Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

loremunteanu, cine ti-a recoltat pt streptocopul B? Ginec. sau acolo la analize?

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Neata fetele!

La multi ani Eli! Sa fii snatoasa si fericita cu bebe alaturi!

Bravo Diana felicitari pentru bebe european!

La Multi Ani de sf. Ion tuturor celor care-i poarta numele (din nou, ca v-a mai urat si ieri de zapaceala).

Eu tot pe aci, fata mea vrea mortis sa vina pe 11 din cate vad.

Criss, dormi cum te simti bine. Eu as vrea sa dorm pe spate, dar nu pot sa respir in pozitia aia, ma simt exact ca o balena esuata.

Rapotez azi 27 kg puse in sarcina. Sper sa scap o data de ele ca pana si ridicatul din pat e un chin, nu am forta sa ma ridic singura trebuie sa ma ajute sotul.

Lore condoleante pentru bunicuta ta.

Adinush bafta! Din cate vad ma lasi singura pe baricade...

Pup la toate burticile,

Ivona 40+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mihacarm, de recoltat mi-au recoltat cei de la Medicover. Banuiesc ca era o asistenta (erau doua doamne in abinetul de ginecologie... una mai tanara care mi-a recoltat si una mai in varsta; cea in varsta am zis eu ca-i dr)... Ma rog... Poate sunt eu mai sensibila sau am marele noroc sa dau peste unii mai putini delicati... Si in primul trimestru cand am facut analiza de culturi de col si papanicolau, la fel m-a durut si atunci am mai si sangerat... Despartitorul ala bata-l vina...
Am pus poze noi in albumul comun...

Loredana 35+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor!!!

cine mai naste astazi...???

pe mine parca m-a luat asa o frica...
la multi ani pt cei ce isi serbeaza azi ziua de nume!!!
si eu am petrecere,e ziua tatalui meu,insa eu nu prea am chef de nimic...am numai griji

na ca am semnat si condica,ma duc sa ma intind nitel...

daca nu-i azi,nici maine,pai sigur e poimaine si m-a luat asa cu friguri pe sira noroc ca dr e f linistit in privinta starii mele si ma calmeaza si pe mine,dar deh,el a "nascut" de atatea ori,eu nu.............

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
40 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mai intru sa va citesc ca nu mai am stare.
Se pare ca la odiseea noastra sunt numai bb-i lenesi care nu se grabesc.Pina acum citeam la alte mamici cum veneau bb-ii pe banda si ai nostri nici in cot nu-i doare.
Asta e,noi sa avem rabdare ca vin ei pina la urma.

Lore,condoleante,imi pare rau!

Mihacarm,si pe mine m-a durut analiza de streptococ.Aici se recolteaza si anal si vaginal.Tare neplacut,ce sa mai zic.

Catalina,ma bucur ca incepi sa te linistesti...nu de alta dar bb simte tot ce-o nelinisteste pe mami lui.Macar la asta sa te gindesti.

Sraluca,poate iti schimbi si tu semnatura si pui varsta lui bb,ca eu am sic cind vad tot nr de saptamani si stiu sigur ca ai nascut.

Dana AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani tuturor celor care astazi isi aniverseaza onomastica!
Sarbatori fericite celor care sarbatoresc Craciunul pe stil vechi!

Lore - sincere condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Pentru toate fetele care trebuie sa nasca -mai e putin si o sa va tineti in brate comorile - nu disperati tocmai acum

Raluca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Ion, Ioana
pt Oana_Bucur, Amaya, IoanaN, Flavia_Ioana, sper ca nu am uitat pe cineva. si pt bebeii care poarta acest nume!

Aventura, interesant articolul, chiar m-am linistit si mi se pare ff logic ce scrie acolo.

Loremunteanu, condoleante pt bunica ta

Gabriela_s, cred ca asa se intampla cand e ceva programat. Eu ma simt mult mai bine ca nu stiu cand se va intampla, desi am emotii sa nu mi se rupa membranele exact intr-un loc public, as muri de rusine. Vezi si tu partea buna: oricum ar fi, marti scapi.

ylilimic, stai cuminte sa nu se intample nimic. Cand te-a chemat sa-ti scoata cerclajul?

Catalina, ma bucur ca am mai primit vesti si ca esti mai bine. Mi-am adus aminte de penultima ta postare (cred) cand te intrebai ce ai facut sa meriti atata fericire. As intreba atunci ce au savarsit bun acele mame denaturate care toarna copii cu nemiluita si carora nu sunt in stare sa le ofere absolut nimic, nici macar dragoste. Iti mai spun ceva cu care nu cred ca esti de acord, ba s-ar putea sa ma aleg si cu ceva rosii in cap. Pe vremea cand tot incercam sa fac copii "stiintific", veneau la mine prietene, babe etc cu idei de mers la popi, calugari, biserici etc. In felul meu ma rugam, fireste, dar ma intrebam si chiar le spuneam ca eu nu cred in chestii din astea si la urma urmei pt ce trebuie sa fac atatea temenele cand in fond nu cer ceva special. Imi fac datoria fata de specie si in acelasi timp mi-as face si mie, sotului, intregii familii o mare bucurie.
Prin urmare toti pamantenii, dar mai ales cei care au atata deagoste de oferit, merita aceasta fericire! Ai asteptat prea mult, ti-ai pierdut poate si rabdarea la un moment dat incat ti se pare inca incredibil. Si nu te impacienta daca mai uiti cate ceva (pudra etc), garantat nu se va intampla nimic, remediezi cu usurinta.

Ivona1977, este multisor 27 kg, dar am mai auzit, se poate si mai mult, insa multe spun ca au dat usor jos - chiar si din "gasca" noastra. Eu nu am mai vrut sa ma cantaresc, poate o sa am vreun soc cand aflu.

Daca tot s-a inceput cu sfaturi pt bebei, am inceput sa-mi pun si eu intrebari. Ma gandeam care ar fi toate articolele care tb sterilizate? Stiu de bibe, tetine, suzete, pompa de muls daca e cazul. Dar pompita de desfundat nasuc? Cu cadita de baie care-i treaba? Se pune ceva dezinfectant in apa? Se sterge cu spirt inainte de utilizare? Dar pana la prima baita daca spalam copilul la chiuveta, apa care vine nu-i sterila nici intr-un caz. Cand este alaptat la san, nici sanii nu se pot steriliza ci doar spala, dupa care ii stergem cu ceva oricum nesteril! Daca pentru orice fac trebuie sa folosesc apa fiarta, eventual fiarta si racita, atunci am treaba, nu gluma! Ca sa nu mai spun ca trebuie sa ma mai ocup si de sterilizarea sotului cand vine de la serviciu, daca vrea sa puna mana pe bb. Si va trebui sa vrea obligatoriu, ca eu numai atunci voi fi capabila sa incropesc ceva de mancare.

V-am lasat deocamdata, m-am odihnit un pic, merg sa mai trebaluiesc putin. Vreau sa strang pomul si multe altele.

criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

daconst, loremunteanu, multumesc pt raspunsuri. Cred ca la lab. unde fac eu analizele sigur nu recolteaza. Cred ca o voi face la med. ginec. Oare cat costa necompensata? (analiza pt streptocopul B) Am inteles ca e musai sa o fac daca (???) vreau sa nasc vaginal.

Pana acum am pus 17 kg (7kg intr-o luna). Sper ca in urmatoarele 5 sapt. sa mai pun max. 5! Hai ca m-a apucat depresia!!!!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Miha aici (si eu tot la Medicover) costa 55 ron...35 analiza si 20 recoltarea.Si nu e compensata de fel,la orice laborator te-ai duce

Adinush 40+ 3 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mihacarm, nu cred ca se face si gratuit. De fapt, habar n-am. Eu am platit 560 mii (cultura+antibiograma+recoltare). Cica e musai... si ar fi s-o faci in saptamana asta... Acum nu stiu daca se poate mai tarziu. Ti-a zis medicul ginecolog s-o faci? Pe mine m-a trimis obligat - fortat... Si daca-i ordin, cu placere... Eu am si mers pe mana lui; ce mi-a zis sa fac, aia am facut...
Era un articol despre streptococul asta si aici pe site...

Loredana 35+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput