Cirese de Mai Iunie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by adriella

Lyly, DA le vreau

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

nu gasesc adresa ta de e-mail,trimite-o pe PM

Luana, am vazut pozele,sunt absolut MINUNATE!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

quote:
Originally posted by adib

De urari va multumim
si la fel noi va dorim.
Anul Nou cu sanatate
si cu zile'nbelsugate

LA MULTI ANI !!!

Am petrecut Revelionul doar noi trei, din care 2 voiosi si o somnoroasa (ghiciti cine?) Anului 2007 ii va fi foarte greu sa fie mai bun decit 2006 pentru noi. dar ... sa speram.

Poi cine sa fie somnoroasa?Numai Ela ar fi putut fii!

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

LA MULTI ANI CIRESE,MAMICI SI TATIC de cirese!

Luana,noi mai rarutz ca-i mai dragutz......ne place mai mult sa citim ,suntem cu ochii pe voi.Mi-au placut mult urarile tale!Ai talent!

Cami,Lyly,Diana,Puiudana,Zax,Virgi,Ildy,Shoricutza,Luana,mutumim de urari!
Ne-am facut si noi mari,incercam sa ne diversificam cu marutz si cereale de orez.....n-am avut succes f mare,dar ceva a ajuns si-n stomacel.

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Roxana, Luana, Lyly, , multumim de vorbele frumoase!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Adriella, ti-am trimis zip-ul.
Azi am fost la servici si copilu' deja e dat peste cap cu diversificarea. Bona a stat atat de mult acasa ca nu mai stie cum sa-l determine sa manance.. Imi venea sa urlu azi, cand am venit de la servici a inceput cu vaicareala, ca nu mananca, etc. De la mine a mancat
I-a facut un kk de piure de cartof cu carnita, normal ca n-a mancat nici un strop copilul. Uffff
Acu' chiar ca ma duc sa ma culc.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Lyly am primit mail-ul tau iti multumesc mult
DianaR nu stiu cum de am uitat sa scriu pobabil ca m-am lungit prea mult cu kg mele ... chiar daca nu am timp sa scriu eu nu ratez sa vad nici o poza care sunt puse aici, iubesc copii f. mult, cu ei lucrez, fac parte din viata mea si ma simt mai tanara alaturi de ei . Ai niste copii superbi m-am topit cand am vazut poza cu Vladut cum o imbratiseaza pe Timeea ba chiar mi-au dat lacrimile. iar celelalte imtr-adevar sunt haioase...din partea mea poti sa participi la concurs

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacramioara - m-as baga si eu la o dieta...nu de alta dar mai am 4 kg in plus care se incapataneaza sa ramana pe mine

Ralucis - am citit ce ati patit si sper ca acum sunteti bine. Multa sanatate si va doresc sa nu mai aveti de-a face cu spitalele.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI pentru implinirea a 7 luni

ELENA, ALEXANDRU, NATALIA, PETRU, SOFIA, MARC-ADRIAN

Ieri s-a intamplat marele eveniment pe care-l aspept de-atata vreme ,David s-a ridicat singur in picioare ,s-a tinut de marginea patutului si hop dintr-o data l-am vazut in picioare . Deci la 8 luni si 1 zi ne-am ridicat si noi singuri ,mi-a facut asa o mare bucurie.

Doroti, Camelia t pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna dimineata!
lyly, iaca si poza noastra, nu e cea mai inspirata, dar macar sa figuram si noi in albumul haios.
deci, fetelor, aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_mai_iunie2006/detail?.dir=/f199re2&.dnm=125ere2.jpg

o sa incerc sa pun una si la cel cu craciunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

ILDI25 - mi se pare minunat!!! Cred ca David e tare incantat de noua lui isprava!! Poate ii faci si o poza ca tare imi place sa-i vad facand lucruri pentru prima data. Felicitari!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput