Viata in Germania (40)
Raspunsuri - Pagina 19
papadie spune:
Felicitari Dana!!! sa va traiasca flacaul!!!
-----------
miericica vezi ca daca dai reload des se incarca wetter.com
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
narcisa spune:
Fetelor, eu va multumesc la toate din suflet pt. urari, stau ca pe arcuri ca azi dupa-amiaza ii scoate atele si poate i-o spune doctorul si parerea lui pina vine biopsia peste 2 saptamani. Abia astept s-o sun diseara, nu-mi ramane decit sa sper ca va fi bine.
Dana, sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii!
Eu m-am intors cu Patrick de la inot si pe aici e bine, vine cite o rafala de vint mai mare la 3-4 minute, s-a oprit si ploaia. Ce descrieti voi e cam horror, mai ales tu Päpädie!!!!!!!!
narcisa
peca spune:
felictari noii mamicute!
cam de o ora la randul de copaci ce e langa casa noastra s-a rupt o creanga dintr-unul dar aven noroc ca bate vadul dinspre casa spre copaci si nu invers...ca altfel poate ateriza pe garaj...da m-am cam speriat cand am auzit cum a trosnit...am si fugit afara sa vad daca la noi la casa ceva
nici nu imi vine sa ma gandesc ca trebuie sa ies sa iau pampers la copil si paine.... mi-e si groaza sa ma pun in masina...
mai, pe voi care aveti vanturi mai puternice, va doare capul? ca pe mine ma doare de am impresia ca face buuummm! m-am gandit ca de la presiunea asta admosferica ...
Lauraa spune:
La noi e destul de prapad..Si masina mea sta afara sub pomi ca garajul e plin cu cartoane de "mutat"... Sa vedem ce-o fi...Azi inainte de amiaza era sa-mi zboare cupila din mana, incredibil..Of si azi e ziua mea de mers la piscina...se duse...
Laura cu LARA si
Surpriza
peca spune:
acum a spus la tv ca cel deja 3 oameni si.au pierdut viata :( ... si pagubele sunt tot mai mari
da in zona lui papa e chiar **** pe pamant!
papadie spune:
mei daca va zic ca i-a zburat lu' doamna catelu din lesa. dupa care nu mai vru animalu afara din scara, logic!
Laura cica la noi la noapte se face de 180 de km/h. Mi se pare incredibil.
papadie spune:
quote:
Originally posted by peca
acum a spus la tv ca cel deja 3 oameni si.au pierdut viata :( ... si pagubele sunt tot mai mari
da in zona lui papa e chiar **** pe pamant!
peca si niko(23 iulie '05)
da e nasol. daca iesim la magazin o sa ma duc la vecini sa-i intreb daca au nevoie de ceva pt ca toti sunt in varsta si foarte in varsta:(
papadie spune:
Zuzunaki parca p[lecase azi cu copiii la Stuttgart sa le faca acte. Zuzuleeeee sper ca ai ajuns acasa!
Camelia spune:
Eu am fost prevazatoare si am facut cumparaturile dimineata devreme, cand inca nu batea asa de tare vantul.Oricum, nici acuma nu pot sa spun ca e chiar asa de rau...Daca nu aveti urgente, e mai bine sa stati acasa.Asa suntem sfatuiti de autoritati.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
papadie spune:
http://www.ka-news.de/karlsruhe/news.php4?show=tmw2007118-336D :((
ia uitati-va la poze pe www.t-online.de