Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralustef spune:

salut,
nu stiu cat pot sa va fiu de folos eu am gasit o solutie mai buna cu gradinita unde mi-a primit fetita de la 2 ani si pitica mea s-a adaptat imediat, insa cunosc o femeie minunata care este asistenta medicala,extrem de muncitoare si sufletista care cauta un al doilea job este adevarat program de la 3.30pm pana seara,sau cat este nevoie.
Pot garanta ca ve-ti fii incantate de ea,este placuta, iubeste copii,atenta,cel putin pe mine m-a cucerit,si stiu ca pt. ea fiecare banut conteaza caci a trecut prin foarte multe in ultima vreme, si nu cred sa ceara foarte multi bani sau nu scorurile care le citesc pe aici.Daca sunteti interesate scrieti-mi pe mail si va dau nr.ei de telefon raluka_stefan@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

am gasit bonaaaaaaaaaaaaaaaa..si cred ca ne-a pus Dumnezeu mana in cap

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

quote:
Originally posted by roxanal

am gasit bonaaaaaaaaaaaaaaaa..si cred ca ne-a pus Dumnezeu mana in cap

Felicitari, Roxana!

Cum ai reusit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:

uff, din nou aici, la grupul nostru ..avem bona, tanara, vedeti mai sus, insa nu merge...Teo nu se obisnuieste cu ea deloc..ea este buna pentru copii mai marisori, de la 3 in sus, este super cu Maria, sta cu ea, ii citeste, ii explica, deseneaza, etc...dar eu am nevoie ptr Teo ...asa ca daca am nevoie iar de bona....
...
Noe, am dat anunt pe bestjobs pe firma tatalui meu...un neajuns din asta este ca de obicei, pe bestjobs n-au aplicat decat fete tinere, doar cateva mai mature...asa ca se poate ca dac se intampla la fel si de data asta, o sa apelam la ziare, ceea ce nu-mi doresc de-fel...
daca ea este de acord, o sa dau datele ei de contact, ptr cine doreste bona ptr copilas mai mare...pupici si succes

Draga Roxana, mi-ar placea sa cred ca in graba mare nu ai citit mesajul meu anterior si nu ca l-ai citit dar l-ai ignorat...
In alta ordine de idei, ai incercat sa pui un anunt la mica publicitate pentru bona? Incearca, s-ar putea sa ai o surpriza.
for2nity

hiiii, Roxana, abia acum am vazut ca ai scris aciu...Ma bucur ca pana l urma ai gasit o bona ok, dupa cea tanara....La site-uri de joburi m-am gandit si eu, insa, pana la urma noi am ajuns astazi la o agentie recomandata de o cunostinta.
Am discutat, le-am spus ce vrem, cum, cat, unde, de ce, etc si asteptam un raspuns pozitiv- adica o persoana potrivita.
Am ajuns la agentie pentru ca interna (asa vrem mai nou ) e mai greu de gasit...

Daca nu se considera reclama, va pot da si datele (numele) agentiei, ca mi-au facut o impresie buna.

For2nity, sorry, eu chiar stiam ca anunturile se posteaza la mica pub, nush la ce m-oi fi gandit; tocmai pusesem anuntul la hazband pe forum, pe Culinar, si pe urma l-am scris si aici. Iertare

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

quote:

uff, din nou aici, la grupul nostru ..avem bona, tanara, vedeti mai sus, insa nu merge...Teo nu se obisnuieste cu ea deloc..ea este buna pentru copii mai marisori, de la 3 in sus, este super cu Maria, sta cu ea, ii citeste, ii explica, deseneaza, etc...dar eu am nevoie ptr Teo ...asa ca daca am nevoie iar de bona....
...
Noe, am dat anunt pe bestjobs pe firma tatalui meu...un neajuns din asta este ca de obicei, pe bestjobs n-au aplicat decat fete tinere, doar cateva mai mature...asa ca se poate ca dac se intampla la fel si de data asta, o sa apelam la ziare, ceea ce nu-mi doresc de-fel...
daca ea este de acord, o sa dau datele ei de contact, ptr cine doreste bona ptr copilas mai mare...pupici si succes

Draga Roxana, mi-ar placea sa cred ca in graba mare nu ai citit mesajul meu anterior si nu ca l-ai citit dar l-ai ignorat...
In alta ordine de idei, ai incercat sa pui un anunt la mica publicitate pentru bona? Incearca, s-ar putea sa ai o surpriza.
for2nity

Da, for2nity, imi cer scuze, nu l-am vazut, recunosc , iarta-ma, nu mai fac data viitoare

Ana, am gasit-o prin anuntul telefonic
Noe, mercic..da, speram sa fie ok, asa pare, se pricepe, este calma...deocamdata este si mama la mine, sa-i predea stefeta, insa de luni este singura...insa recunosc ca nu-mi fac mari pb, deja a invatat-o pe Teo sa nu mai adoarma leganata in timpul zilei, ci langa ea, ceea ce mi se pare super ok...cu mine seara adormea asa, insa in timpul zilei nu se putea decat leganata..face si prin casa...sa vedem..oricum, va urez succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

uf uf uf....dupa cum merg treburile cu actuala bona presimt ca o sa am nevoie si eu de ajutor fooooarte repede. deci...daca cunoasteti pe cineva pentru o fetita de 4 ani si doua luni, vorbareata si foarte isteata. trebuie sa o ia de la gradi la ora 4...sa se duca prin parc (foarte aproape de gradi) si apoi sa vina acasa si sa se mai joace. programul e pana la ora 20. deci cam 4 ore pe zi. sa fie o doamna blanda careia sa-i faca placere sa vorbeasca (mai ales), sa coloreze sa picteze sa cante si sa zica poiezii....cam astea sunt cerintele.

oana si mariuca

p.s. noi stam in drumul taberei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Avem bona!!! sa vedem cat rezista taifunului numit Alexia.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

V-am zis eu ca parca ma vad in rol de bona. Gasisem pe cineva. Dar s-a razgandit...

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si noi cautam iar o bona in zona Lira... daca stiti vreo doamna cumsecade... Multumim.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Si noi am gasit bona! De pe la inceputul lunii a inceput sa vina, o saptamana am stat si eu cu ea acasa, iar cand a fost musai sa plec a venit mama, si oricum au fost doar cateva ore pe zi.
Apoi in a doua saptamana am inceput s-o las singura cu Roxana cele 6 ore pe zi cat ne-am inteles. Si in afara de plansul cand plec eu, se pare ca se inteleg bine, din ce imi povesteste bona. Mananca de la ea, se joaca si cu ea, doarme cu ea etc.
Deja acum e a 3-a saptamana.

Dar de ceva vreme, Roxi doarme foarte prost noaptea, in unele nopti. Ati mai patit asa ceva? O fi legat de chestia cu bona? O fi speriata ca nu stau cu ea? Or fi cosmaruri? Sau poate caninii (Roxi are 1 an jumate, fara cateva zile)? Ce credeti?

Multumesc si cele bune!
Anca

AncaSiRoxana

Mergi la inceput