Aspirante optimiste > 20 ani (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Fecian simt ca uratii se apropie tot mai mult. Nu stiu de ce dar ma doare mai tare burtika luna asta. Asa ca inevitabilul se va produceCred ca vor veni pe 16 ian sau poate chiar mai degraba dupa durerea de burta. Dar lasa ca-i fugarim intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_sampetru spune:

Ioana, dragutza, eu am facut testul in ziua in care trebuia sa-mi vina uratii, si a iesit negativ, si cum inatrziau sa apara, in a 5-a zi am repetat dar era negativ, ceeea ce ma asteptam pt ca nu-mi facusem temele cand ar fi trebuit, iar in a sasea zi am descoperit invazia. In cazul tau, chiar daca este negativ, pana nu vezi rosu, nu-ti pierde speranta, si repeta testul maine; tu din cate citesc eu ai ceva simptome, eu in schimb nimic, nici macar durerile aferente...asa ca repeta maine , iti tin pumnii sa fie un bb acolo in burtica, si sa sarbatorim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fecian iaca citesc, din umbra M rog si eu pentru Biby sa ne dea o veste buna!

Ioana iti tin pumnii pt maine!


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

de la biby:

Fetelor am revenit in forta!!!! Deci nu am cuvinte sa va spun prin ce am putut sa trec!
Am sunat dr-ita care m-a intrebat pe mine!!! care valoare este normala! Spunandu-i ca nu stiu pt ca sotul m-a sunat si mi-a dat prin telefon rezultatul, imi spune sa o sun peste 10 min. Ok.. ma apuca nervii ca ce dr e asta daca nu stie asa ceva si zic hai sa o sun. O sun peste 10 min si ce credeti ca imi zice???? Ca nu e sigura ca e extrauterina ca poate fi o sarcina de 2 saptamani intrauterina care necesita tratamet - de aici sangerarile. Si sa ma duc maine la Euroclinic la dr-ul Herghelegiu sa fac o eco si daca dansul spune sigur ca e extrauterina atunci sa o sun si de luni sa incepem cu injectiile! Deci asa ceva am zis ca NU SE POATE!!!! Cum tu ca medic ma trimiti la alt medic????
In fine... am zis da-o-n ma-sa si il sun pe Tutunaru. Avea telefonul inchis si la celalalt nu a raspuns nimeni.
Am vrb cu Bubuleana la telefon si mi-a dat nr-ul dr-itei ei, dna Irina Pacu de la Medsana si Sp.Pantelimon. Am sunat-o fffff dragutza, desi ii plangea copilasul a stat de vrb cu mine 20 minute la tlefon. Mi-a spus ca ea da parafa si sa o duc in fata oricarui specialist ca la valoarea de 53 NU SE VEDE O SARCINA NICI INTRA NICI EXTRAUTERINA LA NICI UN ECOGRAF!!! si ca e foarte posibil ca durerile mele de mijloc sa se datoreze altei probleme: o infectie (am probleme cu rinichii de cand ma stiu) sau poate sa fie un chistulet pe trompa ceea ce au vazut ei la eco. Sa stau linistita in pat si maine dimineata sa merg la Medsana sa repet analiza sangelui si apoi sa merg la dansa sa ma vada.
Gata! Merg pe mana ei si om vedea ce se intampla. Aia de la Sanador nici macar nu mi-a zis sa repet analiza sangelui... Asa ceva n-am pomenit in viata mea.
Este foarte posibil sa fie SEU (eu sunt cam 90% sigura) dar nu era normal sa se poarte asa cu mine.. de fapt nu mi s-a parut a fi o profesionista.. ce sa mai...
Voi ce credeti??

Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale sau de scris dar stau intinsa cu laptopul pe burta si suna telefonul in disperare!

VA PUP PE TOATE SI VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!!


Biby


bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Fetele pe unde mai sunteti?
Sunt aici singurica?


Felicia,
viitoare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Feteloooor nu v-am uitat dar sunt foarte stresata de ce mi s-a intamplat in ultima ora (cititi va rog la subiectul cu extrauterina ca am scris acolo detaliat) si stau intinsa in pat cu laptopul pe burta... abia pot scrie... mai suna si telefonul in disperare...
Cred ca rugaciunile voastre m-au ajutat mult!!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!

Va iubesc mult dragele mele prietene! Sa nu va suparati ca nu v-am mai scris sa va incurajez la teste si dar sa stiti ca v-am citit! Olim iubita mea scumpa imi pare rau pt testul negativ! Dar fii optimista si mergi la dr.!!! Neaparat! Ioana, Daniela, Danielle, Winter si voua va tin pumnii sa nu vina uratzii si sa fie bine!!!
Gabitzu ma bucur mult ca ai revenit!!!! Mi-era dor de tine!!! Uite ce nebunii fac... cearta-ma!
Fecian, Lauriciul meu drag, Ancutza mea, Didutza mea, Ramo mic, Claucu meu, Liviutza, Irina, Nusha, Zoze, Irina, Oanele amandoua imi sunteti dragi, Carmenutza, Ayla, Smaddy, Alysh.....etc etc etc va dulce dulce pe toate si va multumesc din suflet!!! Sa va dea Dumnezeu un bebe mic pentru ca-l meritati!!!



In asteptarea...fetitzei mele

Biby


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

BUBU NU STIU DACA ITI VOI PUTEA MULTUMI VREODATA PENTRU TOT CE AI FACUT PT MINE!!! Ai stat cu orele pe messenger si mi-ai fost alaturi, incurajandu-ma! Ai vorbit cu fetele si le-ai tinut la curent cu starea mea!!! Esti o adevarata prietena si vreau sa te asigur ca poti conta oricand pe mine!!! Si la 3 noaptea daca ma suni vin oriunde! Te imbratisez si te sarut!!!
Cu drag pentru fiinta care esti!




In asteptarea...fetitzei mele

Biby


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Doamne ajuta, BIBY sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

BIBY te pupam si te iubim. suntem toate cu sufletul alaturi de tine! vei vedea ca se vor rezolva toate, intr-un fel sau altul,asa cum vrea DUMNEZEU. cu siguranta ne aude ruga si te va ajuta. sa fi tare in continuare!
CLAU !LA MULTI ANI! pt RAZVANEL! multa sanatate ii doresc si s-aibe un fratior sau o surioara cat mai repede!
OLIM sper din suflet sa fie asa cum zice sotul tau si dr : bebe.
DANIELLE sper sa ne dai si tu vestea cea mare cat mai repede!
IOANA tin pumnii sa fie bb.
FECIAN poate luna viitoare va fi mai bine. te pup. de fapt, nu poate...sigur va fi bb
KRISS tin pumnii si pt tine.
NUSHULICA asteptam sa ne dai vesti bune maine
FETELE va pup pe toate si ma rog pt toate. imi cer scuze ca nu vi-am putut scrie la fiecare in parte. am incercat, dar am fost plecata si-am citit si de la capitolul trecut...am avut ce citi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_sampetru spune:

Biby, iubita, cred si eu ca esti bulversata, prin cate ai trecut dragutza de tine, fii tare, ca Dumnezeu le aranfjeaza pe toate asa cum crede El ca este mai bine.Noi suntem alaturi de tine, iti tin pumnii sa iasa totul bine.Ai grija de tine, suflet mare ce esti!Desi am scris putin in ultimul timp, am incercat sa tin pasul cu tot ce ti s-a intamplat, acum stau si el ca pe ghimpi sa vad ce o sa aflii maine.Curaj !
Ce e si cu medicii astia ( unii dintre ei),Doamne! Credeam ca numai in aici sunt pe din-afara, dar si in Romania, nu ma mai mira nimic..

Mergi la inceput