Cirese de Mai Iunie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lyly, WW ii aia cu puncte? Daca da ii prea complicata nu-mi place sa numar puncte sau calori... Deocamdata evit alimentele hipercalorice si mananc cantitativ mai putin si vreau luna asta sa imi iau stepper. Anul trecut inaite sa raman din nou gravida am tinut Monti si am slabit 7 kg in 2 luni (am facut si pe stepper, imprumutat de la o prietena) dar s-a vazut si pe lapte... Atunci a acceptat Vladut prima data in viata lui biberon cu lapte completare, nu mult dar oricum... Apoi am plecat in vacanta in egipt unde am mancat de am stins si laptele a revenit ca prin minune...(chit ca eram graviduta...).

Ralucis imi pare rau de voi... No pune poza acolo, trebuie sa ne mai gandim la inca o varianta de concurs si ptr cei ce din diverse motive nu au participat acum...

Luana, fiica-mea de cand o luat-o in 4 labe da cu capul la greu de parchet si de covor si vreau sa-ti spun ca ii tot una... La fel plange si e fct de cat e de maraita si de somnoroasa, cand ii e somn cea mai mica lovitura o face sa urle, cand e proaspat trezita si mancata n-are treaba, da cu capul dar nu zice nici pas...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Steluta, bestiala poza!

Mergi la inceput

Ce ziceti, poate sa participe si fiu-miu la concursul haios? Sau poate mai degraba cu asta.
Si i-a uitati ce mult o iubeste Smecherutul pe Dulcineea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

dianaR,
m-ai zapacit cu pozele! parca mi-e pofta de inca unu' cand ii vad pe-ai tai!!
roxana si wapi, acum am citit si eu prin ce-ati trecut. uff.. sanatate multa, multa, multa!
ralucis, nashpa cu oamenii astia seriosi langa care ne petrecem juma de viata.. e, dam ignore si trecem mai departe, nu?
steluta, ma gandesc sa mai organizam un mare concurs MAARE mai spre an, ca doar trebe sa serbam un an in livada cum se cuvine. ce ziceti? unul care sa se incheie la 1 aprilie si sa se voteze apoi, iar medaliile, de aur, argint si bronz (avand ca premii o placinta cu cireshe, un ditai compotu', respectiv cireshe natur) sa le oferim in cadru festiv cu ocazia intalnirii de un an, pe 1mai (am auzit ca dau si liber la toata lumea cu aceasta ocazie!!)
am mai vazut si montajul cu paul, al
oanei rusu
e taaaare fain!! cum l-ai facut, cu ce program?? vreau si eu sa fac, daca nu e prea complicat! zi si la mine, pliiiiz..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

DianaR - cei doi pitici ai tai sunt unul din motivele pentru care sunt hotarata sa mai am inca un bb anul acesta. Sunt asa de dulci si frumosi si par ca se iubesc asa mult....Iar tu te-ai descurcat perfect cu amandoi

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

...
am mai vazut si montajul cu paul, al
oanei rusu
e taaaare fain!! cum l-ai facut, cu ce program?? vreau si eu sa fac, daca nu e prea complicat! zi si la mine, pliiiiz..
...

Multumim de apreciere nu a fost greu deloc - doar ca a durat ceva pana sa incarce pozele - si nici n-am pus la rezolutie asa mare cum cereau acolo...
uite www.onetruemedia.com/otm_site/register?" target="_blank">site-ul - iti faci cont acolo si dupa aia dai frau liber inspiratiei

Noi suntem in continuare bolnaviori rau de tot - azi parca s-a inveselit Paul, el care era mereu ca un cer senin, de 6 zile e tot trist... imi rupe sufletul...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Vad ca fetele au inceput cura de slabire ...suna bine
Lyly apropos ce cura e "WW" ca-s tare curioasa? cand ma gandesc ca inainte de sarcina am avut 42de kg iar pana la finalul sarcinii 80 de kg (aproape ca mi-am dublat greutate)mi se pare de domeniul fantasticului...can am ajuns acasa de la maternitate ma simteam super slaba, silueta si cand m-am ircat pe canter...soc 71,3 kg
treptat am slabit...poate si din cauza stresului ca am inceput serviciul cand asta mic avea doar 3 luni iar eu trebuia sa-l duc la o bona...acu ma prezint cu 50,2 kg...si am inceput sa incap cat de cat in hainele mele...poate chiar la 42 de kg n-as vrea eu sa ajung dar vreo 45-46 e ok

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Lyly, WW ii aia cu puncte? Daca da ii prea complicata nu-mi place sa numar puncte sau calori... Deocamdata evit alimentele hipercalorice si mananc cantitativ mai putin si vreau luna asta sa imi iau stepper. Anul trecut inaite sa raman din nou gravida am tinut Monti si am slabit 7 kg in 2 luni (am facut si pe stepper, imprumutat de la o prietena) dar s-a vazut si pe lapte... Atunci a acceptat Vladut prima data in viata lui biberon cu lapte completare, nu mult dar oricum... Apoi am plecat in vacanta in egipt unde am mancat de am stins si laptele a revenit ca prin minune...(chit ca eram graviduta...).

Ralucis imi pare rau de voi... No pune poza acolo, trebuie sa ne mai gandim la inca o varianta de concurs si ptr cei ce din diverse motive nu au participat acum...

Luana, fiica-mea de cand o luat-o in 4 labe da cu capul la greu de parchet si de covor si vreau sa-ti spun ca ii tot una... La fel plange si e fct de cat e de maraita si de somnoroasa, cand ii e somn cea mai mica lovitura o face sa urle, cand e proaspat trezita si mancata n-are treaba, da cu capul dar nu zice nici pas...

DianaR, da, ww e dieta cu puncte, si eu am tinut Monti, dupa ce am avut operatia de fibrom ( in urma cu un an si 10 luni...), in urma careia m-am ingrasat serios din motive de nemiscare si am slabit 5 kg
Si mie mi s-a parut complicata dieta WW,dar acum nu mi se mai pare, in plus trebuie sa bei cei 2lde apa zilnic, ceea ce eu altminteri nu prea fac, basca ca trebuie sa mananci zilnic 200 gr legume plus 3 fructe diferite, ceea ce eu iar de regula nu o fac, dar acum, cu dieta asta TREBUIE! Si acum o fac
E superba poza cu copilasii.
Adriella, daca vrei materialele despre Weight Watchers doar spune-mi si ti le trimit pe e-mail.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Lyly, DA le vreau

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ralu, super pozica, mda, mos Ene l-a vizitat intai pe husband, dupa aia pe Ilinca
Acus' fug la dus, ca am biciclit 20 minutele, am ars 95 calorii, am facut 20 de abdomene, si urmeaza sa ma dau cu ce-oi gasi prin dulapul meu minune pentru celulita Apoi citesc legislatie, ce-a aparut pe 27-29decembrie. Apoi ma culc.
Asa ca, va pup de noapte buna!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput