LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 4
Noki_Lara spune:
Hello bistritean si de la noi! Am citit pe mega-diagonala, spre marea mea rusine, dar Titi misuna raaaaaaaau prin jur si a devastat biroul socrului. Asa ca mai mult de 2-3 cuvinte nu pot scrie.
Despre noi: Sarah e dezastru cu somnul. Azi-noapte a dormit si ea pentru prima data k lumea cat decat, ca in rest...Ziua doarme doar cate 30-40 de minute. Noroc ca avand treaba multa, se ia cu joaca, musafiri, misunta in locuri noi, etc si e vesela.
De aseara am trecut-o pe lapte de vaca si seara ca nu ii tine de foamete Nan-ul Junior. Mai am 2-3 cutii si renuntz de tot la Nan, o trec definitiv pe lapte de vaca. E muuuult mai satios!
Ina scupa- esti in gandurile si rugile mele!
Madau- asa e, ti-a zis bine Roxi, si Sarah a patit la fel de
la Nan. Constipatie la greu. Dar am compensat cu suc de porto si fructe. Acuma e in extrema cealalta, face cam moale si avem un etern si fascinant eritem.
Ai vazut ca io o trec definitiv la lapte de vaca. Poate asta e solutia si pentru voi. Noi bem amu Milli, UHT de 3.5 % grasime.
Xandra-cuscra- hmm...vad ca ti-au venit mintile la cap!
Roxi-
Catutza- masina e luata pe firma, in leasing. A dat Adila avans de 50% si rata e lunar cam de 200 euro, pe 3 ani. Masina e diesel. Noi suntem tare multumiti.
Poll-ul Andei- noi seara papam cereale, cam 2 linguritze, de fulgi de orez. In rest, in loc de biscuiti, in iaurtul de ora 18.30, dar asta mai rar - cereale Musli Milupa, cu fructe. Acuma i-am luat si cereale 7 feluri de cereale de la Milupa, dar aseara cand i-am dat prima data nu au trecut prin tetina M de la Nuk. Asa ca am 2 variante: sau iau tetina L, sau pun mai putine. Vedem.
Aaa..si sa nu uit: LA MUUUULTI ANI SFINTILOR STEFANI-STEFANE DE IERI!
Si ca sa va mai distrez putin, iacata ultima prostioara titileasca: ieri mi-a pus bunica mea putin ulei pe o farfurioara ca s-o ung pe fundic, ca v-am zis ca e oparata iar. Si am uitat de farfurioara, bineinteles. Cand noi mancam mai de zor in camera celalta, de dincolo nu se auzea nimik...si cum linistea la noi = prostie mare de tot, cand ma duc dincolo, evident regula se adevereste si Titi spala de zor masa cu uleiul din farfurioara dupa care bineinteles ca se stergea cu mainile pe rochitza cea roz si frumoasa...nu va puteti imagina cam cum a aratat in final rochitza. Noroc ca a iesit cu Vanish!
Cam atata despre noi. Poze cand o fi si Adila pe acasa sa am cu cine lasa bufnitza ca sa pot io sa le bibilesc. Ca evident ca Adila face treaba si cauta clienti si prin zona bistritzeana...doar nu credeatzi ca suntem in concediu????
Pup U all!!!! Si distractie frumoasa si Sarbatori fericite in continuare!!!!!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ela27oana spune:
danida-bafta cu noua bona
alina-sa te bucuri de soare,te invidiez pt asta
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
bic si alina -sanatate printeselor
mara- si daria e fan paine,cum intra in buc se duce la locul unde tin painea,ii dau in mana si tine bucata de paine in dreapta iar cu stanga desprinde cate o bucata mica si o baga in gurita,e haioasa foc
a mai nou are un nou hobby-cratiti si oale le scoate din mobila si le insira prin toata bucataria,ba isi mai pune cate una mare pe cap si tipa in ea acolo,asa mult ii place
Ela si Oana-Daria
madau spune:
Buna dimineata!!!!
Bag rapid acum un mesaj cat sta donsoara singurica la muzica de KissTv
Poll-ul zilei noi papam cereale asa: in bibe de seara 2 masuri ptr ca si asa nu ne mai ajung nici 270 ml lapte, daca nu-i pun cereale se trezeste la 5 cu foamea-n gat, apoi im masa de fructe vreo 4 masuri , si la iaurt ocaional in functie de dispozitie vreo 3 masuri. Uneori mai luam si masa de cereale in loc de iaurt, asta daca nu mi-a mancat ca lumea in timpul zilei, ca sa compensam.
Deci ar cam fi 6 MASURI in mod constant + 3 masuri ocazionale (cam de 3 ori pe sapt) se fac 9 pe zi...dar nu ne-am pufosit sa stiti, nu avem grasime, la cat alearga Miruna zilnic, nici nu se vad. Nu cred ca e vreo greseala...vb de masuri nu de linguri...pe cutie scrie 2 mese pe zi a cate 7 linguri...pai asta inseamna vreo 20 de masuri!!!
Roxi nu vad care e problema daca cerealele sunt fara lapte, eu nu le-am aruncat niciodata dupa 3 saptamani si Mirunici n-a avut nici o problema. La lapte inteleg, dar ce dumnezeu sa se strice la "grau cu miere" de exemplu???. Sau la "7 cereale"??? Sa fim serioase, io una nu cred bazaconiile astea, daca nu scriau ca se arunca..mai vindeau atatea???
Mara acuma rasucesc si eu cutitul in rana..ai mare grija la treaba cu pupatul copilului mai ales de catre adolescenti sau adulti...poate contacta mononucleoza infectioasa (boala sarutului)..nu e mare branza, numai ca face episoade dese de febra, i se umfla splina si ficatul ptr vreo 6 luni..cam nasol ptr un bb. Mie asta mi-a zis pediatra..sa ma feresc ca dracu de tamaie de astia mici, pupaciosi
Din ciclul..mancaruri interzise..raportam si noi asa: una bucata cap Mos Craciun de ciocolata, 2 degete de Kinder Milchsnite, o jumatate de sarma fara varza, 4 guri de Coca Cola. Promitem ca nu mai facem!
Am si eu o tona de muzica BE..cum o pot pune in contul comun..imi explica si mie careva???
Hai ca am zis ca voi fi scurta si m-am intins..la greu...revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
maria_alexia spune:
Anda, bine ca ai redeschis subiectul cu meniul puilor, de aseara ma tot gandesc si cred ca iar va trebui sa dau o raita prin carti, sa vad care mai sunt principiile & proportiile varstei asteia.
Bic, interesanta turta de cereale. Vad la tine o preocupare constanta spre chestii cat mai aproape de natura care imi dau de gandit asupra lumii de plastic in care ne invartim
Si mi-a mai atras atentia mentionarea colindelor deosebite - din ce zona sunt? Sa nu le lasi sa se piarda, daca poti asigura-te ca vor supravietui si in tara.
Si acum sa va mai zic de marele si eternul nostru off? Ma dispera cu somnul asta fractionat, n-am mai dormit 5 ore legate de nu tin minte. De fapt, cred ca nici 3 nu se mai leaga de o gramada de vreme . Adormitul de peste zi iarasi e o provocare enorma, numai soacra-mea reuseste intotdeauna (ea sta cu el cat sunt la serviciu), si - culmea! - il adoarme in patutz, nu leganat, plimbat sau altfel! Pe noi ne extenueaza pur si simplu - reuseste sa atipeasca in brate si cand sa-l plasam in patutz se trezeste, o luam de la capat... De multe ori o lasam balta, pentru el vad ca e destul si atipeala aia, doarme somnul urmator ceva mai mult.
Iar noaptea se tot trezeste. Ma vrea pe mine, clar, daca-l ia sotul in brate e scandal si mai mare. Suge ceva, atipeste, apoi incepe marea foiala in patul nostru, in patutz nici nu mai are rost sa-l mut, ma omoara de spate de cate ori facem miscarea pe noapte. Apoi se trezeste cu plansete si o luam de la capat...
Chiar nu-mi dau seama sa-l supere ceva, in rest pare absolut ok, dar somnul asta agitat ma dispera. Cred ca in halul asta nu mai e nimeni pe-aici, nu?
Maria & Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
Ioana, eu n-as lua Bromocriptin. Am luat pe vremuri tot pentru scaderea prolactinei Dostinex, un medicam de generatie mai noua si cu efecte secundare cica mai putine si eram zombie rau, trebuia sa ma concentrez la maxim ca sa trec strada! Plus ameteli, stari de lesin si alte cele... Daca mai vrei horror-stories cu medicamentele astea, iti mai spune si Anda. Eu as merge pe varianta soft, cu rarit/sarit supturile, tinctura de salvie... Numai ca inca nu m-am hotarat pentru intarcat, desi s-ar putea sa fie solutia la problemele noastre cu somnul. Chiar ma gandeam ca probabil din cauza supturilor de noapte mai am lapte (prolactina se genereaza predominant noaptea), altfel, cu suplimentul nostru introdus la 2 luni jumate, s-ar fi intarcat de mult cred.
Madau, trimiti pur si simplu mail (de pe contul tau catre nov_Dec sau chiar din nov_dec auto-adresat) cu mp3-ul in attachement.
E cam nasol cu atasamentele pe yahoo mail, sunt greu de downloadat, limitate ca marime... Era mai avantajos daca faceam un cont comun pe gmail pentru asta, ce ziceti, sa incercam ?
Maria & Cristian (22 dec 2005)
ioana_77 spune:
Maria, am sa incerc sa iau, totusi. La mine nu tine treaba cu raritul (si-asa ii dau o data pe zi). Cum am mancat mai mult si am bagat ceva lichide, cum is cu nodulii sub barbie. Dr mi-a zis sa iau o pastila initial, sau jumatate, sa ma uit sa vad ce scrie pe reteta, sa vad cum reactionez la ea si-apoi sa continui procesul. Stiu ca are efecte naspa, dar mie mi se par esentiale la problema mea.
Io zis sa incerci sa-i scoti supturile de noapte. Incearca sa-i dai apa, ceai, altceva. Sunt convinsa ca vor fi cateva nopti in care va protesta, dar numai asa veti reusi sa dormiti amandoi noaptea. La fel pateam si io, se trezea pt tzitzi, daca o lua taica-sau din patut urla ca din gura de sarpe. Acum, de cand ii dau seara mai mult de papa, iaurt cu cereale, lapte praf cu cereale, nu se mai trezeste, chiar uitasem cum e sa dormi noaptea intreaga.
pupici
Madau, deci lasasi fata sa se destrabaleze de Craciun! Pai de-aia sunt sarbatorile, sa faca toata lumea excese.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
maria_alexia spune:
Madau, tocmai am creat si eu cu cont pe gmail, novdec2005, cu aceeasi parola Ce ne facem?