Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Grupul "cautatorilor" de bone! (2) | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

prima pasrte: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85947&whichpage=20

continuati....

Freia si " target="_blank">Alexa

Terapia pentru Ema pe DC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Multumim Freia
eu am dat anunturi e unde-am putut, si maine am 2 interviuri, am dat inclusiv pe bestjobs, dar nu au aplicat decat 8 din care a ramas doar una...mai pot da 2 anunturi pe bestjobs dar nu stiu daca sa postez intre sarbatori, adica de maine sau sa astept sa trecem in ianuarie? voi ce credeti?
va pupic, mikyyyy, ma treci si pe mine pe lista, pleaseeee

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Sa anuntz si eu ca am gasit bona...adik asa sper.Mag...multzumesc inca o data.Ne-am vazut ,ne-am placut si o sa vina din ianuarie.I-am cerut si niscai analiza.Zice ca le-a facut da o sa-i zic sa le aduca sa le vada si ochiu' meu.E o tanti de 61 de ani dar destul de sprintzara.pare foooarte amabila,parca prea amabila si de acord cu mine,dar ramane de vazut.Sunt optimista,ca altceva nu-mi ramane.Daca nu merge nu stiu ce o sa fac...o s-o iau de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Intram si noi in club.
Am pus anunt aici, si la o agentie Mami Help, dar nu am avut succes pina acuma. Nici nu stiu pe unde sa mai caut Noi stam in zona parcului Sebastian - Rahova si bb are 1 an si 10 luni. Am nevoie de bona 8-9 ore pe zi, ofer 6 milioane (am inteles ca asta e pretul).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

M-am chinuit sa pun un anunt pe bestjobs, si nu am reusit pentru ca nu am firma...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Simona, se poate,da tb sa platesti la bestjobs vreo 19$ ptr 3 anunturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Oficial am bona !
Am gasit-o prin anunt la ziar, ii ofer 6 mil+mancare pentru 10-11 ore/zi, se va ocupa exclusiv de bebe. Va veni de pe 3 ianuarie. Pare ok, am testat-o si cu un psiholog (psiholoaga). Au fost multe care au sunat si au intrebat direct de pret iar apoi au inchis, unele s-au obosit sa vina pana la mine, dar au fost nemultumite de bani. Tanti cu parul mov de care pomeneam intr-un mesaj - vrea sa mai tinem legatura, pentru ca "i-a placut de noi" (intre timp si-a gasit ceva mai convenabil pentru ea - doar 3 zile pe saptamana).
Vivighe spune-mi te rog, tu ce analize i-ai cerut ?
Multumesc.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Sirimie,
Cel mai util este sa intrebi cat mai multe mamici pe care le cunosti direct.
trimite chiar si un mesaj la grup pe messenger, daca ai si folosesti...
Eu spuneam tuturor ca vreau bona si sa stii ca aparusera 2-3 alte posibilitati (de ude nu aveam nici una). Doar ca la noi s-a rezolvat, in cele din urma - dupa ce am zis ca vreau bona, a zis soacra ca sta cu bebe, si pana la urma am ajuns iar la bona...
Succes!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

La multi ani si multa sanatate la toate mamicile si la toti copilasii!
Cine locuieste in zonele apropiate cartierului Rahova si doreste o bona sa ma contacteze. Persoana pe care o recomand a lucrat ca bona 6 ani, este blanda, serioasa, cu bun simt si in primul rand iubeste copiii.
Va doresc succes la toate mamicile care cautati bone!

Mergi la inceput

nici eu n-am gasit inca :(.. caut, caut inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna si La multi ani tuturor!

Am tras chiulul de pe-aici in ultimele saptamani (dar motivat....si nici pe forum n-am mai intrat )...deh...acum ca am gasit deja bona , recunosc ca subiectul asta nu mai e chiar o prioritate. Dar il citesc cu placere, si in masura in care pot sa dau un sfat, o voi face.

Legat de listuta....nu stiu ce sa zic, n-am mai actualizat-o de ceva vreme....daca vreti o pot muta pe cea veche aici (insa sigur nu mai e de actualitate, au trecut aproape 3 luni de cand am deschis primul subiect si mai mult ca sigur multe fete au gasit deja bona).

Daca vreti, putem incepe o listuta noua, dar singurul inconvenient va fi ca n-o sa mai apara la inceputul subiectului, pentru ca n-am fost eu cea care a deschis acest capitol nou!

Felicitari fetelor care au gasit deja bona, si succes in continuare celorlalte. Nu stiu ce sa zic de anunt pe bestjobs, eu una nu l-am incercat pentru ca nu mi s-a parut chiar un site de unde sa recrutezi bona, dar cine stie...poate m-am inselat, nu stii de unde sare iepurele !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput