Viata in Germania (40)
Raspunsuri - Pagina 17
peca spune:
si cred ca nu numai pe wetter.de...caci si wetter.com si wetteronline si .net toate raman "intepenite!" azi vazut poza cu garduletul vecinului meu?
http://img216.imageshack.us/my.php?image=dsc9864rx8.jpg
si era facuta inainte sa spuna astia la tv: ...." ca acum orkanul a atins coasta de w a germanie si se indreapta spre centru!"
si am reusit sa citesc pe una din "wetter" ca dupa acest orkan incepand de luni temperaturile incep sa scada drastic .... iar ca o gluma intreba "aveti destul ulei in tank-uri si antigel in masini?"
oare ce ne asteapta?
papadie spune:
Peca nuj ce e la voi da m-a sunat barbate-meu ca i-a trimis acasa de la serviciu. Taman pusesem mana pe tel sa-l sun io sa vie sa ne scape de frikaaaaaaaaaaaaaaaaa. Cea mai nasoala senzatie e ca se indoaie geamurile si vor exploda (am obloanele trase)si cica abea dupa amiaza vine orkanu al mare. La noi aici in Padurea Neagra (care incepe la coltul casei) avem mostre de ce-au facut uraganele precedente cu tablite cu explicatii. Cumplit.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
tumpi spune:
gata, eu nu mai ies din casa .Ma uit la brazii din zona cum se inclina si ma apuca groaza.Aud si copii cu bicicletele cum tipa pe aici prin zona, ma apuca si mai si.Daca se mai potoleste, ies,daca nu, aici sunt.Papa iti tin de urat.
Narcia, scuze, sanatate multa mamei tale si tie o sarcina cat mai usoara si linistita.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
papadie spune:
Narcisa si eu vin aici si urez multa sanatate mamei tale! Tinem pumnii sa fie bine! Si pt tine un pe burtoc.
Printesa roza bine ai venit. La furtuna de sapt tercuta mie imi zburda suportul de rufe pe balcon. da acuma chiar mi-e urat tare.
Camelia spune:
Oana, sunt si eu pe aici si-ti tin companie.Doamne ajuta sa treaca repede si sa scapam cu bine!
La noi inca nu e chiar asa nasol.Ramane de vazut ce ne mai asteapta.Eu mi-am legat antena de balcon. Sper sa si tina.
Narcisa, sanatate multa mamei tale! Gandeste pozitiv si o sa fie bine!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
papadie spune:
Eu am incercat sa ies dar nu pot sa deskid usa de la balcon ca o bate vintu
peca spune:
quote:
Originally posted by papadie
Peca nuj ce e la voi da m-a sunat barbate-meu ca i-a trimis acasa de la serviciu.
esti o norocoasa....ca ii lasa acasa...al meu vine numai pe la 5 l-am sunat la munca sa ii spun de gard, ca i-a rasturnat motorul (si abia am reusit apoi sa il ridic de jos si sa il duc in garaj) si a spus ca nu poate veni mai repede
bb meu doarme dar e tare agitat ... am lasat rulorile jos si stau cu lumina aprinsa, dar e si mai tare zgomotul, am si tras o portie de plans .... am peste tot prin casa aprinse lumanari si mi-e o firca de numa ...
papadie spune:
si eu is cu rulourile metalice trase si dardaie geamurile totusi.
la noi aici ii numa padure. mi-e grija acu pina o sosi el acasa.
iar acasa sa va zic...stam in varfu dealului, colt cu padurea neagra. vara -ca s-o citez pe cumnata-mea- e ca la sanatoriu. exceptie umezeala. nu se poate respira iarna ne bate un vaaaaaaaaant si urla padurea.
am mai prins uragane aici dar mai mici. asta e sinistru. in 92 a fost unul, cf cu placutele din padure, care a batut cu 220 de km pe ora.
vecinii mei sunt in varsta. nu au copii. au catei. le zboara animalutele din lesa. asa ca nu au mai avut curaj sa iasa din blok. macar suferim colectiv. castig eu ca pot sa ma duc la buda.
imi imaginez cum e acum pe o plaja in pacific. simtiti adierea calda. si ce culaore misto are apa. si ce bun e cockteilul. cred ca o sa suferim si noi tot colectiov de sindromul fetitei cu chibriturile.
tumpi spune:
am vb si eu cu al meu si vine acasa, ce bine,ca tare urat imi era singurica in casa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Camelia spune:
Eu ma duc la gradi dupa copil.Daca nu ma intorc in 10 min, inseamna ca m-a luat vantul.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.