Viata in Germania (40)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

am crezut ca daca e platit de casa e obligatoriu...:(
noi de fapt ne dusesem cu Sofia la control si m-a luat pe nepregatitelea cu vaccinu asta.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, as avea o intrebare, poate cunoaste cineva, daca tot e recunoscut carnetul romanesc de conducere, in caz ca as cumpara o masina, mi se ia in considerare la asigurare vechimea mea de 5 ani de cand am carnetul(2001)sau doar asta de cand e transcris carnetul in germania?
Pentru ca am inteles ca o asigurare ca incepator este foarte scumpa, dar cu cei 5 ani ai mei de carnet, poate ies putin mai ieftin.Merci de orice informatie.

roxy

11 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Aveti idee unde se pot organiza zile de nastere pt copii? Ca-mi bat capul de o luna si inca n-am gasit solutii.

Coco Loco, cica e f fain ca loc pt zile de nastere.
http://www.cocoloco-gruenwald.de/

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

La Coco Loco e o harmalaie si un du-te-vino de te doare capu'! E fain de mers cu copiii la zbenguiala dar nu pt petrecere, parerea mea.Mi-ar placea ceva mai intim.
Multumesc , oricum! Mai astept idei.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Buna fetelor!
De muta vreme urmaresc forumul dar nu am scris decat foate putin.Eu sunt o viitoare mamaica din Düsseldorf.Vroiam sa intreb daca este aici cineva din Düsseldorf sau din apropiere.

Michelle 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by roxy

buna, as avea o intrebare, poate cunoaste cineva, daca tot e recunoscut carnetul romanesc de conducere, in caz ca as cumpara o masina, mi se ia in considerare la asigurare vechimea mea de 5 ani de cand am carnetul(2001)sau doar asta de cand e transcris carnetul in germania?
Pentru ca am inteles ca o asigurare ca incepator este foarte scumpa, dar cu cei 5 ani ai mei de carnet, poate ies putin mai ieftin.Merci de orice informatie.

DA, merge; ti trebuie de la politia in raza careia ai avut ultimul domiciliu o dovada ca nu ai avut accidente.
Nu stiu cum era cu traducerea, dar fa rost de ea si iti spun intre timp ma documentez si eu in legatura cu traducerea.

Edit: am mai recitit postul tau o data si faza cu asigurarea si dovada noi am experimetat-o dupa transcriere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Michelle35

Buna fetelor!
De muta vreme urmaresc forumul dar nu am scris decat foate putin.Eu sunt o viitoare mamaica din Düsseldorf.Vroiam sa intreb daca este aici cineva din Düsseldorf sau din apropiere.

Michelle 24+

Michelle, noi ne stim de la mamici . Cum nu ai activat PM iti scriu aici ca iar-s detectiv de forum . Sper sa nu se supere fetele de identificare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

DidiAlex multumesc de ajutor. Si ma bucur ca gasesc si aici o viitoare mamica de mai-iunie.
Michelle 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by helbi

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by DidiAlex

Catrinel, este o fata din Fra care anu trecut isi ducea fetitza la cursurile astea de germana. Erau zilnik intre 7.30-8.45. Cu toate ca vb bine germana au urmat cursurile si imi aduc aminte ca spunea ca multi parinti nemtii ar fi vrut sa participe si copii lor.

Si care era problema,de ce nu puteau participa?

Alina

Eu eram fata care si-a dus copilul la curs de germana anul trecut
Bianca mea era de 3 ani in gradi, vorbea f bine limba, insa directoarea de a scoala la care merge acum si cu care a avut interviu anul trecut, mi-a recomandat sa o las la Vorschule, ca nu are decat de cistigat. Si asa a fost. A facut zilenic din noiembrie pina in iunie, de luni pina joi de la 7,45-9,15 cu o invatatoare din scoala. Eu personal, as recomada celor care au posibilitatea de a-si lasa copii la astfel de cursuri, sa nu ezite si sa o faca.
Alina, copii ai caror parinti erau nemti, sau in DE de f multi ani (cazul unei fetite nascuta in De, din parinti polonezi stabilitia ic de vreo 20 deani) nu au fost acceptaati la aceste cursuri, care erau organizate numai pt copii care proveneau dinparinti straini, sau din familii bilingve. Asa a fost la aceasta scoala, de care eu sunt f multumita.

Si apropos de ce a a fost azi-noapte-.........la noi pe strada, in drumul süre scoala a fost "taiat" in doua de vint, stilpul de inalta tensiune. A cazut peste copaci, dar exact intre 2 masini, care nu au fost avariate deloc. De dimineata erau pompierii sa dezafecteze zona, apoi cei de la Mainova.....La mine, s-a simtit rau intre 21-21.30 si 24.......Dar, azi gradi, scolile si Hort-urile au functionat normal.

Dana, felicitari pt bbbelus. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Andreia

Helbi nu esti tu cea cu care ne-am intalnit la Offenbach la cobertul Talisman in 2005?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Papadie, fata mea a primit vaccinul contra meningitei de tip C. Pediatrul l-a recomandat si mi-a zis ca normal nu are reactii adverse dar depinde de la copil la copil. Catalina nu a avut nimic, dar ea nu a avut nimic la nici un vaccin. Noi am acceptat sa-l faca pentru ca plecam in Spania in concediu, luasem biletele si acolo tocmai se declarase epidemie de meningita de tip C.

Multa sanatate

Mergi la inceput