Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by AncaSiRoxana

De ce n-or citi si ele anunturile astea ale noastre, ca sa se "pupe" mai bine pe zone aproapiate de ele, nu stiu.

AncaSiRoxana

Pentru ca habar n-au sa foloseasca calculatorul, sau alea care mai stiu cat de cat, nu stiu sa intre si sa google-uiasca.
In cel mai fericit caz poate avea un copil ceva mai mare care sa stea calare pe net si sa-i caute job, ca ele singure......

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Ei, Mickyyy, vorba vine ca nu stiu de ce nu citesc ele forumurile, ca mi-am inchipuit. Mai ma gandesc la maica-mea, care e fata cu scoala, si la 57 de ani rasfoieste ea nitel p-aici, dar nu ar sti sa caute, sa se inscrie, sa-si dea anunt... etc.

In alta ordine de idei, cum merge cu noua bona? Deja nu mai e noua, nu? S-au obisnuit bine fetele cu ea?

Eu odata ce mi-am calcat pe inima si am ajuns la agentie, am facut chiar si pasul urmator si am vazut cateva persoane, acum mi-e groaza de momentul in care o sa le pun fata in fata, pe doamna aleasa, indiferent care va fi, cu fii-mea, care de altfel e un copil bun si bland, dar are "hachitele" ei, cand nu-i place de cineva nu-i place si pace! Poti sa-i faci orice! :)

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Sincer, mie imi place mult mai mult de noua bona decat de cea veche. Si intr-adevar, nu mai e chiar noua, fetele s-au obisnuit cu ea, ea cu ele, toate's bune si frumoase deocamdata.
Se joaca, canta, deseneaza, picteaza, danseaza, coloreaza, povestesc, construiesc....adica sta dupa fundul lor. Plus ca am renuntat si la menajera (si i-am crescut ei salariul cu banii pe care-i dadeam pentru curatenie), si vad ca deocamdata se descurca, gasesc casa bec seara.
daca stau sa ma gandesc, chiar nu am ce sa-i reprosez deocamdata, fetele's bine, au invatat o gramada de lucruri noi, ca sa nu mai zic de cea mica, care la 1 an si 7 luni deja stie o gramada de cantecele si poezi! cel putin cand ne canta "ghita" e mortala

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eny spune:

Buna Anca si Roxana! acum am vazut mesajul. Imi poti spune ce agentie este? Sa incerc sa sun acolo si sa intreb de ea, eventual o vizionare. Altfel banuiesc ca nu am cum sa dau de aceasta persoana. Tie ti-a placut aceasta doamna sau ai avut rezerve in ceea ce o priveste?
Multumesc,
Eny

Mergi la inceput

Buna Eny,
Ti-am trimis acum mesaj pe PM.
Succes!
Anca

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Mickyyy, cati ani ziceai ca are noua bona si unde ai gasit-o? (ca sa nu caut eu in urma unde ai scris).
De fapt, nu stiu cat depinde de varsta si cat de firea ei, ca si eu caut tot o tipa care sa se joace cu Roxi (si cu surioara ei, cand va aparea si ea, ca abia am trecut de primul trimestru de sarcina), sa se aseze pe covor cu ea, sa construiasca cu cuburi, sa-i citeasca povesti, sa o dea in leagan... etc.
Aoleo!! "Ghita??" Cantece? Poezii? Si lenesa de fii-mea abia zice mama, apa, tata, gata, face ca toate animalele si da din fund pe muzica!! Si are 1 ani si 5 luni! Dar las' ca ne facem noi mari!

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Sincer, nu stiu unde am gasit bona.....m-a gasit ea pe mine . Am pus anunturi peste tot, si ea a fost cea care a sunat. Nu-i exclus sa fi gasit chiar pe forum anuntul (cand a sunat ea pusesem aici si inca pe un site), n-am insistat nici eu sa aflu pe care din anunturi l-a gasit.
Despre varsta, are in jur de 40 de ani (are un baiat clasa a 9-a), adica e destul de tanara fata de restul bonelor care au venit la interviu sau pe care le-am avut.
Are multa rabdare, si e o fire calda, o vad cum vorbeste cu fetele, sta, le explica, se coboara la nivelul lor, dar fara a cadea in extrema cealalta adica sa poceasca cuvintele si sa se prosteasca (cum face mama, pe care-mi vine s-o bat cand o vad ca pronunta cuvintele la fel de pocit ca ele, ca asa crede ea ca se joaca!!!) chiar am avut noroc.
Ma rog...asta cu norocul e poveste veche la mine , sunt recunoscuta de multi drept o mare baftoasa! Inca din facultate faceau colegii mishto de mine, ma puneau sa le spun ce subiecte invat ca sigur alea o sa ne pice la examen (cred ca in 90% din cazuri, invatam cateva cursuri si mai mult de jumatate din subiecte ne picau fix din alea ). Si cu bona la fel, am vazut 4 persoane, de fapt intai 2, mi-a placut una din ele, dar cand am sunat-o se angajase deja. Si am mai vazut inca 2 dupa....si m-am facut cu bona!

Mergi la inceput

Chiar ca esti o baftoasa!
Asta cu facultatea mai e cum mai e, ca si eu cam tot asa faceam, aveam un noroc chior, daca la 1 singur curs mai mai uitam inainte sa intru la examenul oral, fix din ala ma freca profesorul si eu eram cu materia "proaspata" :))
Dar cu alte chestii sunt destul de... nu stiu cum. Ma codesc mult, ma invartesc, ma uit si ma gandesc de 100 de ori inainte... Si noi tot 4 doamne am vazut pana acum, 1 la inceput, nu ne-a placut deloc, si nu atat doamna, cat cei de la agentia respectiva care ne-au mintit, au infrumusetat unele lucruri ca sa venim musai sa o vedem, si inca 3 azi, la alta agentie, mult mai serioasa, dintre care ne-a placut una, dar astept seara sa mai dezbat cu sotul pe tema asta si sa vedem daca mergem mai departe cu dansa sau mai vedem si altele.

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eny spune:

Buna Anca,
Ti-am trimis acum reply pe PM.
Multumesc inca o data,
Eny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Si noi suntem in cautare de bona. Avem un baietel, Gabriel, de 1 an si 4 luni si pana acum nu am gasit pe nimeni , desi am vizionat 3 doamne. Ancasiroxana imi poti spune si mie acea agentie mai buna la care ai fost? Noi stam in zona Lujerului, Militari.

multumesc, Aura si Gabriel

Mergi la inceput