Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
virgi spune:
Gata..am culcat una bucata copil neastamparat. Azi m-a terminat..si-a imbogatit vocabularul, vorbeste si tipa cat e ziua de lunga. Asta insemna ca eu nu mai pot citi nimic, nu mai pot vorbi la telefon, nu mai pot asculta nimic, de vizionat un film nici nu mai incape vorba..
. A invatat sa deschida sertarele..si agatata peste premergator distruge tot in calea ei. Eii..sa vedem cum incheim saptaman ca e plina de energie....ce gimnastica sa-i mai fac eu..cand ea da continuu din picioare si din maini. Eu personal nu mai pot dormi cu ea in pat..loveste puternic cu picioarele...i-am spus sotului ca daca nu accepta varinta patut, eu ma mut in alt dormitor.
Gata m-am plans destul.
Luana - imi pare rau de ce-ai patit astazi. Asa sunt unii oameni...si n-ai ce sa le faci. Fii calma ca-i abia inceputul anului.
Si eu m-am enervat azi...in trafic. Uite, ca trebuie sa zic si lucruri mai putin placute care se inatmapla aici. Cum ar fi..." nu au sau nu stiu regulile de circulatie", lucru care pe mine ma termina. M-am saturat sa gasesc masini parcate in intersectie, pe trecerea de pietoni, etc. Dar bine ca n-am patit nimic...si nu mai zic..ca iar ma enervez...si acum sunt fericita..ca doarme copilul.![]()
Ildy - 
26octombrie spune:
roxana,
e extrem de simplu: iei scoici gata curatate, congelate, de la cora sau alt market. le fierbi 10 minute (le incerci si tu, sa fie aproape gata); apoi calesti niste usturoi intr-o tigaie, in unt, cu putin ulei deasupra, ca sa nu sara untul; dupa aceea trantesti scoicile, adaugi niscaiva condimente, curry, tarhon, chilli, sare, piper. le calesti nitel in unt si gata masa! alaturi, caci mie imi place usturoiul tare, am facut un sos: usturoi bagat la blender cu smantana, nitel ulei de masline, piper. eu am bagat, ca o inovatie, in blender, niste andive, ca aveam prea multe si a iesit a-ntaia! merg f bine cu paine prajita.
poti sa mai faci si alte sosuri, unul pe baza de rosii, altul cu maioneza, daca iti place.. imaginatia e la ea acasa aici.. pofta mare
virgi,
e bine ca ai uitat cum se circula aici.. nici o deosebire. acolo macar in alte domenii ai avantaje fantastice. aia de pe trecerea de pietoni or fi fost romani...
cine a sters o poza de la concurs??? erau 21, acum sunt 20!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
ralucis spune:
Buna, dragelor si La multi ani! N-am mai intrat de mult pt ca febra de care va ziceam ne-a dus de la dr la spital direct, unde am si stat internate trei zile, dupa care alte 2 ne-am dus sa facem antibioticul intra-venos in continuare in ambulatoriu. verdictul: infectie urinara, peste alte 2 sapt mergem sa facem o eco la rinichi sa vedem daca mai e ceva pe-acolo. a fost o perioada urata, mai ales ca la inceput nu stia nimeni ce are, in afara febrei nu prezenta alte simptome, era vesela, se juca si radea non-stop. noroc cu o hemograma rapida care ne-a arata ca avea 24.000 de leucocite, dupa care i-aui dat prin branula axetin. sper din tot sufletul sa nu mai treaca nimeni prin experienta urata a spitalului, chiar si mai putin bolnaviori c um am fost noi, ca langa salonul i care am stat erau nsiet copii realmente bolnavi, unul venise de urgenta la buc dupa ce statuse prin spital la campina si pitesi, avea stomacul praf de la un rotavirus, capatase si o stomatita, si spunea mama lui ca atunci cand l-au adus nici nu-si putea deschide ochii, saracutul...
le multumesc tuturor celor care au intrebat de noi, am apucat putin de tot sa citesc din urma, revin pusa la punct.
lyly, ma ierti ca n-am aparut printre culinarese de revelion, dar de-abia duminica seara ne-au lasat sa mergem un pic acasa de rev si n-am avut nici timp si nici starea de spirit sa fac krantzul. oricum, meniul meu pompos pe care urma sa il fac e pe lista intr-un week-end viitor, cand imi chem si finii la noi, ca sa recuperez, asa ca iti zic atunci cum mi-a iesit si mie.
luana, lasa ca asa am patit si eu, cand sa-mi trimit pe mail treburile pt job, vad un mesaj de la serviciu ca pana pe 8 nu se lucreaza, iti dai seama ca m-as fi bucurat daca m-ar fi anuntat si pe mine cineva, ca sa nu mai satu sa pierd timpul degeaba.
hai ca ma duc sa vad si ceva poze
adib spune:
26octombrie
eu mi-am permis sa o retrag pe Raluca din competitie.
incercam cu alta poza mai ... mai, dar poate de miine.
scuze, nu am vrut sa stric ceva.
26octombrie spune:
adi,
bataitza! pai gata, ce-ai pus acolo e deja in proprietatea firmei S.C. Cireshe srl. ia treci cu poza, daca te-a votat lumea si nu mai e acolo obectu'votului?! pai?! 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
adib spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
adi,
bataitza! pai gata, ce-ai pus acolo e deja in proprietatea firmei S.C. Cireshe srl. ia treci cu poza, daca te-a votat lumea si nu mai e acolo obectu'votului?! pai?!
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc

revenit cu original.
LYLY809 spune:
Salutare, mamici, si io am inceput azi serviciul da' n-am pupat clanta ca Luana
( Luana, nu te supara pe mine, glumeam)
Ralu,sigur ca poti sa pui poza in concurs, dar jumatate din mamici au votat deja. Am scris ca se pot pune poze oricum in album, este albumul nostru haios. Krantzul meu a iesit o nebunie, a mancat sotul pana la ultima faramita! Sanatate multa Ilincai!
Adib, rusinica mare ca ai retras poza!
DianaR, eu am inceput dieta WW, daca te intereseaza spune-mi.
Pup livada si revin mai tarziu, caci trebuie sa citesc materialele despre dieta, am 10 kilos de dat jos!!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Steluta spune:
LA MULTI ANI 2007!!!
Dorim cireselor si parintilor de ciresele un AN NOU cu multe impliniri, sa creasca bebeii sanatosi si frumosi!!
Sa ne bucuram de momentele minunate oferite de ei!!

Eu nu am mai putut intra pe net din Ajunul Craciunului. Asa ca am ramas in urma cu cititul si cu poza pentru concurs
. Incep sa citesc din urma...
LA MULTI ANI!!!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Steluta spune:
Gata am pus si eu poza pentru concurs.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_mai_iunie2006/detail?.dir=/f199re2&.dnm=2ebfre2.jpg&.src=ph
Nu stiu daca nu cumva a depasit data limita. Asta e.
Va
am pe toti!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)