Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

(1) , (2) , (3) , (4) , (5) , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77958" target="_blank"> (6) , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78668" target="_blank"> (7) ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79296" target="_blank"> (8) , (9) , (10) , (11) , (12) , (13) , (14) , (15) , (16) , (17) ,
(18) , (19) ,(20), (21),(22),(23),www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85487&whichpage=1" target="_blank">(24),(25),(26),(27),(28),(29),(30),(31),(32), (33),(34),(35),(36),(37),(38),(39),(40),(41),(42),(43),(44),(45),(46)(47),(48),(49)
Raspunsuri

Mamicile spune:
LISTUTA BURTICUTELOR DE IANUARIE-FEBRUARIE 2007
AU MAI RAMAS 120 cu 52
& 39
IANUARIE
*******************************************************clau07 * (02.07.1971) *** UM - 26.03.2006 *** DPN - 31.12.2006
Canada

Alba Iulia

Germania

Olanda

Bucuresti

Dr.Camelia Patru -Craiova

United Kingdom / Norwich

Spania

Germania

Dr Luis Mendez /Municipal - Bucuresti

Suceava

Dr.Micu Romeo/Gine1 - Cluj

Constanta

Bucuresti

Rm.Valcea

Dr.Hrubaru- Timisoara

Italia

USA/Los Angeles

dr. Dantes Florian/Spit Jud. Constanta- Mangalia

Timisoara

Dr.Margaritescu Mihaela/CF2 - Bucuresti

Sibiu

Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti

Constanta

Japonia

Buzau

Iasi

Dr.Tutunaru/Spit Elias - Bucuresti

Bucuresti

Galati

Japonia

Cluj-Napoca

Bucuresti

Dr.Ioana Lutescu - Constanta

Bucuresti

Suceava

Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti, dr. Ion Ionut, spital Giulesti

Timisoara

Timisoara

Brasov

Bucuresti

Finlanda

Sannicolau Mare

Iasi

Bucuresti

Brasov

Bucuresti

Romania

FEBRUARIE

Bucuresti

Romania

Timisoara

Romania

Bucuresti

Romania

Dr Ciulcu /Spt.Cantacuzino - Bucuresti

Bucuresti

Richmond, USA

Bucuresti

Bournemouth/Anglia

Romania

Bucuresti

Romania

Constanta

Bucuresti

USA

Dr.Dan Tutunaru/Sp. Elias - Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti

Dr Dima Anne Marie /Spt.Cantacuzino- Bucuresti

Radauti

Iasi

Arad

Bucuresti, Sp. Sf. Pantelimon, Dr. Bacalbasa

Bucuresti

Germany /Duseldorf

Conf.dr. Anca/Sp.Municipal-Bucuresti

Sp. Elias-Romania

Dr Mihalache Florina/Sp.CF2- Bucuresti

Dr Dan Tutunaru /Spt.Elias- Bucuresti

Bucuresti

Romania

Bucuresti

Romania

Dr.Diana Secara/Sp. Municipal- Bucuresti

Dr Corina Grigoriu/Spt.Municipal- Bucuresti

Romania

UK

Dr Anca /Spt.Municipal- Bucuresti

Romania

Montreal

Dubai

Romania

Bucuresti

Bucuresti

Maternitatea Oradea-Dr. Samuel Geza - Oradea

Canada

Romania

Suedia

Galati

AVEM 24

Noiembrie 2006

23 noiembrie (04:20) -

Decembrie 2006

17 decembrie (00:00) -

18 decembrie (19:00) -

19 decembrie (00:00) -

20 decembrie (xx:xx) -

20 decembrie (01:30) -

21 decembrie (16:25) -

21 decembrie (21:55) -

23 decembrie (00:00) -

24 decembrie (00:00) -

24 decembrie (??:??) -

25 decembrie (13:00) -

26 decembrie (20:07 & 20:08) -

~Shania Lynn Mihaela & Stephanie Gabriella , USA
27 decembrie -

27 decembrie (00:00) -

29 decembrie (18:00) -

31 decembrie (10:30) -

31 decembrie (21:30) -

Ianuarie 2007

02 ianuarie (09:52) -

02 ianuarie (14:35) -

03 ianuarie (11:00) -

04 ianuarie (18:10) -

05 ianuarie (11:00) -

07 ianuarie (13:30) -

LINKURI UTILE
Calculator de sarcina,www.neufmoisetplus.com/calcul/CalcWeight.htm" target="_blank">Greutatea mamicii gravide,Alimente interzise in sarcina,
Filmulet dezvoltare bebe,www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html" target="_blank">Ecografii diferite varste sarcina,www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-1-and-2.htm" target="_blank">Sarcina-saptamana cu saptamana,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80320&whichpage=1" target="_blank">Incompatibilitate ABO,www.eva.ro/sanatate/articol284-1.html" target="_blank">Exercitii pentru travaliu,www.eva.ro/sanatate/articol284-2.html" target="_blank">Exercitii pentru nastere,www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html" target="_blank">Greutate si centimetri fat,www.scoalaparintilor.ro/articole/sanatate/masajul-perineal-si-exercitiile-kegel-recuperarea-dupa-epiziotomie-39.html" target="_blank">
Masajul perineal,www.scoalaparintilor.ro" target="_blank">Scoala parintilor,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715&whichpage=1" target="_blank">Lista bagaj spital,
www.activecenter.ro/gravida.php" target="_blank">Lista bagaj spital(2),www.emedicine.com/med/topic3239.htm" target="_blank">nasterea naturala,www.emedicine.com/med/topic3283.htm" target="_blank">cezariana
Albumul nostru de familie
Adresa noastra comuna de mail: mami_ian_feb2007@yahoo.com
SARCINI USOARE !!

kateryna spune:
Va asteptam cu vesti cat mai bune!
Flavia, bine ati revenit!
Adinush, pai prea departe de adevar nu cred ca e prezicerea. Acum imi fac de lucru prin casa ca iar au luat-o razna contractiile. Acum vad ca sunt la 5 minute, dar nu prea as pleca la spital inca. Mai stau ceva ca poate se potolesc ca am luat si gynipral-ul. Oricum mie imi e groaza de faza cu contractiile puternice ca nu le simt si parca vad ca ajung la spital si ma baga aia direct in operatie sau naiba poate nasc direct. Oricum va anunt eu daca e ceva. Nu scapati asa usor de mine.
37+
George Anelin

adinush spune:
Alinuk nu se bate nimeni ca eu nu deschideam capitolul asta nici daca avea 30 de pagini si eram singura care avea experienta cu asta.Nu vreau sa-i dau idei bebelinei..uite incet,incet a trecut si miercuri,si joi si vineri.Sa ma inec asa ca tiganul la mal?
Adinush 40+ 1 cu
- Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

marinar spune:
kate ai grija.
mai si eu sunt cazuta in cap, adica ma mai doare burta si ma intreaba sotul daca sunt contractii iar eu ii spun senina ca nu stiu. pana nu o sa ma doara tare si mai des nu cred ca ma luminez.
Marina 37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe

Liuda spune:
bai gravidelor mai aveti?
monu aia e burta draga? ce ai fata? nu pupi tu langa mine... lasa ca maine pun niste poze ca azi mie lene si somn, dar maine seara va arat eu burta de gravida... auziti da a mea misca rau, cu tot cu burta, toata ziua... cum ma asez undeva - hop incepe balamucul si toata lumea sta si pandeste cum foieste! Va pup si ma duc sa ma intind ca lupt cu somnul de nebuna... poate daca gasesc de treaba si nu adorm repede mai scriu...
nasteri ceva?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 5 zile

anis spune:
hahahaha..si eu asteptam sa deschida careva alt capitol s ava pun poze..ca eu una n-am chef sa nasc in weekend..am eu o obsesie
AniS 37+
Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis spune:
Am pus cateva poze cu Ingrid si burtica.
http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762334018926
AniS 37+
Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

oana_bucur spune:
Flavia bine ai revenit acasa...semn ca tu si buburuzele sunteti bine. Astept sa povestesti cum a fost atunci cand vei putea.
Rali, Alinatxa(sper ca nu gresesc) voiam sa va spun ca Amaya este bine, vesela si fara ganduri de nastere prematura.
Megbeng mandra de asa burtica...mi se pare corect.
Alinuk nu-i rau ca ai aparut ca intram la idei...si eu am inteles ca sanii mai cresc indata ce vine laptele deci nu te sfatuiesc sa iei sutien mai mic ci mai mare.
Chiar asa...de unde se pot achizitiona sutiene mothercare?...ma intreb unde pot gasi in brasov...ce am luat eu pana acum sunt de la... nu mai stiu firma si sunt in bagajul de maternitate. Pana acum am folosit unele sport de la jolidon si de la bellinda de care sunt tare multumita.
Mamici de bebe 2...
1)serul fiziologic se gaseste numai la fiole?
2)vigantolul i se administreaza bebelului dupa ce este vazut de pediatru sau inca de la iesirea din maternitate?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi36+

anis spune:
Oana bucur
Serul fiziologic se gaseste la fiole din sticla sau din plastic.Dupa ce ai deschis fiola si ai folosit cat iti trebuie, restul arunci , nu pastrezi niciodata.Ochisorii se sterg cu comprese sterile si ser fiziologic, dinspre interior spre exterior(sunt mai multe pareri, in sensul ca ar fi bine sa faci invers, dinspre exterior spre interior), ideea e ca asta ar fi metoda cea mai buna , cealalata infundand canalul lacrimal.Oricum la ochisori dupa baita e bine sa se faca masaj la canalul lacrimal pt a evita infundarea lui, plus masaj tot corpul.
Vigantolul, se da din a 14 zi de la nastere, 2 pic.Dar oricum oana, pana atunci il vede si un dr si iti va spune si el.
N-ati vazut pozele>>??
AniS 37+
Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia
INGRID

Liuda spune:
Anis, mama, ai si tu o burta.... maricica! Cum doamne o mai ridici si pe papusa cealalta? nu iti este frica? dar cred ca pana la urma nu ai incotro...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 37 sapt. 5 zile