Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
zax spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Gata am pus si eu poza pentru concurs.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_mai_iunie2006/detail?.dir=/f199re2&.dnm=2ebfre2.jpg&.src=ph
Nu stiu daca nu cumva a depasit data limita. Asta e.
Vaam pe toti!
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Super tare! Mi-as dori si eu macar odata sa adoarma asa. Copilu' nu tata
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
zax spune:
Ildi - felicitari pentru ridicarea in picioruse a lui David of course ![]()
Ralu - suparata si plictisita Ilincuta cu asa servire. Si noi avem cub din'ala (care BTW nu-i place deloc)
Multumim Liana, Dana 
wapi - super tare faza cu degetelu'; si Horia si-l descoperise acum ceva vreme, dar vad ca a renuntat; Am citit ca intre 4-8 luni este prim lor perioada de "descoperiri" d'astea
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
camelia.t spune:
La multi ani 2007!!!
Ne intoarcem si noi dupa o absenta de cateva zile. motivul: calculator busit si reinstalat abia azi.
Suntem bine toti, am scapat de raceala aia afurisita.Andrei patruleaza in 4 labe unde vrea el.....si cam vrea pe unde nu ar trebui, evident!!!
De Rev. am fost acasa toata gasca, a fost bine, strumfii cumintei adormiti pe la 23, noi liberi.........da pe la 1 am pus capul pe perna si dusi am fost!Da' macar ne-am trezit fresh sa tinem piept la 2 pui odihniti dupa o noapte intreaga de somn.
Va pupam si mai scriem si maine.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
puiudana2004 spune:
Si noi am descoperit degetelul din pampers si inca nu am renuntat la el.Cum da mami jos scutecul,cum eu ma apuc de el si trag nene....oare ma doare????Habar nu am ,dar eu ma trag!![]()
neda spune:
Revenim si noi dupa o absenta mai lunga.Uram tuturor cireselor si parintilor acestora multa sanatate si un AN Nou fericit!
Aici gasiti poze noi
http://good-times.webshots.com/album/556711796ajjWWC
Neda si Mihaitza
camelia.t spune:
La multi ani DOROTI!!!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bucurie alaturi de Guguta si familie.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
adib spune:
buna dimineata
Maya, Irina, Catalin si Radu
LA MULTI ANI, multe placeri si sa fiti sanatosi.
am si doua intrebari.
1. parca a mai zis cineva de sfecla rosie in meniul copilului. ce parere aveti?
2. am de facut o deplasare de 3 ore cu masina si nu as merge singur. problema e ca drumul trebuie facut dus-intors in aceeasi zi deci un total de 6 ore in scaunul de masina cu o pauza de vreo 4 ore maxim. ce o zice Raluca?
virgi spune:
La Multi Ani!!!! Maya, Irina, Catalin si Radu!
Doroty 

- sa fii fericita alaturi de cei dragi tie.
virgi spune:
Adib - nu stiu ce sa-ti spun. Noi am cam renuntat la plecari in ultima vreme. Asta ca al meu copil nu mai sta deloc in scaunul de masina. Vrea sa stea in picioare, la mine in brate, sa priveasca pe geam, sa bata in el, sa deschida usa, sa ia un scris de pe geam si cum nu reuseste se enerveaza si incepe sa planga. Cam asa a fost ultimul noustru drum. Dar depinde de copil. Daca Raluca sta in scaunul de masina, treba-i ok, daca nu???? drumul poate deveni foarte obistor pentru voi.