ma treci si pe mine in lista?
Dupa ce mi-am facut curaj sa ma prezint oficial?
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
andanii spune:
catx0 ai voie cascval cu branza , nu vad de ce nu ?
raresionut o sa te treaca cu siguranta acusor in lista
tlaura fisticul are indice mic, dar nu e prea permis in faza I, decat in faza II si tobleronele
lorelei , ti-am spus parerea mea despre paine cu ulei de masline
ANDANII