Grupul "cautatorilor" de bone! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
tatiantudor spune:
Buna Ingrid,
Locuiesc in Iancului intersectie cu Pantelimon.
Asadar nici vorba de zona Nord. E vorba de sector 2.
As vrea sa va intreb la ce agentii ati gasit bone la un pret mai acceptabil. Daca nu e voie sa mi le scrieti aici astept un mesaj privat. Eu am fost si la agentii mai cu pretentii si la fara pretentii. Dar toate posibilele bone pe langa faptul ca exceleaza cu nimic, (adica nu iti vine sa zici cu inima deschisa:"Da, uite bona pe care o caut") se stramba la bani multi. Cum nu ma cheama Columbeanu n-am de unde sa scot atata banet.
Va multumesc mult
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
andreap spune:
tatiantudor,ai avut tu ghinion,ce sa-ti zic..preturile vehiculate de tine sunt enorme...am mai spus asta si la alt subiect.Eu te sfatuiesc sa mai incerci prin cunostinte.daca ai nevoie,o sa mai caut nr.agentiei la care am apelat eu (pe PM),si poate te ajuta.Eu pana la urma am renuntat la cea gasita prin agentie,deoarece bona care o am acum imi place mai mult.
Bafta
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
AncaSiRoxana spune:
Liana, si eu stau pe Iancului, ba chiar mai "central", ca stau chiar in piata Iancului. Si am gasit bona de 46 de ani, prin agentie, o platesc cu 500 ron pt 6 ore pe zi. Fetita mea are 1 am jumate. O scoate afara, ii da sa manance, o culca la pranz, o schimba, cand doarme ii mai calca ceva hainute sau ii face ceva usor de mancare (piure, mamaliguta, nu mancare gatita, aia ii las eu facuta doar sa-i incalzeasca), strange firimiturile si jucariile dupa ea etc. Nu mare lucru, nu menaj, doar un pic de ordine, dar e OK si ma bucur ca fata a acceptat-o foarte repede.
Eu zic ca ai avut ghinion. Mai cauta! Daca vrei, pot sa-ti dau pe PM date despre agentie, ca nu cred ca ne lasa moderatorii sa iti dau aici.![]()
Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2)
tatiantudor spune:
Buna AncaSiRoxana,
As vrea sa imi dai date despre agentie pe PM daca se poate.
Dupa cum am spus, am fost deja la 4 agentii si n-am gasit nimic.
Ba mai mult, la unele dintre ele, ma pun sa platesc vizionarea: 500.000 lei sa vorbesc cu 2 bone. Daca nu mi-a placut nici una, am pierdut banii. Am dat si banii astia, doar la gandul ca gasesc ceva.
Multumesc mult
Cu drag
Liana
bubu05 spune:
Liana, mi se par super, super aberante aceste preturi!! eu zic sa te limitezi la cunostinte, renunta la agentii! intrebi toate cunostintele daca stiu pe cineva si trebuie sa gasesti!
Noi am avut o doamna o luna, ne-a anuntat ca pleca, si-a gasit altceva, treaba ei...ii dadeam 4 mil pt. 6 ore, 4 zile pe saptamana. In luna asta mi-a spalat de 2 ori pe jos, o data aragazul, o data pe saptamana calca rufe, asta cat dormea copilul. Fara mancare, strangea jucariile si spala castronelul lui.
Acum tot cautam prin cunostinte, avem promisiunea unei doamne ca vine peste o saptamana la noi si i-am oferit 4,5 mil, m-am gandit ca poate e prea putin 4 mil
. Din cele 6 ore/zi copilul meu doarme 3 ore, deci il supreavegheaza doar 3 ore, din care o ora il plimba de manuta.
Am sunat si noi diferite doamne de pe net, am auzit si faze de 8 mil pt. programul asta
, dar ma ia cu dureri de cap cand ma gandesc ca vine cineva de nu stiu unde, o necunoscuta...macar prin cunostinte o mai stie cineva...
Sper sa fie bine!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Witchie spune:
Pe mine personal ma cam apuca deznadejdea... Nu stiu unde sa mai caut, pana la urma va trebui sa o duc la gradi desi mi se rupe inima de ea, sa stea 8-10 ore departe de casuta ei.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
tatiantudor spune:
Buna fetelor,
Vreau sa va mai intreb ceva.
Fetele care au bone si care le platesc cu 8-10 milioane...
ce anume fac bonele pentru banii astia?
ce program au?
ce varsta are copilul?
Ca daca macar nu o sa gasesc si eu la un pret de bun simt de genul 6-7 milioane pentru 7 ore, macar daca le dau atat cat cer, sa am si pretentii mai mari de la ele.
Nici nu stiu cum sa o dau sa iasa bine.
Va multumesc mult
Cu drag
Liana
kariguld spune:
Buna,
Eu sunt noua pe aici, dar caut de ceva timp pe cineva sa stea cu copii ocazional. Am avut o bona pana anul trecut care doar supraveghea copii. Dar acum am nevoie de cineva ocazional. Asa ca daca stiti ope cineva............
Multumesc si sper sa gasesc repede pe cineva.
Mickyyy spune:
tatiana, preturile cerute de bonele alea sunt aberante. 8 milioane pentru program de 7 ore eu zic ca e mult peste pretul pietei.
In fine, ca sa-ti raspund la intrebarea ta, eu am o bona pe care initial pentru copii si menaj usor (insemnand mancare pentru ei si avut grija de hainutele lor) o plateam cu 9 milioane, adica 9 milioane, 2 copii, program de 11 ore pe zi.
Ce-i drept, pentru ca am gasit casa bec de fiecare data cand am venit acasa, de vreo 2 luni am renuntat la menajera si bona face si menajul (aproape complet) si ii mai dau inca 2 milioane pentru asta, deci in total 11 milioane, 2 copii, menaj complet, 11 ore program (cam 11 ore jumate, ca la 7 seara fix nu prea ajung niciodata).
Asa ca mai cauta....imposibil sa nu gasesti!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
kariguld spune:
Buna Mickyy
Da unde ai gasit super bona asta????? Ca eu nu prea am mai auzit asa ceva?!!!Bona ta poate ca nu are familie, poate ca ...cine stie...?! de aceea sta atatea ore la tine. Eu cred totusi ca nu trebuie ca bona sa fie si menajera si bona, asa cum tu nu poti avea doua slujbe in acelasi timp, nu stiu ce meserie ai, dar dau un ex: director si agent de curatenie. Nu le poti face amndoua deodata!
Kari