Grupul "cautatorilor" de bone! (2)
Raspunsuri - Pagina 13
AncaSiRoxana spune:
O precizare: intreg comisionul e de 50% din primul salariu, pt ca primul comision, acela de vizionare, se scade din acesta. Doar daca nu iei pana la urma pe nimeni prin acea agentie te costa acel comision, daca iei pe cineva, atunci iti scade acest comision din cel final.
Succes!
Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)
roxanal spune:
Anca, ma bucur ca esti multumita de bona..noi din pacate nu, tb s-o schimb urgent si ptr ca semnalele de la agentii n-au fost foarte bune, ne-am decis sa dam anunt singuri..am vizionat ceva, o sa ne hotaram azi, probabil...sper sa putem...
pupam
ankclaudia76 spune:
Buna dimineata mamici! Sunt si eu in cautare de bona pentru fetita mea Alexia de 11 luni.Deocamdata n-am gasit nimic serios...si ma gandeam poate-mi dati voi vreun sfat sau poate se gaseste cineva care sa-mi citeasca mesajul... Vreau sa gasesc pe cineva care sa se apuce de treaba de la 1 mai...cand
va avea 1 anisor. Programul va fi 7.30 - 17.30 5 zile pe saptamana.
Kariris spune:
Da, Anca, va trebui sa gasesc o bona chiar de la inceput sa ma ajute cu fetitele, pentru ca sunt constienta ca nu ma voi descurca singura. sotul plecat toata ziua, mama la Brasov si nu o aduc pentru ca nu ma poate ajuta (e in varsta si destul de bolnava) iar aici in Bucuresti nu am chiar pe nimeni. In principiu am gasit pe cineva, dar nu stiu cata experienta are de aceea as mai vrea o bona care a mai lucrat cu copii sugari si face fata.
PASTE FERICIT FETELOR!
lachi
20+
Karina
Iris
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by lachione
In principiu am gasit pe cineva, dar nu stiu cata experienta are de aceea as mai vrea o bona care a mai lucrat cu copii sugari si face fata.
PASTE FERICIT FETELOR!
lachi20+
Karina
Iris
Hai ca ma bag si eu ca musca-n lapte, dar daca persoana care ai gasit-o iti inspira incredere, e posibil ca lipsa ei de experienta cu sugarii sa nu fie o asa de mare problema, o modelezi tu dupa bunul plac, invatati impreuna. Una scolita, e posibil sa nu vrea sa sterilizeze biberonul cum o sfatuiesti tu, ce-i aia solutie de sterilizare, las ca pe vremea ei se fierbeau biberoanele, sa nu fie de acord cu suptul la cerere si sa te puna sa le faci program, ca stie ea ca asa-i mai bine (sau viceversa), etc. Sunt doar exemple ipotetice, acum depinde si de bona, poti sa ai divergente mari cu ea pentru ca va vrea sa faca cum stie ea (ca doar a mai crescut copii), nu cum vrei tu sa faca. In general e bine sa-ti urmezi instinctul cand vine vorba de crescut copilul, nu sfaturile de la binevoitori, mai mult sau mai putin scoliti in domeniu.
Eu am avut 4 bone, din care 3 au fost "virgine" (iar cea "experimentata a stat 1 luna), n-au mai avut grija de alti copii decat nepotii in cazul a doua din ele si propriul copil care acum e maricel (in cazul ultimei). Iar ultima e cea mai ok, cea care n-a mai avut de peste 10 ani contact cu copii mici.
Succes in continuare in cautari.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
AncaSiRoxana spune:
Bona noastra a schimbat primul pampers din viata ei pe fii-mea - si la o varsta cand nici nu mai statea pe masa de infasat, avea deja aproape 1 an jumate. Dar a avut bunavointa si pana la urma s-a prins ea cum sta treaba si acum e OK. Nu mai fusese bona, nu mai avusese contact cu copiii de cand isi crescuse cele 2 fete, care acum sunt mari, se apropie ele de varsta de a fi mame.
Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)
Lenas spune:
quote:
Originally posted by Ramymamy
Dragii mei,
Am o veste buna si o veste proasta sa va spun.
Vestea buna este ca in vara plec cu mami si cu tati in Canada si raman acolo!
Vestea proasta este ca las aici in Romania pe cineva foarte drag care a avut grija de mine de cand aveam 5 luni, acum am 3 ani si 11 luni.
Stiu ca la plecare va plange cu lacrimi multe si va fi foarte trista, asa ca m-am gandit ca o fi cineva pe lumea asta care sa stea alaturi de ea cand eu voi fi plecat....
Pentru cei interesati o recomand cu toata inimioara mea!
Kiki... inca in Ro
Lenas spune:
quote:
Originally posted by Ramymamy
Dragii mei,
Am o veste buna si o veste proasta sa va spun.
Vestea buna este ca in vara plec cu mami si cu tati in Canada si raman acolo!
Vestea proasta este ca las aici in Romania pe cineva foarte drag care a avut grija de mine de cand aveam 5 luni, acum am 3 ani si 11 luni.
Stiu ca la plecare va plange cu lacrimi multe si va fi foarte trista, asa ca m-am gandit ca o fi cineva pe lumea asta care sa stea alaturi de ea cand eu voi fi plecat....
Pentru cei interesati o recomand cu toata inimioara mea!
Kiki... inca in Ro
Draga Kiki,suntem interesati de vestea ta si o rog pe mami tau sa ne spuna cum putem afla mai multe despre doamna care are grija de tine sau cum putem lua legatura cu ea, daca este interesata.
akarika spune:
Buna ziua .pt ankclaudia76 daca vrei o bana in constanta iti pot recomanda o buna prietena de a mea care locuieste in constanta si iubeste foarte mult copii,are 52 de ani si ar avea nevoie de un servici daca vrei suna-ma si iti dau nr ei.