Viata in Germania (40)
Raspunsuri - Pagina 18
Carmi spune:
Sotzul meu e in delegatie, in sud, mi-e si frica ca trebuie sa se intoarca in dupa masa asta, cum e vremea la voi, fetele din sud?
Eu am facut neghiobia sa ies pe balcon sa aranjez antena de satelit, e oribil afara. Pe wetter.de in Kreis-ul nostru e avertizare cu rosu, da ma consolez ca se poate si mai rau, cu rosu inchis
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
tumpi spune:
Camelia, ce mai faci?nu te-am mai vazut de cam multisor.
Sper sa nu te ia vantu si sa revi.Pupici Teodorei.
Papa, mai esti sau te lua vantu?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mikiriki spune:
Fetelor stati in casa. Eu m-am incumetat si-am iesit. Vrea sa va spun c-am zburat pe strazi. Mi-am dat muzica aproape la maxim ( sa mai scap de frica).
Ce bine e in casa.
MIKI
Camelia spune:
N-am patit nimic. Nu-i chiar asa de rau afara.E doar foarte cald! Incredibil!
Ioana, multumesc de intrebare! Suntem bine.Nimic deosebit.Voi sunteti bine? Inteleg ca esti la München.Definitiv? Sau mai stai si prin Ro inca?
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
papadie spune:
La noi e rosu inkis wetter alarmu:) situatia e verde praz:)
a venit soata acasa si a avut ambitia desarta sa fixeze antena
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
tumpi spune:
La mine inca se indoaie copacii astia,dar vad ca lumea merge linistita pe strazi.
Camelia, suntem bine si noi.Sunt plecata din tara de aproape un an si sper ca in curand sa definitivez cu plimbarile.
aschiutza spune:
La prinz am iesit sa iau piine si era destul de ok. Da intre timp s-a inrautatit si suiera prin toate colturile si vijiie si cred ca intepenesc in casa pina simbata.
Ma tot gindesc la Vikinga pe insula ei si la voi care sunteti mai expuse. Stati frumos in casute si pe forum ca e mai bine ca afara! Tinem pumnii la balcoane, garduri si acoperisuri sa reziste.
--------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
papadie spune:
La noi va bate vantu cu 140-150 de km/h. Noroc ca e-n rafaleOricum tre sa iesim dupa lapte si dupa tampoane ca-mi venira rusii cu ocazia lu Happy orkan day:-) cica abea diseara o sa fie nasol si de marti cica.......ningeeeeeeeee. taman acu cand voiam sa se faca primavara[
o sa aibe astia de la asigurari ceva geamuri de pus la noi pe scara dupa zgotele pe care le aud
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
tumpi spune:
Fetele , a nascut aseara Daconst un brotacel de 3,600 kg, natural cu epi, scor 10 si 53 cm.
Felicitari Dana, sa-ti traiasca puiutul.Refacere rapida, nopti linistite, bebe papcios si neplangacios.
mamica dulce spune:
buna fetele-si noi tot la caldurica in casa,desi nu e chiar groaznic cum ziceti ca e la voi.Bine,ca n-am iesit pe camp la marginea satului...Dimineata a fost fi-meu la gradi,l-a adus sotul pe la 1 acasa.Bate vantul rau de tot si ploua dar tot as putea da o fuga la Edeka.
Vedem cum evolueaza...Bafta fetele!
Peca,daca e mai sinistru cu storurile trase...ridica-le!Decat sa stai cu spaima ca nu stii ce e afara,mai bine vezi cu okii tai si nu mai ai timp de plans!!Pupici!
Unde va uitati voi la orkan-alarm?Mie nu-mi merge wetter.de si nici wetter.com
Acum am citit...FElicitari Dana!!!!Multa sanatate tie si la bebe,te asteptam cu drag inapoi pe forum cu poze proaspete si vesti cat mai bune!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.