Grupul "cautatorilor" de bone! (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akarika spune:

Nu stiu daca am voie sa dau nr.de tel aici.Rog moderatorii sa-mi raspunda.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NANU spune:

akarika,ma intereseaza si pe mine persoana care ai recomandat-o tu ,cea care locuieste pe langa Stadionul National.Am nevoie doar sa stea cu baiatul meu de la 13.00 la 17.00.Eu locuiesc la Piata Delfinului.Da-mi de stire daca mai este disponibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Si noi cautam bona!! Of, tare greu... Cunoasteti pe cineva interesat, care sa locuiasca in apropiere de zona Drumul Taberei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akarika spune:

O sa vorbesc maine cu ea si daca e disponibila o sa iti dau de stire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Stiti pe cineva disponibila din septembrie pt un program de 4-5 h/zi, sa ii ia pe cei doi copii (2ani si o luna si 3 ani si 9 luni)de la cresa si respectiv, gradi + menaj+ daca se imbolnavesc sa stea cu ei acasa (bineinteles platita pt asta)?
Locuim in Bucuresti, zona Ambrozie.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagheera1975 spune:

cautam si noi o bona pentru un baietel de 1 an si 2 luni. zona este crangasi. programul e de la 8.30 la 18.30. imi puteti recomanda pe cineva va rog? multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

ptr ca nu am avut pana la urma de ales, am sfarsit prin a da un anunt in ziar si am ales o doamna de 58 de ani, care pare destul de ok, ma rog, cat de om pot spune eu ca r putea fi altcineva decat mine ..a venit la noi imediat dupa Paste si cel putin pana acum, toate par ok, Teo deja s-a obisnuit cu ea, de luni sta si cu Maria, care a facut o sinuzita frumoasa si nu mai merge la gradi, si ea spune ca se descurca, face si prin casa curat, intinde rufele, spala vasele, face ordine..Teo doarme in sfarsit omeneste, cam 2 ore la pranz...ma rog, evident ca nu sunt eu, dar...e bine, sper sa fie ok si in continuare si sa ramanem cu dansa..va pup si va doresc mult noroc in cautare de bone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Ptr Kiki,

Mai este valabil?
In cazul afirmativ, cum luam legatura?

Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb2 Andrei 21.04.2006
Ilinca mea

Poze noi

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonici26 spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Caut bona interna care sa stea 6 luni (poate si mai mult) la noi in Austria incepand cu 1 iulie, pt. a ne ajuta la cresterea copiilor si menaj. Am gemeni de 2 ani care merg la gradinita jumatate de zi. Daca mi-ati putea recomanda pe cineva care v-a placut din proprie experienta, as fi foarte recunoscatoare.

Pt. detalii, trimiteti-mi PM va rog.

Multmesc,
Maria

Buna, numele meu este Simona , am 26 de ani si sunt profesoara de pian. MA intereseaza sa lucrez ca bona incepand de la 1 iulie. Care sunt conditiile si daca eu as avea dreptul sa merg la o scoala de limba germana cat as sta cu dvs?
Sunt o persoana simpatica, calma si imi plac f mult copiii. Nu sunt fumoatoare si nu beau alcool.
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Caut si eu bona din septembrie pt 2 baietei: sa il ia pe cel mic (2ani si 1luna va avea) de la cresa si pe mare de la gradi (3ani si 9 luni va avea)+ 2 zile /sapt sa gateasca si sa faca un pic de curatenie.
Am vrea sa stea in zona Ambrozie sau Salajan, Dristor ca sa fie aproape de noi.
Deci un program de vreo 4h/zi+ sa stea cu ei acasa daca se imbolnavesc (platita pt extra-program).

Mergi la inceput