Grupul "cautatorilor" de bone! (2)
Raspunsuri - Pagina 21
gabitzam spune:
Caut si eu bona pentru baietelul meu de aproape 1 an, zona Baneasa. Am fost la o agentie si m-am cam socat de ce salarii mi-au cerut la interviu. N-am nici o idee cate este de fapt un salariu mediu pentru o bona, program 10 ore, si nici nu stiu unde sa caut, poate sunt eu pe dinafara de cand am avut bona la baiatul cel mare, pina anul trecut. Ma poate ajuta cineva cu informatia asta? Cat se mai plateste o bona?
gabitzam spune:
1500ron
Anul trecut ii dadeam bonei 900ron tot pt program de 10 ore. Ma asteptam sa fie ceva mai mult acum, poate 1000-1100, dar parca mi s-a parut cam mare diferenta.
AYSHA 2 spune:
mai cauta normal tariful la 10 ore este 1000 1100 ron. poate o fi din cauza zonei...Baneasa, zic si eu...
bumbita spune:
Buna,
doresc sa stabilesc URGENT o intalnire cu o bona-doamna serioasa, rabdatoare, cu experienta, cu ceva cultura generala, cu un vocabular corect ( nu radeti, dar pana acum mi-a fost dat sa cunosc numai femei agramate - de la care copilul meu nu are cum sa invete sa vorbeasca corect ).
baietelul meu are in prezent 1 an si 8 luni. activitatea o va incepe de la 15 septembrie 2009.
Locuim in bucuresti - zona mihai bravu-real.
astept nr. telefon pe PM. MULTUMESC
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Noi avem o bona foarte buna (de 1 an si cateva luni) si ii dam 1000 ron + carte de munca + prime substantiale( Craciun, Paste, zilele ei, de nastere si onomastice). Plus, evident, multe alte "atentii" fara motiv, haine (pt. ea si pt. baietii ei), delicatese etc. Iar daca pleaca la munte cu fetita noastra, ii mai dam 150 ron/saptamana, in conditiile in care are absolut totul asigurat. O tratam ca pe un membru al familiei si ea stie asta. Sta cca 8 ore/zi, uneori mai mult, alteori mai putin sau ii dau liber. In concediile noastre este si ea libera (si platita, indiferent cat lipsim).
Sincer, 1500 ron mi se pare foarte mult si pt. ca exista mamici care ofera acest pret (din disperare!), la polul opus, invatatoare, profesoare, medici tineri,ingineri etc se afla in ingrata situatie de a nu-si permite niciodata o bona, la cat de tare le-au crescut pretentiile (ca sa nu mai vorbesc de importanta pe care si-o dau in parc in fata altor bone...mai "fraiere", ca tot asistam zilele trecute la o discutie).
Daca tot am trecut pe aici, stie cineva o menajera cinstita, curata si serioasa pt. menaj de 2 ori pe saptamana?
Va multumesc si...succes!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006) si 10+
ania2006 spune:
Pentru Andreea :
Iti pot recomanda eu pe tanara care vine la mine dar am nevoie de mai multe detalii:
care sunt zilele in care vrei sa vina la tine ?
cate ore pe zi ai nevoie de ea ?
cat esti dispusa sa platesti ?
Daca te intereseaza da-mi un PM.
Este o fata harnica si cinstita ( de profesie sora medicala) care lucreaza din greu avand nevoie de bani pentru una din fetitele ei ( are ceva probleme de sanatate din cauza unui medic incompetent )
danadelamare spune:
Sunt Dana, mama lui Radu.
Cautam bona pentru un baiat de 1 an si 9 luni. Nu musai cu experienta, dar cu bunatate, calm si simtul umorului, intre 35-65 ani. Locuim in Jilava, asa ca preferam pe cineva din zona de sud a Bucurestiului. De la Unirea pana la noi sunt 15 min. cu masina. Acceptam ambele variante - extern si intern. Programul e de 9 ore/zi, fie dimineata, fie dupa-amiaza, de luni pana vineri. Avem posibilitatea angajarii cu carte de munca.
Multumesc pentru orice sugestie!