Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Aura, ti-am dat PM.
Anca

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,

si noi suntem in cautarea unei bone. Avem o fetitza de 1 an si 8 luni si un bb mic. Bona ar fi dorita pentru fata cea mare - Alexia. Greu de gasit

Daca se poate as dori sa stiu si eu numele agentiei serioase si a celei mai putin serioase. Cred ca fiecare este interesat sa stie care sunt agentiile corecte.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

monu, nu stiu daca exista agentie serioasa si agentie neserioasa, poate doar agentii cu care unele dintre noi au avut experiente placute si neplacute.
Sper sa nu se considere reclama daca spun despre experienta mea. Eu, una, pot sa-ti spun ca am foarte neplacut impresionata de Telson - foarte neprofesionisti.
In schimb acum suntem in discutii pt bona (vine de luni! ura!!) cu agentia Profiles si pana acum imi plac, de la ei si-au luat bona si nasii nostri.
Si am auzit lucruri bune si despre agentia Leea, de la persoane care si-au luat bona de acolo sau s-au angajat ca bona prin intermediul acestei agentii. Asta ar fi fost urmatoarea incercare si pt noi, daca nu ne iesea cu Profiles.
Anca

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am intrebat-o azi de curiozitate pe bona, uinde a gasit anuntul...si mi-a raspuns: pe net (anuntul on-line) si IN ZIAR!!! In conditiile in care eu n-am publicat nici un anunt in nici un ziar. Atat de disperati sa fie astia de la mica publicitate din ziare incat sa preia anunturile de pe net si sa le puna in ziar?? Ma rog, mie mi-au facut o favoare, dar poate cine stie, e cineva care nu doreste sa-si publice anuntul si-n ziar.....sunt numai buni de dat in judecata!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy, da, daca au facut asta, sunt buni de dat cumva in judecata, dar nu stiu, nu prea imi vine a crede ca au luat la ziar anunt de pe site... Lucrez in presa scrisa si stiu cum e cu spatiul, nu prea isi permit sa-l iroseasca cu anunturi furate... In general, cam totul se plateste ca sa apara in ziare. Dar, mai stii cum o fi la astea de anunturi?!

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Fetelor, am o mare rugaminte la voi. Avand in vedere ca suntem pe un forum si se vrea ca mesajele de aici sa fie constructive, va rog renuntati la a folosi spatiul public doar pentru a va atentiona ca v-ati trimis PM-uri. Si pentru a evita neplacerile, nu mai scrieti mesaje care incalca regulamentul referitor la anunturile de cerere sau oferta bone.Pentru aceasta va rugam folositi sectiunea de mica publicitate. Aici, doar impartasim pareri despre...si despre...
Multumesc pentru intelegere.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

uff, din nou aici, la grupul nostru ..avem bona, tanara, vedeti mai sus, insa nu merge...Teo nu se obisnuieste cu ea deloc..ea este buna pentru copii mai marisori, de la 3 in sus, este super cu Maria, sta cu ea, ii citeste, ii explica, deseneaza, etc...dar eu am nevoie ptr Teo ...asa ca daca am nevoie iar de bona....
...
Noe, am dat anunt pe bestjobs pe firma tatalui meu...un neajuns din asta este ca de obicei, pe bestjobs n-au aplicat decat fete tinere, doar cateva mai mature...asa ca se poate ca dac se intampla la fel si de data asta, o sa apelam la ziare, ceea ce nu-mi doresc de-fel...
daca ea este de acord, o sa dau datele ei de contact, ptr cine doreste bona ptr copilas mai mare...pupici si succes

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Draga Roxana, mi-ar placea sa cred ca in graba mare nu ai citit mesajul meu anterior si nu ca l-ai citit dar l-ai ignorat...
In alta ordine de idei, ai incercat sa pui un anunt la mica publicitate pentru bona? Incearca, s-ar putea sa ai o surpriza.
for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by for2nity

Fetelor, am o mare rugaminte la voi. Avand in vedere ca suntem pe un forum si se vrea ca mesajele de aici sa fie constructive, va rog renuntati la a folosi spatiul public doar pentru a va atentiona ca v-ati trimis PM-uri. Si pentru a evita neplacerile, nu mai scrieti mesaje care incalca regulamentul referitor la anunturile de cerere sau oferta bone.Pentru aceasta va rugam folositi sectiunea de mica publicitate. Aici, doar impartasim pareri despre...si despre...
Multumesc pentru intelegere.

Si eu care voiam sa spun ca vreau si eu bona!
Ai dreptate, insa mica publicitate suna asa de sec...una e sa citesti niste detalii, eventual o recomandare-doua, am vazut fete care renunta la bone, ca pleaca copiii la scoli...am vazut chiar ceva de genul "feriti-va de...", care avea anunt (sau se pregatea sa-l puna)...

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by Rufus

tocmai ai spus

Nu vrem sa sufocam aceasta rubrica care a fost de un real ajutor multor mamici, de aceea am sa dau niste exemple ce e permis sa zic asa si ce nu.
Mi se pare absolut ok ca o mamica sa vina si sa scrie aici ca a avut o bona de care a fost multumita dar la care renunta din diverse motive si s-o recomande altor mamici care sunt in cautare de bone.
De asemenea e ok si un mesaj in care sa spui ca ai nevoie de bona si daca cineva iti poate recomanda o bona buna libera/dispusa sa te anunte.
Insa mesajele de genul caut bona pt copil de 1,3 ani, zona dristor, ofer 6 milioane...astea isi au locul la mica publicitate.

Deci va rog sa faceti tot timpul diferenta intre a recomanda pe cineva cunoscut si a transforma subiectul intr-o rubrica de cereri si oferte bone.
Multumesc pentru intelegere si noroc in gasirea bonei potrivite pentru puiutii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by for2nity

quote:
Originally posted by Rufus

tocmai ai spus

Da, dar n-am spus ca stau pe la Foisor...

Regula-i regula si nu comentez. Poate capat putina indulgenta pentru faptul ca sunt tatic? Si daca nu gasesc iute o sa o fac eu pe bona???

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput