Grupul "cautatorilor" de bone! (2)
Raspunsuri - Pagina 16
esracelik spune:
caut invatatoare sau educatoare pentru baietii mei care inteleg cat de cat dar nu vorbesc romaneste.vom fi la Bucuresti pentru aproximativ 2 luni,dupa care daca ne intelegem eventual sa mearga cu noi in Ankara.va multumesc anticipat pentru orice informatie in aceasta privire.
esracelik spune:
Am vrea sa ne treceti si pe noi pe lista.Noi cautam pe cineva care sa lucreze pentru noi-baieti de 4 si 5 1/2ani, atat la Bucuresti cat si in Ankara.Credeti ca avem reo sansa?MULTUM#304;M!
quote:
Originally posted by roxanal
Multumim Freia
eu am dat anunturi e unde-am putut, si maine am 2 interviuri, am dat inclusiv pe bestjobs, dar nu au aplicat decat 8 din care a ramas doar una...mai pot da 2 anunturi pe bestjobs dar nu stiu daca sa postez intre sarbatori, adica de maine sau sa astept sa trecem in ianuarie? voi ce credeti?
va pupic, mikyyyy, ma treci si pe mine pe lista, pleaseeee
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
megbeng spune:
e cineva care a gasit bona prin "blu servicii"? ma gandeam sa apelez la ei, dar ar conta f mult experienta altor mamici/tatici.
care mai sunt preturile pentru o bona part-time? (am nevoie cam 4-5 ore/zi)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ingridnen spune:
megbeng, eu platesc 3 milioane pentru 4 ore. Il ia pe Cristi de la gradi, il plimba prin parc, ii da sa manance si il culca. Fara menaj (doar calcat).
Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni
alex_c spune:
Buna!daca are cineva nevoie de bona in zona Rahova , Sebastian , Petre Ispirescu va pot recomanda bona care a avut grija de piticul meu dar la care am fost nevoiti sa renuntam pentru ca bunicii vor sa aiba grija de el. Este o doamna in varsta de 55 ani , sanatoasa ,are experienta ca bona ,l-a ingrijit pe pitic timp de 3 luni , de la 7 la 10 luni , eu am fost foarte multumita , respecta programul si instructiunile mele , noi ne-am inteles foarte bine iar piticul s-a dezvoltat frumos cat timp l-a ingrijit.
monicamni spune:
Pt alex c
Buna sunt si eu in cautare de bona pt baietelul meu de 2 ani, stau in zona Rahova , Petre Ispirescu, si as dori daca poti numarul de tel al bonei.
Multumesc
Naty spune:
alex c, crezi ca ar veni si in 13 septembrie? E relativ aprope de zonele mentionate de tine.
edit. monicamni, desigur, ai prioritate. Te rog spune-mi daca vorbesti cu bona respectiva ca sa nu mai incerc si eu.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
monicamni spune:
Pt Naty
m-am intalnit cu bona recomandata de alex_c si pare OK.
Sper sa ne intelegem bine. Insa daca doriti o bona pentru un program normal de 8 ore, ma puteti contacta. Eu am avut "interviuri" cu mai multe persoane care doreau program de 8 -9 ore, si nu de 5 ore cum doresc eu.
andreea25 spune:
caut si eu o bona ,ptr fetita mea de 10 luni jumate,2 zile ,respectiv 3 zile pe saptamana(1zi da una nu),fara menaj,ofer 3 mil.stam in sector 2,dna ghica.va rog dc imi puteti recomanda pe cineva,multumescandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
sibip spune:
Megbenq, eu am trecut pe la Blu servicii si mi s-au parut cei mai ok dintre toti. Ca firma. Cei mai profesionisti din citi am intilnit eu (am mai fost la Bona Mia si la Nina Nana). Mi-au facut impresia ca selecteaza si mai ales verifica cel mai atent candidatele, le fac un profil psihologic destul de amanuntit si "la obiect". La o saptamina dupa prima intrevedere (pentru ca nu alesesem nimic din ce mi-au aratat ei) m-au contactat din nou, pentru ca dadusera anunt de cautare bona si mai aveau candidate "proaspete". (Eu insa gasisem intre timp pe cineva... )