Viata in Germania (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sarumina de raspunsuri:) Catrina a facut un pik de temperatura, a trecut cu un paracetamol si e ca noua:) Cumva acest vaccin se afce din 3 in 3 ani sau e doza unica?!
Fetele ia uitati ce e la mine: ieri si azi
:-)))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

fetelor, spuneti-mi ca viata e frumoasa, ca azi o sa fie o zi normala. Abia a inceput ziua si eu sunt plina de nervi si asa m-am saturat de stress, nebuneala si ameteala... Si azi chiar am o zi plina, cu alergatura cu masina prin troieni, cu progr. una dupa alta... Nu pot sa ma culc la loc si sa ma trezesc peste vreo juma de an??

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

tinatash ma doare capu de-mi vine sa vars. soata mi-e in delegatie. catri s-a culcat az nuapte la 12 jelind dupa tacsu, azi la 7 juma urlau amandoo. deci DA, viata e frumoasa:-) da daca vrei sa hibernezi juma de an go for it acu cat ninge si e timpul de hibernare:-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

oana, 1-0 pt tine:) Hai ca m-ai facut sa zambesc si sa-mi aduc aminte si de alte vremuri, si mai "frumoase". Pe atunci ma agantam de ideea ca peste 5 ani os a fie mai bine. Ei bine, NU! Nu e mai bine, e altfel, dar tot stresant, tot alergatura, tot timpul intervine cate ceva ce tb rezolvat... mama masii de treaba...

PS: trageti cu totii un somn bun la pranz ca o sa cada ca mustele

Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Papadie, eu nu mi-aduc aminte ca mi-ar fi zis de vaccin din 3 in 3 ani. Cert este ca luni cand am fost la doctor cu ea am intrebat ce vaccinuri mai are de facut si cand. S-a uitat in calculator pe fisa ei si mi-a spus ca la 6 ani cel cu difteria etc. Nu mi-a spus nimic de cel de meningita su toate ca au cam trecut trei ani de la el.
Concluzia ... intreaba pediatrul si zi-mi si mie. poate nu s-a prins al meu medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa va salut si am si o intrebare. Este vreuna dintre voi care a nascut sau vrea sa nasca cu epidurala? As vrea, in cazul in care nu nasc foarte repede, sa nasc cu epidurala. Nu stiti cum trebuie procedat? Trebuie sa vorbesc cu cineva din timp sau pot sa spun si atunci ca vreau epidurala? Casa de asigurari plateste epidurala sau trebuie sa platesc eu?

Michelle 24+

Mergi la inceput

Hallo Michelle sarcina usoara in continuare si bine ai venit pe topik!
Epidurala ceri la spital lamoasa sau dr care te asista. Cum te internezi le spui ca vrei ca sa anunte anestezistul sau sa nu ajungi la dilattie prea mare si sa nu mai apuce sa faca. Epidurala e un procedeu obisnuit aici si e platita de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

,

Sunt membru DC de trei ani,mi-am petrecut cele mai frumoase clipe din viata mea cu o mare parte din voi la "aspteptand un ingeras in viata noastra,endometru,ovulatie si in final la mamici de septembrie2006"
Anul acesta ne vom muta in Germania(actualmente locuim in Costa Rica) si voi avea nevoie de o persoana care sa ne ajute in casa la treburile zilnice plus baby-sitter.

Daca exista acea persoana pe care noi o cautam si este deja in Germania,ideal Monhaim am Rhaim va rog sa ma contactati pe PM

multumesc

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Yasmine, nu ne-am vazut in Offenbach, dar am vorbit la telefon acum cca 2 ani:-) Aveam eu nevoie de Havrix Junior si tu urma sa pleci in Ro..pina la urma, l-am luat de aici, ca nu rezista la drum.

Cristina, esti mai ok acum? La noinu a dat nici unfulg de nea. Bianca ma intreaba zilnic daca anul asta mai ninge. Dupamine, sa o tina asa ca nu duc dorul zapezii, sau mai bine zis...zapada e ok, dar ghetusul ma termina. In schimb, e fffff frig, iar cind bate vintul......m-ai ca ai dormi juma de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Yasmine

quote:
Originally posted by ooana

Am ajuns si eu inapoi....bine ca am reusit sa plec vineri insa zborul a fost de groaza, cu goluri de aer, trepidatii si tot tacamul...si acasa(in Ro) batea vantul bine, dar nu se compara cu ce a fost aici!
O saptamana frumoasa pentru toate "nemtoaicele"!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Oana cu ce companie ai zburat in romania, ca eu caut un zbor la timisoara, si e groaznic de scump.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

...eu am zburat cu Austrian Airlines...dar pentru tine cel mai ieftin ar fi sa mergi cu Carpatair...care ar trebui sa fie la aprox 300 euro

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput