Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_gabriela spune:

Buna fetelor si la multi ani.
Caut si eu bona in zona Brancoveanu (Metrou) pentru o fetitza de 1 an si 5 luni. Programul ar fi de la 8:30 la 6:30, destul de lung, de aceea as prefera pe cineva din apropeire. Suma oferita: 6 milioane.
Daca cunoasteti pe cineva va rog sa-mi spuneti.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Am ajuns si eu in clubul mamicilor care cauta bone.

Noi cautam in Brasov de la jumatatea lui februarie.

daca auziti ceva, cumva..pe undeva..asteptam si noi un semn.
Avem un pici de sapte luni jumatate, actualmente...si vor sta impreuna 8-10 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Roxanal ti-am trimis un mail, sper ca l-ai primit.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Wapi, mercic, l-am primit, insa intre timp, m-am hotarat sa ramn la bona tanara(vezi subiectul cu bona tanara versus bona mai putin tanara)..ar 24 ani, si pare f ok, asa pe sufletul meu..in principiu, tb s-o vada duminica si sotul, ins anu cred sa fie vreo pb...va tin la curent

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Wapi..eu i-am cerut exudat faringian,antigene pt hepatitele B si C.Mai poti cere Tbc,sifilis,hiv,examen coproparazitologic,urocultura.

Roxana...pe tipa de 24 de ani o cheama cumva Mihaela?Daca da...si eu am chemat-o la un interviu si m-a lasat cu ochii in soare...adik n-a venit pur si simplu.Cand am sunat-o mi-a zis ca n-a avut credit sa ma anuntze ca nu mai poate veni.Mi s-a parut faza de 2 lei.Daca io o luam de bona,o chemam,zicea ca vine si apoi daca intervine ceva...ea n-are credit?Adik frumos era sa ma anuntze...faza asta m-a facut sa nici nu mai stabilesc o alta intalnire cu ea.Neseriozitate de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Vivi, nu o cheama Mihaela, o cheaMA Diana si cel putin deocamdata este foarte serioasa..ma apuc si eu sa vad ce analize tb sa-i cer

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Intru si eu in grup. Am inceput job-ul si Vladut sta acum cu bunicul. Pina la 1 februarie sintem acoperiti, apoi avem nevoie de o bona. Cautam o femeie educata, calma, serioasa. Program: 6 ore pe zi, 4-5 zile pe saptamina, fara menaj, in zona Berceni-Oltenitei. La bani inca nu ne-am gindit, dar nu asta va fi problema. Macar sa gasim o femeie care sa ni se para OK. Daca aveti vreo recomandare, astept un semn ori aici, ori pe PM. Thanx.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Vreau si eu bonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Ma cheama Thea Antonia(dar mi se spune Bubu,Piti,Puiut,Piscotel,Gramajoara...),am 9 luni si 10 zile,sunt cuminte foc si draguta,lipicioasa si smecheruta,am invatat sa merg de-a busilea,stiu sa aplaud,fac,,pa,, ,pozez aproape profesionist,spun mama si tata,stiu unde sunt nasucul,gurita,ochisorii si multe altele.
Mami vrea sa gaseasca o tanti draguta de tot,care sa ma invete si ea lucruri interesante.Sa fie blanda,calma,iubitoare de bebelusi,sa vorbeasca frumos(si corect!),sa fie foarte curata si sa-si doreasca sa faca parte din familia noastra.Deocamdata stau cu mami,dar ea va incepe serviciul si NU VREAU SA STAU SINGURICAAAAA!
Noi locuim in zona Eroii Revolutiei(Pieptanari),foarte aproape de metrou.
Programul ar fi de 8 ore,cu unele exceptii(mai multe ore sau zile libere,cand mergem la munte ori in alte parti).Salariul va fi in mod cert unul corespunzator,in conditiile in care vom fi multumiti.
Avem o doamna care ne ajuta la menaj de 2 ori pe saptamana(de cca 7 ani) dar,din nefericire,propriile obligatii nu ii permit sa aiba dansa grija de Bubu(desi si-ar dori si ne-am dori!).
Asteptam orice sugestii si oferte.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Doamne, am ajuns si la subiectul asta!

Incep sa zic ca am nevoie de o bona, 7 ore /zi, in Arad, care sa stea cu Stefan 1 an ai 2 luni acum, din noiembrie.
bona trebuie sa vina la 8 dimineata si sa plece la 3 amiaza, sa steie cu stefan, sa-i deie de papa etc...fara menaj.

Nu stiu unde sa dau anunt...mi-e teama de mor de ziare dar cred ca nu o sa am incotro.

Nu stiu daca ar exista femeie-bona care sa-mi placa dar cine stie, sa am noroc....:blanda, fara nervi, nici prea batrana,cu rabdare cu carul,curata, bona moderna nu cu idei fixiste...deci eu am sa cer recomandari, sa fie sanatoasa(asta vad din analize), sa nu fie nici prea urata, sa-mi asculte instructiunile(care vor fi scrise pe hartie si lipite pe perete)...ca eu sunt severa in privinta asta.

nu radeti de mine...dar nu stiu incotro s-o apuc!!!!!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Multumesc Vivighe !
I-am cerut exudatul, antigenele, coproparazitologicul si RX pulmonar.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput