LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda, pai poetul nu papa decit doua mese solide??? Daca socotesti si cerealele din lapte, ca tot despre asta se discuta, poti sa spui cam trei mese.
Mindra mea maninca trei mese de solid si doua de lapte - tzitzeala si ma tot pling ca e prea putin. Bine ca m-am linistit ca credeam ca-mi omor copilul prin inanitie!
Oricum, eu nu stiu ce sa ma mai fac ca ei nu-i plac taman alimentele care ar trebui sa o ingrase: nu mai vrea deloc ou, carne mai cu sila, doar pe cea din borcanas o maninca cu mare pofta si eventual chiftele, brinza ia o bucatitca si gata. Zau ca nici nu stiu ce sa-i mai dau.
In schimb inca stam bine la capitoul cereale. Poate va mai amintiti ca eu ii fac un porridge din patru feluri de cereale macinate in blender si apoi fierte in apa. De curind am inceput sa-i pun si un pic de linte si urmeaza sa introduc si ceva fasole, tot macinata. De ceva vreme il fac mai gros, ca un gris gros, astfel incit sa-l pot taia felii. Si-l maninca fata, dar cum maninca ea cu mina nu prea mai am control asupra cantitatii. Ii dau de doua ori pe zi cereale in diverse combinatii. Cam asta e baza.

Negara, nu te speria cu sarmalele. Eu i-am dat Smarandei sarmale acum vreo luna si i-au placut. Si erau facute din porc cu vita. N-a patit nimic.
In schimb, iar am observat o reactie la mincare: s-a umplut de pete de la rosii! Bai, credeam ca dupa un an putem sa le dam oricine, dar uite ca nu lu' fii-mea.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Lavi si celelalte mamici care mai alaptati.
Eu am incepu intzarcarea acum citeva zile, ca sa constat peste citeva ore ca are febra si m-am cam lasat pagubasa. Dar ceva tot s-a intimplat. Pentru ca i-am oferit lapte de vaca, nu prea mai vrea sa stea la sin ca inainte. Ori se satura cu laptele de vaca, ori observa ca e un gust diferit si nu-i place chestia asta.
Cum inca e bolnava - suspectez o noua otita - mi-a cerut cu lacrimi in ochi, dar cind am pus-o la sin a supt de citeva ori, ca si cind ar vrea sa se asigure ca tzitza mai e acolo si apoi s-a desprins.
Acum sint terorizata ca daca se trezeste la noapte ca o doare ceva si nu o mai pot linisti cu tzitzti. Ei, nu cred ca trebuie sa ma sperii pentru ca ceva lapte mai am.
Oricum, sint multumita ca cu toata raceala asta nu s-a trezit noaptea decit in ziua Craciunului la 6 a.m. pentru ca era cam obosita.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hai mai ca ma gandeam ca-l indop prea rau cu cereale, dar am citit si eu acum in carticele ce mi-a zis maria alexia, cica si 140g de fainoase pe zi scrie undeva...deci nu suntem afara din program. chestia e ca celelalte alimente nu le mananca in asa cantitate buna...doar cerelelel ii plac. dk ar fi dupa mine, i-as da legume sau sucuri de fructe in locul fainoaselor, ca nu s-ar intampla nimic rau dk ar manca fainoase mai putine decat scrie la carte, dar nu vrea!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Noi aseara am fost la o petrecere de pitici, Ilinca a fost singura fetitza intre 4 baieti cu varste intre 1,3 si 3 ani. Of course, a fost cea mai cuminte, nu avea treaba cu nimeni. In timp ce ceilalti se bateau pe masinutze, ea studia casa A gustat din toate - cascaval, tort, ananas din compot (insa l-a scuipat) si vreo 3 stropi de sampanie ptr copii (atat ne-a dat voie tati). Cum am mai zis, nu are ea treaba cu copiii. Poate mai incolo. Abia astept sa-mi trimita pozele de aseara (noi n-am luat aparatul).

BB_alinus mai, dar caliti mai sunt socrii tai! Eu m-as fi plans de frig in continuu, pana cedau ei nervos (dar, vorba lui Doru, eu sunt rea!).

Cereale: 3 masuri in bibele de seara, ca sa doarma copilu' bine. Nu s-a pufosit deloc, aratam f.bine

Negara prietenii aia nu au copii, nu? Hai, ca poate nu are nimic Elise

Gata, inapoi la curatenie

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bicule, no way intarcare cand e bolnava. Pai si eu amanat numai pt simplu fapt ca am fost noi doi raciti si asteptam sa vad ce se intampla cu Maria. Azi ma duc la dr de familie sa-mi iau reteta pt bromcriptin sau cum s-o chema si cred ca fac pasul. Daca nu o las dupa Revelion.
Mie pediatra mi-a zsi ca trebuie sa manance cereale zilnic, au fibrele necesare digestiei. EU oricand i le-as da in favoarea painii, de exemplu. SI Maria mananca maxim 2 lingurite pe zi, aseara i-am pus si in laptele praf sa-i tina de foame peste noapte. Dar ea mananca ultima masa la 20 si trebuie sa o tina pana dimineata.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze

Mergi la inceput

Nu pot sa inteleg, aseara la noi in album erau 16 poze, acum sunt 7.

Poze Craciun
poze

Mergi la inceput

Dar daca intru cu parola se vad toate. Voi cate vedeti?

Poze Craciun
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI STEFANILOR SI STEFANUTELOR! cu intarziere

LA MULTI ANI SI CELOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR IN ACEST RASTIMP!

Cristinan, multumesc pentru BE!Sa stii ca am patit si noi diverse chestii:verisoara sotului a pupat-o pe Flavi pe gura, cat noi am lasat-o la buni, si ne mai si spune asta cu mindrie(are 28 de ani).Am crezut ca innebunesc!Alta:tata ii da o fondanta, pe care Flavi o linge cu placere pana cand o sfarma intre dinti, si asa vad si eu ce are in mana

Cu cerealele...Flavia n-a fost niciodata fana lor, iar de vreo 3 luni nu mai mananca deloc.I-am dat si din cutie desfacuta cu 2 luni in urma si n-a patit nimic.Acum e indragostita rau de tot de paine, ar manca-o oricum.Ieri, am fost la o matusa si i-a dat franzela in brate.A fost o fericire pentru ea,fiind prima data cand primeste asa o "bucata" mare.

Ainush, sa fiti sanatoase!

Eu inca o alapez, zau ca nu stiu pana cand, dar e pur si simplu dependenta de titi.Astfel se linisteste, indiferent de ce problema are.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

IOANA -7 SE VAD,TARE FRUMOASE TOATE

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Acum zic eu ca se vad toate, nu stiu ce sa le mai fac, ca-s public toate, ma rog.
Ela
Mara, ce bine ca ai mai scris, chiar m aintrebam ce mai faceti, ca rar dai cate un semn de viata.
Io-s terorizata de gandul ca tre' sa ma apuc iar sa fac mancare, nu musai de ideea de a face, ci ca nu stiu ce anume, dupa cate am avut de craciun.

Poze Craciun
poze

Mergi la inceput