Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

lucia52 poti sa imi dai si mie detalii despre bona pe care o cunosti ?
Ar fi interesata sa vina si in Drumul Taberei?As avea nevoie de cineva de la jumatatea lui februarie pentru o fetita de 2 ani si 9luni
Oana

quote:
Originally posted by lucia52

La multi ani si multa sanatate la toate mamicile si la toti copilasii!
Cine locuieste in zonele apropiate cartierului Rahova si doreste o bona sa ma contacteze. Persoana pe care o recomand a lucrat ca bona 6 ani, este blanda, serioasa, cu bun simt si in primul rand iubeste copiii.
Va doresc succes la toate mamicile care cautati bone!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

buna.si eu caut bona pentru fetita mea de 1 an si 1 luna.programul ar fi de 5-6 ore pe zi de la 10 dimineata,locuim in zona Ozana-Macarale.eu nu voi merge la serviciu pt ca am f mult de invatat si cum am incercat sa invat cu copilul acasa si nu am reusit,cel mai probabil bona va sta cu ea iar eu voi merge la niste prieteni acasa si voi invata.cu cat mai repede vine ,cu atat mai bine.poate ma ajuta si pe mine cineva.
va pup,adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gasit bona
O cheama Diana si are 24 de ani, deja avem o saptamana la activ si cred ca o sa fie ok, eu oricum de luni merg la serviciu...sper sa fie bine si sa nu avem probleme...
va pupic..

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by roxanal

Victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gasit bona
O cheama Diana si are 24 de ani, deja avem o saptamana la activ si cred ca o sa fie ok, eu oricum de luni merg la serviciu...sper sa fie bine si sa nu avem probleme...
va pupic..

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

felicitari, Roxana!
daca nu sunt indiscreta, prin ce metoda ai gasit-o?anunturi pe net sau cum?

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

uite ca am ajuns si eu pe-aici...urmaresc subiectul de ceva timp insa abia acum ne-am hotarat amandoi, si eu si hazbandul, ca e momentul sa gasim bona/babysitter pentru Bia....

cam astea sunt detaliile:

Ce am dori:
- o doamna sau o domnisoara care sa iubeasca mult, mult copilasii
- vesela, optimista, energica si cu dragoste de viata
- sa fie mai in varsta de 25 de ani ..dar mai tanara de 55
- sa poata ramane cu Bia de la 8 dimineata pana la 4-5-6 dupa-masa (depinde de programul meu), sa poata sta cu ea seara sau in weekend cateva ore daca avem noi de mers undeva...
- sa fie disponibila chiar si pentru vacante -adica sa ne insoteasca
- sa aiba referinte bune
- nu ne intereseaza sa ne faca menajul sau mancare, Bia e prioritatea 1
- si inca o multime de chestii mai mici si mai micute, pe care insa nu le mai insir aici, ci ramane sa le discutam direct cu persoana...

Ce oferim:
-ocazia de a petrece cateva ore frumoase cu un bebe cuminte de 10 luni (Bia)
- un salariu motivant
- carte de munca, daca e cazul
- si alte bonusuri, care raman de discutat face to face....

Banuiesc ca e relevanta si locatia noastra: zona Unirii (Bucharest), dar avem la bonusuri si abonament RATB/Metrou in caz de distanta mare...

Cam atat imi vine in minte acum, daca mai e ceva, o sa completez....In cazul in care cunoasteti pe cineva interesat, sau sunteti interesati, puteti sa imi raspundeti aici, sau prin PM, sau la adresa de mail noemi@mirabilis.ro

hehe, multi mi-au zis ca am pretentii de vis, in ceea ce priveste bona, eu insa as vrea sa cred ca nu e asa si ca fiecare din noi va gasi bona ideala...

o seara faina
pup,

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Am ajuns sa scriu si eu la subiectul asta
Bona noastra, dupa 5 ani petrecuti impreuna ne-a anuntat ca vrea sa plece.
Asa ca am ajuns in situatia de a cauta pe altcineva.
Asa ca intrebarea este daca aveti vreo cunostinta care sa vrea sa fie bona pentru 5 ore /zi, zona Baneasa-Aviatiei.
Multumesc,
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eny spune:

Si eu la fel ca si "irinai" am ajuns sa ma inscriu in randul cautatorilor de bone. Sunt in cautarea unei doamne serioase si de incredere din zona Aviatiei eventual Baneasa care vrea sa fie bona dupa amiaza de la ora 17:00(3-4ore/zi)si sa ma ajute in cazurile speciale cand e bolnava si nu o pot duce la gradinita. Am postat anunt si la rubrica mica publicitate. Nu as vrea sa apelez la agentii pentru ca am mai incarcat o data acum 2 ani si nu am fost foarte incantata de cum au procedat.
Multumesc,
Eny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si eu caut bona!!!!!!!!
Am un baiat de 1 an, stau in zona Rahova si am nevoie de o bona intre orele 8-16:30.
HELP!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

si eu caut din nou bona.Maxim 55 ani, minim 35, serioasa nefumatoare, 10 ore/zi 9-19 de luni pana vineri...plus vacante cu noi.FAC CARTE DE MUNCA

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Eny, acum am venit de la o agentie unde am vazut 3 doamne, posibile bone, si chiar m-am mirat ca una dintre ele statea in Aviatiei si nu ar fi deranjat-o sa vina la noi, in Iancului, desi schimba 2 masini si face probabil mai bine de o ora pe drum! (Fireste ca ne-a deranjat pe noi distanta si e principalul motiv pt care n-o luam pe dansa.)
De ce n-or citi si ele anunturile astea ale noastre, ca sa se "pupe" mai bine pe zone aproapiate de ele, nu stiu.

AncaSiRoxana

Mergi la inceput