Viata in Germania (40)
Raspunsuri - Pagina 25
mamica dulce spune:
si eu ma gandesc de pe acum ce sa fac cu Marc,cand si cum sa mearga la scoala.El face 6 in decembrie si ma gandesc ca automat o sa mearga la scoala anul urmator,deci la 6 ani jumate..cel putin asa sper.Pe de alta parte am auzit de o lege in care toti copiii care implinesc 6 ani in anul respectiv trebuie sa mearga la scoala si functie de cum fac fata,pot face clasele intai si a doua normal,intr-un an sau in 3 ani...mi se pare o tampenie.Voi ati auzit ceva?
Eu am fost la scoala la 6 ani si nu am avut probleme absolut deloc,am fost tot timpul cea mai mica din generatia mea.Dar cu fi-meu...l-as tine acasa pana la 6 ani jumate
Noi inca mai avem de lucru la vorbire,si-a dat drumul mult dar inca nu e foarte bine.Acum fac cerere si poate de la anul merge la o gradinita integrativa,cu grupe mici de copii si educatoarele cu studii de logopedie.Are cineva copilul la o astfel de gradi?Ce parere aveti?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
helbi spune:
Alexandra, m-ai amuzat cu folosirea mea pe "post de material didactic":-) Cit stiu si ma pricep, va spun.....difera insa mult de la scoala la scoala in cadrul aceluiasi oras, ce sa mai zic de la oras la oras sau de la land la land. Copii fac de üe carti dferite. Stiu 3 copii in Frnkfurt la 3 scoli diferite, fiecare are alt manual la germana si altul la matematica.
ooana spune:
Am ajuns si eu inapoi....bine ca am reusit sa plec vineri insa zborul a fost de groaza, cu goluri de aer, trepidatii si tot tacamul...si acasa(in Ro) batea vantul bine, dar nu se compara cu ce a fost aici!
O saptamana frumoasa pentru toate "nemtoaicele"!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Yasmine spune:
quote:
Originally posted by ooana
Am ajuns si eu inapoi....bine ca am reusit sa plec vineri insa zborul a fost de groaza, cu goluri de aer, trepidatii si tot tacamul...si acasa(in Ro) batea vantul bine, dar nu se compara cu ce a fost aici!
O saptamana frumoasa pentru toate "nemtoaicele"!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Oana cu ce companie ai zburat in romania, ca eu caut un zbor la timisoara, si e groaznic de scump.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
AncaG spune:
Intrebam acum cateva zile despre eliberarea pasaportului de cetatean roman cu domiciliul in strainatate. Poate mai intereseaza pe cineva. Am sunat la Consultat la Bonn.
-Lista afisata pe site, cu documentale necesare, este inca valabila.
-Nu se retine pasapotul pe perioda procesarii. Va fi solicitat ulterior cand va fi gata cel nou.
-Nu se face programmare pentru depunerea actelor.
Cam atat!
Anca
tumpi spune:
Intr-un final se pare ca iarna isi face aparitia si ca nu ne-a uitat.Pacat ca e inca cald afara si se topeste,dar dupa cum anunta la vreme, o sa scada si temperaturile si cam toata sapt o sa ninga.Ador brazii plini de zapada, imaginea feerica a iernii din povestile copilariei.
Ce ziceti fetele?In curand ne vom putea da cu saniutele
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
papadie spune:
La noi ninge peste branduse dar nu cat sa se aseze. Adica e o ninsoare anemika tare.
Fetele voi ati facut Meningococ C la copii? si dada da au avut reactii??? ca m-a asigurat pediatra ca ata e megasenzational si nu da reactii si e Catrina lata-n pat cu temperatura:(
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
tinatache spune:
La noi a nins, dar acuma e cam frig si e inghetat pe unde a apucat sa se topeasca.
papa, nu am facut, ca daca ma iau cu pediatru ar mai tb sa le fac vreo 5 vaccine.
Cristina
-----------------------------------------------
www.esel-initiative.de
Camelia spune:
Aveti idee unde se pot organiza zile de nastere pt copii? Ca-mi bat capul de o luna si inca n-am gasit solutii. Mc Donald's e exclus.Altceva, ce-ar mai fi?Ne preseaza si timpul, offf!
Oana, eu nu i-am facut Teodorei alte vaccinuri decat cele obligatorii, exceptand cel pt varicela.Pediatra noasta e impotriva vaccinurilor care nu sunt absolut necesare.Dar are aceeasi parere ca si pediatra ta: serurile astea moderne sunt f bune si nu dau reactii.
Sanatate multa Catrinei!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.