Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Tudor, multa bafta la gasit bona! Din ce am citit pe aici, bone nu se gasesc chiar repede si usor si treabuie sa treci mai multe in revista pana gasesti una potrivita copilului tau. Ti-am spus asta ca sa nu crezi ca nu primeati raspunsuri din rea-vointa sau pt ca nu intereseaza pe nimeni. Ai rabdare (nu stiu daca ai si timp) si incearca si alte variante: anunturi in ziare, intrebari printre rude/prieteni, firme care se ocupa de babysitting sau plasare de bone.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_2007 spune:

mersi mult, laura!
asa e, nu am prea mult timp! de fapt, am gasit o dna convenabila din mai multe puncte de vedere, dar sta f departe, la mai mult de o ora de noi, si pt asta cere cat nu face, adica minim 10 mil., ceea ce , stiu de pe la cunoscuti, ca e mult..am inteles ca 7-8 mil., cam asta e piatza.mai ales ca nu-i cerem curatenie, spalat, calcat samd, doar sa-l scoata in parc si sa vorbeasca si sa se joace cu el. el are un program f bine reglat, deci nu e un copil cu pb, cum sunt altii..dansa se ocupase de un copil cu autism, si primea 6 mil pt 4 ore..dar era alta situatie, nu?!
asa ca..in caz de forta majora o avem pe dansa, dar am vrea sa mai vedem si pe altcineva, dar din pacate nu mai avem timp sa cautam prin agentii, ca dureaza o multime, de-aia cerusem ajutorul fetelor sa-mi recomande pe cineva, chiar fara super-specializari, doar cu bun simt, cinste si dragoste pt copii!
si inca ceva: in caz ca ne hotaram la dna de care spuneam dar gasim ulterior pe altcinva mai aproape de noi sau mai potrivit, putem renunta la dansa? ca e cam neplacut..voi ce stiti, cum ati procedat, daca a fost cazul?
am scris o multime, scuze..dar sunt efectiv...IN POM!
oricum, multumesc ca (daca) ati citit ..

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! SUCCES, BUCURII SI BEBEI SANATOSI SI FERICITI IN NOUL AN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexadra spune:

V-am spus in alt subiect ca matusa mea vine in tara si vrea sa se angajeze ca bona. A venit ! Este libera sa inceapa oricand. Are 52 de ani, a lucrat ca bona si menajera ultimii 8 ani, locuieste in Cotroceni, dar se poate deplasa oriunde in Bucuresti, are analizele la zi, daca este nevoie le repetam. Tabarcea Elena 0765.660.564. Garantez pentru ea

Mergi la inceput

victorie! am gasit bona! noroc neasteptat, o recomandare calduroasa din partea bonei unei prietene, si gata! vazut, placut....sper sa fie o alegere buna..
multumesc mult fetelor care mi-au raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna , in primul rand LA mult ani Ioni , Ioane si derivatii acestora!
As vrea sa fiu si eu in clubul vostru si daca ma puteti ajuta voi fi recunoscatoare

In al doilea rand caut si eu bona , in zona Ozana, bb are acum 11 luni si as avea nevoie din martie( pina atunci este supravegteat de bunici , dar tare e mare distanta =500 Km).

Va multumesc

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

buna,

Ma inscriu si eu in randul cautatorilor de bone. pt fetita mea de 8 luni; poate fi si part-time. Zona Stefan cel Mare-metrou. Poate imi recomandati ceva. Multumesc.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertola spune:

poate sa-mi spuna cineva daca 8 milioane pt 6 ore e putin,ca mie asa mi s-a spus.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Nu este putin,eu platesc 7 milioane pt 9 ore si mai si gateste uneori .
Pastreaza ordine in casa,face curat in camera Anei ,o scoate afara ,ii da sa pape.Cam astea sunt atributiile,uneori mai vine si sambata.
Si cel ai important vorbeste foarte corect romaneste,stie cantecele ,poezii si .....a facut ceva vioara in tinerete.Ma rog...deocamdata nu are ce face cu abilitatea asta,nici macar nu mi-a spus,dar am vazut eu intr-o zi cum manuia pianul de jucarie al Anei.

Sa stiti ca am gasit-o cu ajutorul vostru si al Anuntului Telefonic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertola spune:

multumesc mihaela ce.am uitat sa precizez ca ofer si carte de munca iar menaj nu trebuie neaparat sa faca.tocmai imi faceam curaj sa apelez si eu la anuntul telefonic pt ca am vazut ca sunt destule oferte,iat firmele specializate tot asta fac.persoana care mi-a spus ca e putin 8 milioane pt 6 ore fara menaj nu a mai lucrat in viata ei ca bona si nici macar nu a avut copii la rindul ei.asa ca mi se pare de prost gust sa spui ca 8 mil pt 6 ore + carte de munca e un salariu inacceptabil.

Mergi la inceput