Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Nu e musai saptamana asta...ideea e sa ai rezultatele pana nasti..si cum la 38s se considera la termen se face de obicei la 36 ca mai dureaza o sapt pana iti dau rezultatele si sa nu ai surprize sa vina bebe mai repede.
Ideea e ca daca ai streptococul si nasti natural ai toate sansele sa-l contacteze si bebelul cand trece pe acolo.Si cum sistemul lor imunitar e...nu prea e...poate da complicatii.
Mie de ex mi-a iesit pozitiv am facut tratament cu augmentin o saptamana si mi-a zis dr sa-i amintesc la nastere sa-mi mai faca o doza de antibiotic(mi se pare ca se fac niste spalaturi locale)..just in case..sa fim siguri ca drumul bebelinei e curat

Adinush 40+ 3 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Multumesc pt raspunuri!
De analiza pt strept. B am aflat tot de la voi. Stiu ca se face intre sapt. 35-37. Ma voi duce sapt. asta la ginec. si o sa-l intreb. Si la noi exista Medicover si e f. aproape de unde stau eu, dar vreau sa vad daca nu recolteaza si dr. ginec.

loremunteanu, ti-am vazut pozele. Esti tare frumoasa! Iar ca sa ma simt bine, zic eu, ca voi nu v-ati ingrasat pt ca faceti baieti! Mamele care fac fete se ingasa si cu aer (adica alte mine)!

Am vazut si fetitele Flaviei cu ocazia asta! Ce mici si dragalase sunt! Sa le mananci, nu alta!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

MULTUMIM MULT DE URARI !!!

DACA VRETI SA NE MAI VEDETI SA STITI CA AM MAI PUS POZE SI INCA MA MAI CHINUI SA PUN, ASA PRINTRE PICATURI !!!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403

PUPICI

Flavia, Alexia-Ioana si Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

A nascut Katy

Pe la 13h30 - bebe si ea sunt oki, are 3.490g si 50.5cm (bebe of course)

A nascut prin cezariana cu anestezie rahie.

Avea o voce linistita si era fericita!!!!

Bravo Kate - meritai o stelutza intr-o zi mare!!!

Anelinul - Ionelin sau Anelion

Va pupik (n-am apucat sa citesc ultimele 4 pagini...imi serbez sotziunea din motive de zi de nastere nu de Ion)

Alinuk 36 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Flavia sunt superbe fetitele tale, la multi ani Alexiei am vazut ca o cheama si Ioana.

Katy felicitari, ai devenit mamica intr-o zi mare sa-ti traiasca bebelusul si sa fiti fericiti.

IoanaNLa multi ani, fie ca toate dorintele sa ti se implineasca.

Catalina sa stii ca si pe mine ma doare operatia desi au trecut 2 saptamani, inca ma ridic destul de greu din pat si ma doare cand merg, dar am vazut fete care scriau pe forum ca nu au nici o problema, ca nu le doare nimic, ba chiar merg la cumparaturi...ce bine de ele, dar lasa ca o sa ne facem si noi bine in curand.

Lore am citit de bunica ta, sincere condoleante iti doresc din suflet sa te intareasca D-zeu sa poti trece cu bine peste pierderea aceasta.

va pup pe toate si inca o data La multi ani sarbatoritilor de azi
Mary si Erik

poze http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

FELICITARI KATE, sa-ti traiasca voinicul- se pare ca a fost mai mare decat te asteptai!!!

Flavia ti-am vazut printesele, sunt superbe. cand le-ai pus cercelusii, in spital sau acasa?

Alinuk sa-ti traiasca sotul!

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor neata !adica nu stiu daca e neata la voi dar la mine sigur
va salut si ma duc in patuc ca asta mica nu mai incape in cuib si da din craci, pana ma doare... ase ca la pat cu mine,
Flavia sant super papusele, si cu cercelusi....
daconst astept mesajul ala ca te scremi...
la multi ani celor cu sfantul!
pupici, mai vin pe la voi...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 38 sapt. fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Felicitari Kate! Sa creasca mare puiutul si sa venitzi repede acasica!
Flavia sunt superbe micutzele!

Raluca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Alinuk- multumim pentru veste si petrecere frumoasa in continuare- La multi ani!

Raluca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

felicitari katy sa veniti repede acasa

ylilimic multumesc daca mai e ceva te anunt

amr 8 zile

Mergi la inceput