Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
shoricutza spune:
Wow Ildi ce baiat mare ai! Felicitari David!
Zax, nu stiu daca am apucat sa-ti zic ca ai un baietel dulce foc. Mi-au placut tare mult pozele voastre.
Diana, si pe mine m-a terminat poza in care Vladut o tine in brate pe Timeea. Ai doi copii minunatzi si tare mi se face si mie pofta sa-l fac si pe al doilea bebe cand ii vad ... doar ca mi se pare asa de greu si cu unu iar eu nu mai sunt prea tinerica ...
DianaR spune:
Ralucis, haioasa poza!
Adriella, Shoricuta, 
Ildi yupi!

Super, bravo, David!
Timi a mea e tot in greva foamei. I-am facut reteta Amei cu mar si banana coapta si iaurt si cah, parca i-as fi dat boratura... Scuzati exprimarea. Asta e, nu-i mai fac nimic si gata! ... Pana la pranz...![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI ELENA,ALEXANDRU,PETRU,NATALIA,MARC ADRIAN SI SOFIA PT CELE 7 LUNITZE!
DianaRsuper poza cu Vladut si Timeea!Abia astept sa mai fac si eu un bebe,poate fetitza si sa ii vad asa de uniti si ca se iubesc!
Zax mumoase poze!
Fetelor,cupiii vostri se reped la ochi?Andrei cum ne prinde,se repede la ochi in primul rand,dupa care urechile si nasul.Prima data chiar m-am speriat ca m-a luat din somn.Dormea langa mine si cum s-a trezit,a sarit la ochii mei.Va dati seama ce sperietura pe mine sa ma trezesc cu una bucata prichindel pe mine si sa imi scoata ochii!
iu all si o zi buna!
shoricutza spune:
Ce mai de sarbatoritzi azi!
La multi ani Sofia, Marc, Natalia, Elena, Alexandru si Petru!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Dana
Cred ca e normal sa se repeada la ochi ca doar sunt in permanenta miscare. Si Ana face asa ...
wapi spune:
Stefanita are tratament personalizat : pe mami o trage de par, iar pe tati de urechi.
De cateva zile se ridica singur in picioare daca are de ce sa se prinda.
Si tot de cateva zile a descoperit ceva atunci cand ii schimba mami pampersul. Cateodata mi se pare ca se trage prea tare de "degetel", dar nu zice nimic (asta se considera progres ? ![]()
Azi mi-a facut pentru prima data mofturi la masa, nu a vrut sa manance deloc piure de legume cu pui. Prin urmare am iesit afara o jumatate de ora, apoi a adormit si a mancat la 13:30 pranzul (micul dejun la servit la 6:00), cu multe, multe trucuri din partea mea. Acum socializeaza cu bona (offffffffffff ce nasol este sa-ti tina altcineva copilul in brate 

).
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
adib spune:
felicitam si noi SARBATORITII. cei mici sa cresca mari si sanatosi iar cele mari sanatate si numai bucurii.
am aparut si noi, retroactiv pe la braduleti. cam tirziu dar...
PS. si nu mai faceti pofta de facut copii !!! ca 2007 abia a inceput si poate poate ne mai aduce o bucurie.
Roxana Claudia spune:
Wapi - eu zic sa se fac rurica speciala pentru progresul cu pricina..."cine si-a descoperit degetelul"
. Cat despre ridicatul in picioare...felicitari!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
mikiion spune:
Multumesc pt. urari de 7 lunite!!!1
Eu nu prea am mai avut timp sa mai intru. Nu ma prea simt prea bine. Cred ca 7 luni de alaptat isi spun cuvantul si ma simpt fara vlaga si fara putere. Si mai incep si scoala luni.......Nu stiu cum o sa fac fata.
Si in plus s-au mai gasit si unii sa ma supere azi de ziua lui Marc. Cand credeam ca am scapat de rautatea cu care ma ciocneam de multe ori pe acasa. Dar asta e, trebuia sa dau peste romani «binevoitori» si pe aici. E vina mea. Ca m-am legat la cap fara sa am doara. Si mi-am facut obligatii pe care nu trebuia sa mi le fac.Si acum trag ponoasele. Pt. ca tmpul nu mai pot sa-l dau inapoi. Cam trista sunt azi, nu?
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
adriella spune:
La multi ani Sofia, Marc, Natali, Elena, Alexandru, Petru sa cresteti mari si sanatosi!!!
Wapi, intr-adevar e o senzatie nasoala sa-ti vezi pruncul la altcineva in brate si sa-l mai si educe dupa cum o taie capul
...eu cred ca am sa regret toata viata ca n-an stat langa el.
..sunt momente unice care trec sinu se mai intorc ![]()
Dana si Radu are tendinta sa se repede la ochii mei nu apuca sa-m treaca o zgarietura ca hop imi mai face una. Cu mine isi cam permite multe pe cand vine tasu sta smirna, nici PS nu mai zice iar daca apar in zona intinde mainile sa-l iau eu in brate
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
zax spune:
Salutare ciresici,
Am avut si ieri si azi probleme cu netu, dar acum ne-am revenit!
So
Diana - multumim de aprecieri; o sa incerc webshot-ul poate merge mai bine; ti-am vazut piticeii in mare dragoste; frumosi foc
pe ei de voinicei!
Virgi
; da, a primit Horia de 6 luni masinuta smechera pe care pusesem ochii de pe cand avea 2 luni si abia asteptam sa i-o iau. Sincer nu e cine stie ce incantat de ea; el prefera jucariile mai "ciudate": etichetele de la jucarii, capacul de la biberon, lantul de suzeta si multe altele de acest fel.
Luana mancacioasa
Marilena
;
Luana - noi avem parchet peste tot, doar in dormitor covor; l-am pus pe mr president si intr-o parte si-n alta; cade la fel si plange la fel peste tot; doar in pat e mai moale
; asa ca ce sa zic - vezi si tu cum reactioneaza Hora; de patit n-are ce pati; si oricum e doar inceputul cazaturilor
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru