Cirese de Mai Iunie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Vreua sa va spun ce a papat copilul meu la pranz cu o pofta de m-a uimit.

Vanata si zucchini la cuptor in folie de aluminiu. Mixate cu carnita fiarta de pui, 2 linguri de zeama de la carme si o lingura de fulgi de orez pentru bebelusi. A iesit o bunatate.

Iar la desert a papat un mar facut la cuptor.

Luana nu mai vrea borcanele. S-a saturat se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Doroti,La muti ani!!!!Multumimi inca odata ca te ocupi de listutza.Poate pui si link-urile cu haiosi inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

neata! multumim pt aprecieri, o sa ne straduim sa fie servirea mai prompta pe viitor!
doroti, la multi ani cu multa sanantate si iubire, alaturi de guguta si a tau sot!
adib, noi am fost la mare cu ilinca cand avea 3 luni, deci a stat bine mersi in scoica cei 250 de km care sunt intre constanta si bucuresti, ce-i drept nu ne-am intors in aceeasi zi, dar a stat. ba chiar a dormit tot drumul, ceea ce s-a si intamplat o saptamana mai tarziu cand am efectuat traseul bucuresti-sinaia. incearca, mai fac o pauza eventual.
mikiion, parca tu ma intrebai de borcanase cu peste, eu am avut unele primite din italia, unele cu pastrav si altele cu salau, dar am vazut zilele trecute si in magazine aici, facute de nestle, parca.
zax, cubul a incantat-o cand nu statea in fund, ca i-l puneam in fata ei cand era pe burta si incerca sa il apuce. acum se pare ca o cam plictiseste.
virgi, deci ai pus si putina zeama de la carne, si eu m-am gandit sa fac le fel sa fie mai gustoasa, dar am citit ca nu e bine sa o amestecam sau doar pana la o anumita varsta?
eu i-am facut ieri o supa crema de legume in care am mixat si o lingurita de carne de pui si a manacat 220 de ml. partea proasta e ca nu reusesc sa o fac sa manance toata mancarea cu lingurita, dupa vreo 10 lingurite se plictiseste si tipa, ma trage de lingurita si de castronas ca trebuie sa o pun in biberon ca sa continue sa manace. am zis sa incerc sa-i dau o zi intreaga numai cu lingurita, indiferent daca plange sau nu, desi cred ca o sa se lase cu niste urlete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by camelia.t

La multi ani DOROTI!!!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bucurie alaturi de Guguta si familie.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Multumesc mult Camelia.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adib

sint cam nauc de dimineata.

DOROTI LA MULTI ANI! si multa fericire.

Multumesc Adi.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgi

La Multi Ani!!!! Maya, Irina, Catalin si Radu!

Doroty - sa fii fericita alaturi de cei dragi tie.

Mersi Virgi

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lya

Doroti,La muti ani!!!!Multumimi inca odata ca te ocupi de listutza.Poate pui si link-urile cu haiosi inapoi.

Multumesc!
Numaidecit le pun, mai astept putin, la capitolul viitor le redau locul.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursulia spune:

LA MULTI ANI 2007!
La multi ani, Doroti! Sa fii fericita, sanatoasa si cat mai multe realizari, alaturi de ai tai! am si pe Natalita ta!
La multi ani si sarbatoritilor zilei de azi Maya , Irina Gabriela , Catalin Andrei si Radu Gabriel! Sa cresteti frumosi si sanatosi!
Eu am ramas fara calculatorul de acasa, asa ca poate doar de la serviciu sa va mai scriu cate ceva, atunci cand am timp. De citit,am reusit sa citesc tot, cu scrisul e mai greu.
Noi am petrecut revelionul acasa, cu "cireasa din dotare". A fost foarte frumos. Mircea a adormit de pe la 8 si s-a trezit a doua zi la 7, asa ca am fost singurei...Credeam ca-l vor trezi zgomotele de la artificii, dar omul n-a avut nici o treaba...
Acum poate sa stea in picioare si sa mearga tinandu-se chiar cu o mana. A exersat foarte mult si inca mai exerseaza... Zice si un fel de "baba" cu adresa catre taica-su, cred ca vrea sa fie tata (?!)
De mancat mananca binisor. La ultima cantarire (sambata) avea 8000 kg.
Am facut si o tampenie ca i-am dat niste biscuiti care aveau "praf de ou integral", dar slava domnului ca nu s-a intamplat nimic.
Avem si poze acum, dar nu stiu cum sa le "public" (poate ma ajuta cineva).
Si Mircea a descoperit "degetelul din pampers". Am vazut ca e ceva general... Cred ca se mai pregatesc niste dintisori, ca e cam galagie in zona.
Cu greutatea mea am luat masuri si am inceput sa dau jos...Pana acum vreo 8 si mai am, cred, ca vreo 10 (dar m-as multumi si cu inca pe-atat). Monti m-a ajutat inca o data!
Va sarut pe toti si poate mai reusesc sa intru azi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adib
am si doua intrebari.
1. parca a mai zis cineva de sfecla rosie in meniul copilului. ce parere aveti?
2. am de facut o deplasare de 3 ore cu masina si nu as merge singur. problema e ca drumul trebuie facut dus-intors in aceeasi zi deci un total de 6 ore in scaunul de masina cu o pauza de vreo 4 ore maxim. ce o zice Raluca?

1. Nu pot sati zic nimic de sfecla, dar eu cred ca cite putin sar putea, sa ne zica mamicile medici.
2. Eu niciodata nu am probleme cu guguta daca o plimb cu masina, ii place foarte mult, doar sa nu ne oprim s stam prea mult.Si ar merge... Si am fost si noi departe o data tot vreo 3ore si a dormit, nici mincare nui trebuia.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis
doroti, la multi ani cu multa sanantate si iubire, alaturi de guguta si a tau sot!

Mutumesc!!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput