Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara!
In august trebuie sa ma intorc la munca..."expira" cei doi ani de stat acasa...daca stiti pe cineva de incredere as fi interesata sa discut de pe acum...ma intereseaza cineva care sa fie aproape de Doamna Ghica, Obor, Baicului.Multumesc

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maryalyn

Caut bona serioasa, responsabila, nefumatoare cu experienta pentru ingrijire baietel 2 ani.Zona DR.TABEREI - Valea Ialomitei.Program 8.30 - 18.Rog seriozitate. Salariu atractiv

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

se pare ca din ce in ce mai greu de gasit o bona buna

poate ptr ca aveti si anumite criteri de alegere sau mai ales cele care vor cer prea mult

sunt curioasa pe ce criterii anume alegeti voi o bona ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cinezee

se pare ca din ce in ce mai greu de gasit o bona buna

poate ptr ca aveti si anumite criteri de alegere sau mai ales cele care vor cer prea mult

sunt curioasa pe ce criterii anume alegeti voi o bona ?

Si eu sunt curioasa ce fel de criterii cunosti tu in alegerea unei bone...

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciokolata008

Buna!suntem cosmina si camelia.daca cautati bone iar preturile sunt prea scumpe ,iar situatia dumneavoastra financiara nu va permite sa platiti sume exagerate,noi va putem oferi un ajutor foarte bun si foarte ieftin.Pretul este de 200 Ron pe luna sau negociabil ,depinde de ce e de facut:)..Chiar daca nu avem o varsta prea mare stim si noi cum e sa fi mic iar mama sa aiva nevoie de cineva pentru a o ajuta asa ka ne-am hotarat sa ajutam si noi umpic.Stiim sa avem grija de un copil mic,iar pentru informatii ne puteti contacta la numarul de telefon:0729498098.pwp la voi.speram sa ne ajutati sa ne gasim si noi ceva de servici pe vacanta pentru k suntem dornice sa va ajutam.

Pwp dulke!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertola spune:

pt. ca stiu ca unele dintre voi apeleaza la anuntul telefonic,vreau sa trag un semnal de alarma.de acolo am pescuit-o pe doamna STEFANIA BERINDEA DIN BUFTEA.mare atentie.reprezinta o mare problema pt oricine si-o baga in casa in chip de bona sau de menajera.pt. ca nu am timp acum,o sa revin cu amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Buna, tuturor!

Doresc sa va dau cateva sfaturi care sa va ajute sa faceti o alegere buna si sa luati o decizie corecta in ceea ce priveste alegerea unei bone pentru puiutii vostri - cred ca sunt oarecum in masura sa o fac in conditiile in care am avut o agentie de babysitting (in Bucuresti), vreme de aprox 2 ani juma.

Acum vorbesc strict ca mama..care are experienta interactiunii cu sute de babysitteri.

Cu bunavointa Freiei, poate se posteaza acest mesaj pe prima pagina a topicului (sau selecteaza din el)

Ghid de alegere a unei bone

Incepeti sa cautati bona cu cel putin 2 luni inainte de perioada in care doriti intr-adevar o colaborare.

1. daca doriti sa incepeti o mica campanie de recrutare de bone - dati anunturi in Romania Libera (luni, marti, miercuri) si in Anunturi - au cel mai mare impact - nu uitati sa precizati in anunt ca sunteti familii (persoane private si nu agentii)
2. pregatiti o lista de intrebari cheie pentru primul contact cu respectivele doamne astfel incat sa reduceti numarul celor cu care va veti intalni: varsta, experienta, referinte.
3. solicitati sa va aduca inca de la prima intalnire face-to-face cat mai multe acte/documente (copie buletin, certif de nastere, casatorie, aviz/decizie de pensie, recomandari).
4. faceti o fisa a postului (serios! altfel pretentiile vor creste si de o parte si de alta). Solicitati analize medicale si cazier!
5. puneti intrebari complementare care sa va ajute sa-i faceti un profil cat mai complet: despre sot, despre copii, despre fostul loc de munca (la Apaca, etc), despre vecini.
6. intrebati subtil despre relatiile in familie (comunicarea cu proprii copii - poate avea nepoti..si precum bine stiti..sangele apa nu se face..asa ca poate sa plece motivand ca are grija de nepoti!)
7. intrebari despre relatia cu sotul - e posibil sa aiba probleme cu alcoolul, violenta in familie, sau pur si simplu sa fie si el casnic si dupa 1 luna sa-i duca dorul si sa-i interzica sa mai vina la job
8. impresia generala asupra doamnei este foarte importanta - daca e curata, daca e in putere, daca are probleme de sanatate, daca pare anxioasa, daca are unghiile prea lungi (e prea cocheta)
9. faceti o ancheta sociala (mergeti la ea acasa)- va va costa 1 ora din programul vostru sa-i faceti o vizita - cereti sa-i cunoasteti copii si sotul..vizita va va edifica asupra ei! Este ideal sa mai mergeti cu cineva - doi observatori nu strica niciodata.
10. verificati recomandarile! incercati sa aflati de la ea (de la bona) cateva detalii cheie pe care le veti putea "specula" in verificarea recomandarilor
11. lasati-va puratate de instinct! instinctul unei mame nu va da gres niciodata
12. chemati-o/chemati-le de proba, punandu-le in relatie directa cu bebeul
13.tineti-le in "proba"!
14. cumparati un webcam
15.aveti multa rabdare, e greu de gasit bona ideala care sa se potriveasca (sa fie compatibila) cu familia voastra
16. dupa ce ramane singura cu bb faceti vizite inopinate acasa, in parc, etc..trebuie sa stie ca este supravegheata.

Imi doresc din tot sufletul sa va fie de folos si sa luati cea mai buna decizie in alegerea unei bone.

http://www.learn2b.ro
"Invat sa devin..." - program de dezvoltare personala a copilului cu varsta cuprinsa intre 2 si 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

scuze..s-a postat de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelim spune:

Buna ziua,
imi inchipui cat poate fi de greu sa va lasati copiii in grija unei straine, eu nu am copii, dar imi plac foarte mult. Am 32 de ani, am fost profesoara de engleza cativa ani si m-am tot gandit sa-mi ofer serviciile unei familii care doreste nu numai o persoana care sa-i supravegheze copilul, ci sa-i si ofere educatie. In cazul in care este cineva care doreste sa ma contacteze, acesta este nr meu de tel 0727.894.253

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca.mia spune:

buna fetelor, dak aveti nevoie de o bona in piatra neamt, as dori eu sa am grija de un copilas sau chiar 2 fratiori la domiciliul meu.am si eu un baietel de 3 anisori, si cum inca nu am gasit nimic de lucru, am zis ca asta ar fi o buna solutie de a-mi spori venitul, dar si de a petrecere cat mai mult timp cu puiul meu. pot veni sa iau dim copilul de la dvs si sa il aduc tot eu seara, la ora stabilita de comun acord, oferim papica, somnic la pranz, intr=un patut special amenajat pt el, diverse activitati educative si amuzante, dar mai ales multa atentie si dragoste.sper ca noua mea activitate sa inceapa cat de curand, cu drag astept sa ma contactati la nr de tel 0233282656 sau la mail ori mess crystys2003@yahoo.com.

Mergi la inceput