Grupul "cautatorilor" de bone! (2)
Raspunsuri - Pagina 15
ingeras26a spune:
Buna,
Sora mea cauta bona urgent!!! pt fetita ei de 9 luni. Stau in Pantelimon-Iancului, aproape de parcul 23 august. Va rog mult, daca stiti pe cineva, spuneti-mi si mie. Programul este 8.30-18.30.
De asemenea, daca ar gasi ar vrea bona interna pt Corbeanca. Daca nu gasesc asa (au cautat, dar nu au reusit sa gaseasca), vor ramane in Bucuresti. Deci pt oricare din cele doua variante asteptam raspuns.
Va multumesc din suflet.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Ramymamy
Dragii mei,
Am o veste buna si o veste proasta sa va spun.
Vestea buna este ca in vara plec cu mami si cu tati in Canada si raman acolo!
Vestea proasta este ca las aici in Romania pe cineva foarte drag care a avut grija de mine de cand aveam 5 luni, acum am 3 ani si 11 luni.
Stiu ca la plecare va plange cu lacrimi multe si va fi foarte trista, asa ca m-am gandit ca o fi cineva pe lumea asta care sa stea alaturi de ea cand eu voi fi plecat....
Pentru cei interesati o recomand cu toata inimioara mea!
Kiki... inca in Ro
Draga Kiki, mai este de actualitate? Sunt foarte interesata:)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by akarika
O sa vorbesc maine cu ea si daca e disponibila o sa iti dau de stire
aka
Buna aka,
Si noi am fi interesati, sora mea sta exact langa Stadion. Program - 8.30-18.30, urgent! Sar'na.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
Anana spune:
Buna tuturor!
Sunt nou venita aici si am ca multi altii probleme legate de gasirea unei bone. De altfel de la 1,5 ani cand m-am intors la job, am angajat bone. Ghinionul s-a tinut lant; persoane neserioase, care plecau cand voiau. Dupa intrarea la gradinitza ne-a fost mai usor. Acum insa incepem scoala si trebuie sa apelam iar la bona.
Nu putem spera decat ca vom avea mai mult noroc de asta data. Daca mi-ati putea recomanda o persoana responsabila, serioasa, amabila, cu bun simt, ingrijita, studii medii, cu experienta si stabila (sa nu plece dupa o luna-doua), v-as fi recunoscatoare. Stam in zona Parc Sebastian, oferim 4,5 mil/luna, program in principal 11-18.30. Baietelul nostru are 7 ani. Mutumesc anticipat !
AncaSiRoxana spune:
Buna! Eu nu caut bona, ca abia ce o avem pe dna Maria de 3 luni si suntem relativ multumite de ea.
Am intrat doar ca sa va povestesc o faza pe care a facut-o bona. Asta din seria "de-ale bonelor".
Roxi a mea (si cu mine, dar eu sa zicem ca-s mare si ma pot pazi si singura) a racit de 1 Mai nevoie mare! Un pic de febra, un pic de curs nasul, un pic de tuse, asa, un platouas asezonat, de primavara! In plus, de la ceva (nu stiu ce, dar banuiesc ca un supozitor cu paracetamol), Roxi a facut o alergie de s-a umplut toata de bube.
Suspectat varicela (si bucurat, oarecum, ca scapam de asta acum, ca doara d-aia n-am vaccinat-o, ca s-o faca repede, cat e mica), chemat pediatra sa confirme, venit pediatra in juma de ora, infirmat diagnosticul meu, dat tratament cu claritine.
Acuma, daca tot a venit, hai sa se uite si-n gatu' fetii, sa vedem cat e infectia, ca sa stiu cat o mai tine febra (stiu din experientele mai vechi ca e direct proportional: rosu-roze in gat - febra moderata 2-3 zile, rosu-vanat in gat - febra mare 2-3 zile si moderata 2-3 zile). Si o pune pe bona sa ia fata-n brate la geam ca sa se poata uita in gatul ei la lumina naturala, sa nu o iau eu in brate, peste burta-mi de 6 luni
. Bona fuge cat o tin picioarele
, ca nu poate s-o ia ca ii e mila. O iau eu in brate si uit incidentul.
Dupa o juma de ora vin de la farmacie cu cele siropuri (claritine, nurofene si alte dulcegarii, cunoasteti meniul) si o gasesc pe bona la copila in camera, o ducea la nani. Dau sa-i administrez pruncului siropul pus in prealabil intr-o seringa din acelea gen Nurofen pt masurarea mililitrilor "care ieste" - bona fuge ca ei ii e mila si nu poate sa se uite. Si vine in sufragerie, unde intre timp venise si mama, care n-are de lucru (mama, deh! si mai cu tupeu!) si o descoase de reactia asta. Si aflam, mama pe loc si eu mai tarziu de la ea, ca bona si-a crescut cele 2 fete ajunse acum ele aproape de varsta de a fi mame, fara sa le dea nici un medicament, ca ori de cate ori a fost nevoie le-a dat tatal copilelor, ca ei i-a fost mila.
Ziceti si voi ce reactie! Si in rest pare femeie normala. Doar ca "de mila" nu da medicamente la copii! 
Si eu care vroiam sa-i las instructiuni pt zilele urmatoare, ce si la ce ora sa-i dea Roxanei.
Fireste ca n-am avut curaj, mi-am luat liber si am stat si eu acasa. Mi-a prins si mie bine ca mi-am revenit din raceala mea.
Hai pupici!
Anca, mami de
Roxana, 26.08.2005 si 27+
cu 
Naty spune:
Buna!
Fetelor, sunt disperata si am nevoie de un sfat.
Sunt intr-o perioada super aglomerata la serviciu, pe 24 plec impreuna cu sotul din tara pentru o saptamana, Ioana mea e intr-o faza in care nu vrea sa stea decat cu mine sau cu mama (care lucreaza si ea), se atarna de mine, urla, cred ca stiti voi.
Si ... bona care o creste de la 8 luni m-a anuntat ca pleaca de pe 15. Mai. Adica marti.
Sunt sigura ca nu pot sa gasesc pana atunci pe cineva dar macar trebuie sa gasesc pana pe 24 cand plec.
Nu am timp sa citesc tot topicul asa ca va rog din suflet dati-mi un sfat - cum gasesc o bona repede de tot?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Am uitat - Ioana aere 2 ani jumate.
Programul ar fi pentru inceput 9 - 15 in zona 13 Septembrie.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
arri70 spune:
buna, daca te intereseaza bona interna cunosc o doamna, fosta educatoare, serioasa, cu experienta si care este dispusa sa vina in bucuresti. tel.0723177897
quote:
Originally posted by ingeras26a
Buna,
Sora mea cauta bona urgent!!! pt fetita ei de 9 luni. Stau in Pantelimon-Iancului, aproape de parcul 23 august. Va rog mult, daca stiti pe cineva, spuneti-mi si mie. Programul este 8.30-18.30.
De asemenea, daca ar gasi ar vrea bona interna pt Corbeanca. Daca nu gasesc asa (au cautat, dar nu au reusit sa gaseasca), vor ramane in Bucuresti. Deci pt oricare din cele doua variante asteptam raspuns.
Va multumesc din suflet.
Pupicei, Ingerasde
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
esracelik spune:
Buna!am doi baieti Mert de 5 1/2 si si Teoman de 4 ani.Cautam educatoare sau invatatoare care sa isi ofere serviciile atat pe timp de vara la Bucuresti:2 luni cat si la Ankara pe timp de iarna(acolo lucuim permanent).credeti ca as avea sanse sa gasesc pe cineva?stiti cumva pe cineva?va multumesc!
roli25 spune:
din iulie cind o sa am 1 an si 1 luna am nevoie de o bona calda si tonica, daca se poate din cartierul meu (Dr. Taberii) pentru ca a mea pleaca in Canada si mami si tati se duc la o chestie pe care ei o numesc "job" si eu cu cine ma mai joc? ore, salariu, chestii, eu nu stiu ca sunt mica, da' stiu ai mei...multumesccc
va pup, ma duc la laptic